Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TC "Plaza" u Kragujevcu od 20. marta  (Pročitano 13183 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 6220
Soping centri stvaraju privid napredka. Koliko radnih mesta otvore, toliko i zatvore, s tim sto je pre njih zarada ostajala u istom gradu, a sada ne ostaje ni u drzavi.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Soping centri stvaraju privid napredka. Koliko radnih mesta otvore, toliko i zatvore, s tim sto je pre njih zarada ostajala u istom gradu, a sada ne ostaje ni u drzavi.

Bravo, apsolutno tacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

Kako ne ostaje drzavi, mislim, sta je PDV?  Smile
Drugo, i da Miskovic otvori taj TC, i on gleda zaradu a zarada je njegova a ne ide drzavi. Zakon trzista, otvara se sta ide a ne sta ne ide.
Nego, moguce da su nanjusili da ce tu da poraste malo kupovna moc, inace ne bi ulagali, sto je mozda dobar znak  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 16:38:26 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Nokia 6300
ПДВ иде да закрпи рупе у буџету, није то никаква добит. Реално свако место више губи него што добија отварањем великиш "шопинг молова" и сличних трговинских центара. Онда радници могу само да играју по правилима великих, а мале радње се гасе и нема никаквог развоја локалних предузетника. Ова Плаза у КГ што је отварају је само део предизборног фолклора, као и споменик Фиајт аутомобилима Србије који ће се налазити на улазу у град - обично бацање пара. А има ту и лепог прања новца.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 6220
Taj PDV je ostajao i dok je umesto trznog centra bilo nekoliko manjih radnji, a zarada je ostajala vlasniku te radnje, koji je najcesce iz tog mesta, i trosi tu zaradu, kao sto ostali ljudi trose platu. Kod megamarketa je stvar drugacija, i dosta njih je u vlasnistvu inostranih firmi.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Politike i kriminala ima uvek. Sa druge strane, sto se tice tih TC-a, imam drugara koji drzi radnju sa plocama i radi dobro za par godina drugu deceniju. Nije preterano bogat al ide a radnja nije bas ni velika. A on nudi ploce i CD-ove za koje velike firme nisu zainteresovane, nisu u velikom tirazu pa se velikima ne isplati pored frizidera nuditi svaki CD po damping ceni. Neke radnje verovatno jesu pogodjene, druge nisu, kao npr. pekare, niko ne stoji u TC u redu za kasom da kupi hleb svaki dan.
Sto se tice tog TC-a. ipak mislim da je bolje i to nego zapustena livada
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 16:43:59 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Sto se tice tog TC-a. ipak mislim da je bolje i to nego zapustena livada

Nije bila livada, ljudi su stanovali.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Znas nesto vise od ovog u novinama? Sta je tu bilo, stambene zgrade ili kuce? Verovatno su ljudi opet to prodali?
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Stara kolonije gde su ljudi ziveli. Nema sta da znam i da ne znam, svaki kragujevcanin ce ti ovo reci. Tu nikako nije bila livada vec je poravnjano da bi se nesto izgradilo a to nesto je plaza.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mislim, taj detalj ne znamo mi koji nismo iz Kragujevca. Znaci, tu je bilo neko naselje. Dobro, ali opet nisu ih isterali na ulicu vec otkupili zgrade i zemljiste dok ce u komsiluku da porastu cene nekretnina, koje su sad trenutno u padu   Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.