Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:41:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tehnicka skola "Lola" Zeleznik  (Pročitano 61574 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Wildfire S
Pa tvoj najomiljeniji drug iz odeljenja a nemam Mercedes!  Smile ni martinke  Smile a vala ni mixetu  Smile    bedak! mislim za mixetu  Smile

Ovaj... ja sam druze, TumY!   Smile

Dobar je ovaj forum, ima svasta....  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
  Smile Tumi legendo.  Smile   Pretpostavio sam da si ti, ali nisam hteo da se izlecem.  Smile  Otkud ti?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Wildfire S
Sta god da trazim po netu stalno mi pokazuje ovaj forum!
Inace ne volim forum jer moram da chekam na odgovor, vecito me neko iznervira a onda bi mu odmah jeb...

Na primer: (uhvati se za nesto chvrsto pre nego sto prochitas)
                Jel si znao da postoje ljudi koji ne vole Zdravka Colica  Smile
                Znam znam i meni je trebalo da dodjem sebi kad sam prvi put to chuo na jednom of foruma 
                Strasno... 

He he, sto volima da davim ljude o vaznosti Zdravka.C. na okolinu i covekovo stanishte  Smile
                gori sam od onih kretena siz PETE, ORKE i ostalis smesnih skracenica...

Nego, vidim promovisesh Lolu ovde.   Smile
Zaboravio si da slikas obavezni interijer:

-Zatvorski plava boja
-mashinci u radnickim kombinezonima
- na 200 likova dodju po 2-3 "ribe" (od kojih je jedna copava a druga ima facu ko zgazeni ushtipak)

Uf, nedostajace ce mi sve to, jebiga nostalgichan sam....  Smile

Chime se ti bavish ovde?

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Sta god da trazim po netu stalno mi pokazuje ovaj forum!
Inace ne volim forum jer moram da chekam na odgovor, vecito me neko iznervira a onda bi mu odmah jeb...

Na primer: (uhvati se za nesto chvrsto pre nego sto prochitas)
                Jel si znao da postoje ljudi koji ne vole Zdravka Colica  Smile
                Znam znam i meni je trebalo da dodjem sebi kad sam prvi put to chuo na jednom of foruma 
                Strasno... 

He he, sto volima da davim ljude o vaznosti Zdravka.C. na okolinu i covekovo stanishte  Smile
                gori sam od onih kretena siz PETE, ORKE i ostalis smesnih skracenica...

Nego, vidim promovisesh Lolu ovde.   Smile
Zaboravio si da slikas obavezni interijer:

-Zatvorski plava boja
-mashinci u radnickim kombinezonima
- na 200 likova dodju po 2-3 "ribe" (od kojih je jedna copava a druga ima facu ko zgazeni ushtipak)

Uf, nedostajace ce mi sve to, jebiga nostalgichan sam....  Smile

Chime se ti bavish ovde?

Smile Smile Smile  Smile   Dobar si...  Smile     Ja sta radim ovde... Negde od leta ove godine sam poceo da blejim po forumu i od tada sam se navukao. Ima me svuda po malo...  Smile   Inace, Lola rules!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5800
Aj da se i ja oglasim, regovan sam ovde 100 god a ovo mi drugi post  Smile
Ex lola, toliko sam je mrzeo a sad mi nedostaje...anyway mislim da sam jedini tip iz lole koji je upisao pravni, ikada...kad me neko pita shta si zavrshio i ja im kazem, svi me bledo gledaju   Smile

Xaxaxaa kad se setim Radeta, Marice, loode Vesne, ali najachi lik mi je Janjic xaaxax Misha zvani Jatj, doope smo mu pomerali  Smile Smile

A shto se tiche riba, od nas 35 bila je jedna, a ona je doshla u 4-toj godini XAAXXA...a sad na pravnom jedno 1000 brucoshkinja
I legendarne rechi Radeta kad ga iznervira neki mashinac, jebene chumurdzije...jbga ipak smo mi bili elektrichari  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 18:25:29 od *Solim* »
IP sačuvana
social share
"Odbojna mi je bila svaka ideja da postanem nesto,od toga mi je bilo muka.    .    .    Da se ozenim,napravim decu,odlazim nekud na posao svakog bozjeg dana i vracam se.    Ni u ludilu.    .    .    Zar je covek samo zato stvoren:da izdrzi sve do i onda umre!Radije bih negde prao sudove,vracao se u svoju rupu i pio dok ne zaspim.    .    .    "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
 Smile Smile Smile Rade zmaj.  Smile  Samo da znas da je meni Janjic razredni.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Wildfire S
Profesore gotov sam! (misleci na program)
DALEKO BILO!  -  Rade

Ortak se igra sa laserskim misom po zidu,  (  crta po zidu  Smile  )
Prilazi Rade i potapse ga po ramenu: Dobro je mladi skywalkeru, smiri se!  Smile

Ima tu  bezbroj lapsusa i izvala od svih profesora ali nekako ti Rade ostaje najduze u secanju  Smile   KRALJ!

mislim da sam jedini tip iz lole koji je upisao pravni, ikada...
A shto se tiche riba, od nas 35 bila je jedna, a ona je doshla u 4-toj godini XAAXXA...a sad na pravnom jedno 1000 brucoshkinja

Mislim da ce tako i ostati...  Smile
A sto se tiche riba secam se kad smo u prvoj/drugoj godini Milton ja i ostali posetili petu ekonomsku i kad smo izbalavili na njihovom velikom odmoru
Izadje 10plavusa, pa jedan lik, pa 10crnki, pa jedan lik posle nekoliko minuta tih desetak likova se skupi ko ugrozena vrsta pored onolike pichetine, ko one Pande pred istrebljenjem...  Smile

Nego... da ti nisi isao sa Prokom u odeljenje?!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5800

Nego... da ti nisi isao sa Prokom u odeljenje?!

Jesam  Smile

Hmm shto se tiche Radeta, bilo je tu mnogo izvala ali davno je bilo...npr secam se pre koju god medju prvim chasovima kod pomenutog, predaje rade o vrstama monitora i prilazi ortaku koji pritom nije slushao ni rech predavanja i pita ga "Shta je plazma i kako se pravi"? a ovaj ce "To je keks a chini mi se da se pravi u sokoshtarku"!, posle ovog je usledila opasna macola  Smile
Mada sam najvishe zapamtio kad je u nekoj trecoj godini chini mi se ushao neki tip da pita Radeta neshto (Rade je bio vrlo nervozan), i naravno Rade Glavonja ga je isterao, da bi ta legenda pri izlasku rekao ma pushi kurac  Smile
Radetova reakcija na ovo se ne moze opisati rechima  Smile Smile

Nego jel predaju nekom moje omiljene profesorke, ne zna se koja je ludja...Slavica, Marica i moja bivsha razredna Nina??
IP sačuvana
social share
"Odbojna mi je bila svaka ideja da postanem nesto,od toga mi je bilo muka.    .    .    Da se ozenim,napravim decu,odlazim nekud na posao svakog bozjeg dana i vracam se.    Ni u ludilu.    .    .    Zar je covek samo zato stvoren:da izdrzi sve do i onda umre!Radije bih negde prao sudove,vracao se u svoju rupu i pio dok ne zaspim.    .    .    "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Slavica...jel to informatičarka?  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Wildfire S

...posle ovog je usledila opasna macola  Smile

Joj da! on je stalno delio macole  Smile
Skroz sam zaboravio na to...hmm... PA KAKO I DA NE ZABORAVIM KAD TI ODVALI POLA GLAVE?!   Smile

Ako si isao u pozoriste verovatno se secas mene. Mene je Nina stalno vucarala, prvi put sam bio malo skeptichan,
ono kao imam 18godina "koje crno pozoriste?!"   Smile
nisam bio od treceg osnovne, zadnja predstava "Krcko Orashchic",
 posle te prve (predstava Shine - Jugoslovensko Dramsko Pozoriste) kad sam probio led tol'ko sam se navukao jer sam se fenomenalno proveo tj. predstava je fantastichna!

Slavica?! Jel to ona iz energetike? Ako je ona, cini mi se da je na porodiljskom, cini mi se  Smile da ne shirim nenamerno dezinformacije potvrdice ti Milton43
a sto se tiche Marice, mislim da necu prezaliti sto nam vise ne predaje, sad god drugi mislili ona mi je bila najrealnija, gotivio sam ja Maricu...
Janjic (razredni) svim silama pokusava da me izbaci, ja budala mu jos i pomazem u tome.
Goca HVALA BOGU pa nam vise ne predaje!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:41:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.