Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 721785 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
И нису навијачи.
Али због таквих на све навијаче се гледа као да имају ножеве и на хулигане.

Pa, sto nista ne preduzmu, nego se huliganima ugadja...
Govori se da su oni jadna deca koja nista nemaju, pa moraju da se tuku i da kradu...
Smrc... smrc...

Da smo mi Amerika po kojoj toliko pljujete, bilo bi ili radni logor ili zatvor 10-15 godina...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
U toj americi kad smo kod nje,ima vise huliganizma i bodenja po tim zatvorima nego kod nas na slobodi.Cesto se pise muz ubio zenu itd,,,pa ajde da neugadjamo vise tim muzevima nego da ih pozatvaramo komplet sve,nemozes da gledas tako na i da globalizujes.Treba razdvojiti pravi navijac od bitange
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pa, sto nista ne preduzmu, nego se huliganima ugadja...
Sto se nista ne preduzme Smile
Preduzima se i te kako ali nema pomoci drustava.

Citat
Govori se da su oni jadna deca koja nista nemaju, pa moraju da se tuku i da kradu...
Ne moraju,ali je to samo posledica ne zdravog vaspitanja i ne brige o njima.

Citat
Da smo mi Amerika po kojoj toliko pljujete, bilo bi ili radni logor ili zatvor 10-15 godina...
A zasto onda ona ne resi problem sa svim huliganima.Taj problem i vuce od njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ja i ne prozivam sve. Ja prozivam huligane.
I drzavu da tim idiotima stane na rep.

Ja kao gradjanka koja nije navijac nijednog kluba ili simpatizer\clan nijedne partije, imam pravo da trazim od drzave da me zastiti od huligana...
Tako da i svaku akciju podrzavam.
Zasto ja moram da se vozim u autobusu sa "navijacima" Partizana koji taj isti autobus urnisu, a svakome ko ih samo i pogleda prete i fizicki nasrcu.
To se desilo pre nedelju-dve.

Citat
A zasto onda ona ne resi problem sa svim huliganima.Taj problem i vuce od njih...

Nije od njih, vec od Engleza... toliko vala i ja znam...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ja kao gradjanka koja nije navijac nijednog kluba ili simpatizer\clan nijedne partije, imam pravo da trazim od drzave da me zastiti od huligana...
I ja od drzave kao navijac jer me gleda kao huligana

Citat
Zasto ja moram da se vozim u autobusu sa "navijacima" Partizana koji taj isti autobus urnisu, a svakome ko ih samo i pogleda prete i fizicki nasrcu.
Cuti dobro da ne zivis u Engleskoj Smile

Citat
Nije od njih, vec od Engleza... toliko vala i ja znam...
Mislio sam na nasilje....

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Opet zamena teza.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i

Autor: Beta | 10.04.2008 - 14:36

Oko 44 odsto dece u Srbiji je tokom školovanja bilo žrtva vršnjačkog nasilja, a oko 72 procenta dece pretrpelo je neku vrstu psihičkog ili telesnog kažnjavanja, saopšteno je prilikom predstavljanju Nacrta nacionalne strategije za prevenciju i zaštitu dece od nasilja.

"U Srbiji su u porastu sve vrste nasilja nad decom, a posebno vršnjačko nasilje", kazao je ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić prilikom prezentacije nacrta strategije u beogradskom Aero klubu.
Ljajić je dodao da je prema podacima centara za socijalni rad tokom 2005. godine evidentirano 2.275 dece žrtava zlostavljanja, a u 2006. godini 2771, što je povećanje za 22 odsto.
"Kada je o reč o nasilju najugroženija su deca iz siromašnih sredina, romska populacija, deca sa posebnim potrebama i deca bez roditeljskog staranja", naveo je Ljajić.
U samom Nacrtu nacionalne strategije za prevenciju i zaštitu dece od nasilja navodi se da u Srbiji ne postoje precizni podaci o stvarnoj razmeri nasilja nad decom, pošto nije ustanovljen jedinstven sistem evidentiranja te pojave. Izvor podataka uglavnom predstavljaju istraživanja nevladinih organizacija i slučajevi koje registruju institucije socijalne zaštite ili MUP.
"Jedan od ciljeva strategije biće i ustanovljavanje sistema za prikupljanje i analizu podataka o nasilju nad decom", navela je predstavnica Saveta za prava deteta Veronika Išpanović-Radojković.
Ona je dodala i da će mere i aktivnosti, predveđene strategijom, biti usmerene ka stvarenju boljeg zakonodavnog okvira za zaštitu dece od zlostavljanja, što podrazumeva i usklađivanje postojećih zakonskih rešenja sa međunarodnim kao i donošenje novih zakona. Išpanović-Radojković rekla je da će nakon usaglašavanja konačnog teksta strategije taj dokument biti predat na usvajanje Vladi Srbije, ne precizirajući kada će se to dogoditi.
Prema podacima popisa iz 2002. godine deca uzrasta do 14 godina čine 19,6 odsto stanovništva Srbije.

I sad to od njih ocekuj da budu dobra.Da su ta deca dobijala ljuba,ljubav bi uzvratili a posto nisu oni daju samo ono sto su primili
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 13:27:09 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Nasilje vreba na svakom koraku. Zahvata i ugrožava sve. Posebno opako mlade, naročito decu. Sa jezom se pitamo – kuda to idemo? I kako to zaustaviti? Mnogi polažu uzaludne nade u pojačanu državnu represiju. Savremeno nasilje, međutim, ima svoje duboke psihološke i civilizacijske uzroke i sa njim se policijskim putem ne može izaći na kraj.

U osnovi svakog nasilja leži slabost – snaga i nasilništvo nemaju ničeg zajedničkog. Što je ličnost slabija, to je sklonija nasilju. Nasiljem pokušava, i naravno ne uspeva, da nadoknadi nedostatak unutrašnje suštine i prevaziđe osećanje slabosti koje je užasava.

Slaba ličnost nije uspela da izgradi vlastiti svet, sa vlastitim osećanjima, interesovanjima i vrednostima. Zato se oseća izgubljenom i ugroženom.

Izgubljenost i ugroženost rađaju strah, strah stvara nasilje. Što je čovek uplašeniji, to je nasilniji i suroviji.

« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 13:28:17 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ma, kakva ljubav... kakve trice i kucine...
Ta deca nikad nisu disciplinovana.
Ne da nisu dobijala ljubav, vec je u njih gledano ko u Boga...

Dr. Spok je serator, uzmi sibu u ruke pa po guzici...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 13:30:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Ma, kakva ljubav... kakve trice i kucine...
Ta deca nikad nisu disciplinovana.

Dr. Spok je serator, uzmi sibu u ruke pa po guzici...  Smile
Pa pocemu si ti onda bolja.... Smile
Nasiljem na nasilje samo dolivas ulje na vatru
Zato sto se misli da se nasiljem moze nesto postici i oni pribegavaju nasiljem misleci da nesto postizu i resavaju....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.