Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 721954 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Јеси ти слеп? Шта је то што су они урадили у Италији што по италијанским законима није кривично дело или прекршај па их италијани нису хапсили, судили им и тд. а јесте разлог да их Србија хапси и зашто? Или треба да ти цртам?

Smile
mozda italijanska policija nije imala u tom momentu dovoljno podataka da ih uhapsi, a onda kada su vec dosli do tih podataka oni su izasli iz zemlje.
mozda su se dogovorili sa nasom policijom da ih ona uhapsi, sto je takodje moguce i dozvoljeno, kao sto su prepustili nasim sudovima da sude miladinu
mozda su resili da umesto hapsenja primene meru proterivanja iz zemlje sto se takodje radi prema stranim drzavljanima

razumi da nigde u svetu nemaju isti tretman strani i domaci drzavljani

А можда ти лупеташ глупости из незнања, а можда зато што хоћеш, једино је сигурно да лупеташ.

То што држава сада ради зове се репресија и самовоља или како ви волите да кажете кршење људских права гарантованих уставом.

Nisam u toku, nisam citao druge sajtove, al ovo sto sam napisao je po pravu, a to kako mediji prenose je skroz druga stvar. . .

Samo ono sto sam video na snimku predstavlja osnov da tuzilac u Italiji podigne optuznicu za bar 2 krivicna dela, tako da je realna situacija da nije hteo da zapocinje postupak vec da ih odmah ekstradiraju Srbiji kako bi mi zapoceli i dovrsili postupak, sto ukazuje da su nasi i njihovi bili u stalnom kontaktu.

То су глупости, на основу снимака може да буде процесуирано 4-5 људи или ајде нека буде и 10 мада је то превише, а само је на граници ухапшено сигурно 40 људи можда и више.

Може неко да буде пристрасан до миле воље али и слеп човек види колико људи учествује у ''инцидентима''. Нити је могло 40 људи да баци 3 бакље нити је могло 40 људи да лупа оно једно стакло. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ne, Italijani su uhapsili 8 ljudi i optuzili ih za krivicna dela. Tih 8 ljudi su na snimku...

Ovi ostali sto su uhapseni po granicama nemaju veze sa tim niti su ih Italijani optuzili za bilo sta... Cista samovolja nase vlasti koja drzi ljude bez povoda.
Na ta lica i mislim, i na sva lica koja su pravila sranja po gradu i koja su napadala pandure, ili unistavali po gradu. . .

Ostale naravno da nemaju prava da hapse, tako da verujem da je u pitanju privodjenje radi razgovora i ispitivanja, a plus satro odaju sliku jake drzave pa su sad mnogo opasni pa hapse sve, slikanje i mazanje ociju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ne glume oni nista, podneli su krivicne prijave protiv njih i dobili su pritvor od 30 dana.

evo da prekopiram post jednog zemunca

Citat
Ухапшенима је продужен притвор до 30 дана. Терети их неосновано за нереде,паљење бакљи и димних бомби пре за време и после утакмице,па чак и за напад на голмана Стојковића. Свима је иста кривична пријава и свима је одређен притвор за нешто што нису урадили.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
1. Nisu krivicna dela  samo ukoliko su snimljena kamerom, tako da ja verujem da su sranja pravila vise od 3,4 coveka. . . Lupanje grada, sranja na stadionu, napad na pandure, cisto sumnjam da su u pitanju par istih likova. . .

2.Znam par ljudi koji su se vratili kuci najnormalnije tako da ne verujem da je drzava random hapsila i optuzivala.

3. Ono sto znam 100% je da niko nije optuzen za paljenje baklji ili dimnih bombi, jer to nije krivicno delo. . .   Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2010, 00:37:43 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jedino im cestitam za "Italia, va fan cullo!"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
1. Nisu krivicna dela  samo ukoliko su snimljena kamerom, tako da ja verujem da su sranja pravila vise od 3,4 coveka. . . Lupanje grada, sranja na stadionu, napad na pandure, cisto sumnjam da su u pitanju par istih likova. . .

2.Znam par ljudi koji su se vratili kuci najnormalnije tako da ne verujem da je drzava random hapsila i optuzivala.

3. Ono sto znam 100% je da niko nije optuzen za paljenje baklji ili dimnih bombi, jer to nije krivicno delo. . .   Smile

На граници су ухапшени сви који су раније привођени или како жандари то воле да кажу сва ''лица од раније позната полицији''. Небитно је да ли си сада нешто урадио или ниси ако си раније имао нешто сада си приведен. Ко нема ништа од раније пуштен је после обављеног разговора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Dakle nemojte da se igramo recima. Ako su samo uhapseni, nema problema, sve dok nisu pusteni oni koji su ucinili krivicna dela, i dok se ne optuze za krivicna dela oni koji to nisu ucinili.

Znajuci nasu nesposobnu drzavu, koja ne moze da osudi ni onog za koji postoji dokaz crno na belo da je krivicno delo ucinio, stvarno ne znam kako mislite da se procesuira ono lice koje NISTA nije uradilo.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2010, 00:55:31 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Dakle nemojte da se igramo recima. Ako su samo uhapseni, nema problema, sve dok nisu pusteni oni koji su ucinili krivicna dela, i dok se ne optuze za krivicna dela oni koji to nisu ucinili.

Znajuci nasu nesposobnu drzavu, koja ne moze da osudi ni onog za koji postoji dokaz crno na belo da je krivicno delo ucinio, stvarno ne znam kako mislite da se procesuira ono lice koje NISTA nije uradilo.

Немој бити наиван. Па шта мислиш зашто су на граници поскидали селективно све који имају нека дела од раније? Зато што је таквима најлакше сместити и опрати се у јавности по систему све је то банда од раније позната полицији. Smiley

И како то нема проблема ако те ухапсе без разлога и стрпају у притвор за почетак 30 дана? Нема проблема за тебе који си на слободи, а за оног ко је на робији и те како има проблема.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
opet se vrtimo u krug. Ne verujem da su uhapsili i zadrzali u pritvoru nevine nit im mogu suditi jer su banda od ranije poznata. Da se razumemo, ja kao autenticni Djindjicevac nisam za ovu vlast, jer su se otkacili, jer su nesposobni, al opet ne bih trazio problem GDE i AKO ga nema, bar dok se ne potvrdi stvarno sta se desava, a ne preko ovih i onih izvora da se daju polutacne, oprecne informacije. :wave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenHunter_01 Oct. 16 01.18.gif
(3.4 KB, 259x124)
« Poslednja izmena: 16. Okt 2010, 01:17:10 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.285 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.