Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jan 2026, 13:10:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tarot karte  (Pročitano 70685 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
A ja molim sve vas da ubuduće ovde postavljate pitanja i odgovore ili ako ne želite da dobijete odgovore javno komunicirajte preko privatnih poruka da više ne razvodnjavamo temu. Svi komentari u vezi ove teme su dobrodošli, naravno. Hvala
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bas bih voljela da mi neko otvori karte :-k :-k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
joj
i ja isto............
otvarao mi ih je neki lik u Italiji mislim da nije imao pojma..... Smile(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
otvarali su mi karte dva puta , i sve je pogodjeno u vezi proslosti i sadasnjosti! ostala sam bez reci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Onima koji zele da se upoznaju sa dubljom simbolikom tarota predlazem knjigu Berkovskog - Tarot, drevni sistem simbola. Tu inace nema metoda gatanja nego je knjiga vise filozofska. Inace, imam taj Vejtov spil, ali za sada ne umem da otvaram karte. Ta knjiga koja se dobija uz Vejtov spil je dosta slaba...
Bi li mi jos neko preporucio neku dobru knjigu gde se uce tehnike otvaranja?
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Future is to those who believe into beauty

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Siemens mc60
Konpletan vodič za tarot - Dajana Kladarina dosta jednostavno i detaljno objašnjava tehniku otvaranja keltskog krsta, koji se i najčešće koristi. U ovoj knjizi takodje imaš značenja svake Velike, Male i Dvorske Arkane, i to u oblasti posla, ljubavi i zdravlja.
Knjiga koju si ti pomenuo, Slikoviti ključ za tarot, uz koju se dobija Vejtov špil, u poslednjem poglavlju daje objašnjenja za tri otvaranja tarota, ali se slažem da su štura, jer i ja mnogo ne kapiram drugo i treće otvaranje.
Tarot i tumačenje snova - Džuli Galentajn daje objašnjenja otvaranja tarota vezano za dogadjaje iz snova, ali mislim da se ta otvaranja mogu iskoristiti nevezano za snove. Tu imaš 9 tehnika otvaranja.
Tarot, drevni sistem simoba, koju si pomenuo, je vrlo vredna knjiga za razumevanje istorije simbolike tarota, takodje daje potpuno novi način razumevanja tarota. Jedino mi se ne svidja špil koji se uz ovu knjigu dobija, jer otvaram sa Tot špilom, koji je dosta maštovitiji.
Za dublje filozovsko razumevanje tarota preporučujem Jung i tarot - Seli Nikols, ne daje objašnjenja za otvaranje tarota, ali je jako korisna.
I bezobzira za koju se knjigu ili otvaranja odlučiš, bitno je da izabereš otvaranja koje tebi odgovara, isto važi i za špil. Ne možeš izvući maksimum iz špila ili otvaranja koje ti ne odgovara. Možeš početi sa otvaranjem samo jedne karte, recimo jedna karta kao zaštitnik toga dana. Tako ćeš se bolje upoznati sa značenjima karata i biće ti lakše, ako danas-sutra odlučiš da koristiš npr, keltski krst. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Hvala na preporukama! Imam tu knjigu tarot i snovi, ali nisam jos krenuo da svoje snove tumacim preko tarota. Mislim da je bolje da se prvo upoznam sa osnovnim stvarima. Slazem se da je spil koji ide uz knjigu Berkovskog los...Potrazicu knjige Kaldarina i I Seli Nikols...
Ovo za kartu zastitnik ti nije lose, krenucu to da primenjujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Future is to those who believe into beauty

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Siemens mc60
Mislila sam da otvaranja iz knjige, Tarot i snovi, koristis kao obicna otvaranja, a ne kao tumacenje snova, ali, ako te ova otvaranja bune, onda nemoj da ih koristis, vazno je da imas knjigu, mozda ces je nekad upotrebiti.
Mozes poceti sa jednostavnim otvranjem tri karte. Izvuces tri karte. Poredjas jednu pored druge. Karta sa leve strane je proslost, ona u sredini, sadasnjost, a karta sa desne strane buducnost. Bitno je da karte povezes u jednu pricu, jer u tarotu se buducnost nalazi u proslosti i sadasnjosti. Nikako ne smes za rad nekog proricanja buducnosti da zanemaris ono sto je bilo i ono sto jeste. I to je jedino pravilo tarota, sve ostalo nije bitno, koliko puta seces karte, koliko karata izvadis, koliko spilova koristis, da li spil koji koristis cuvas u crnoj torbici, sve je to manje vazno i zavisi iskljucivo od tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Hvala ti za predlog ( tri karte ). Elem, jutros poceh sa izvlacenjem karte zastitnika. Danas sam bas izvukao jednu dobru kartu i memorisao njeno znacenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Da li treba neki posebni podaci za otvaranja tarot karata? Tipa Datum rodjenja moj i mojih roditelja ili decka.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 19:53:07 od macko76 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jan 2026, 13:10:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.