Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 721755 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i

Nasa policija Smile 
« Poslednja izmena: 14. Apr 2008, 08:56:19 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
A, ovo su nasi navijaci.. pardon... huligani...

U sinoćnjoj tuči navijača Partizana i Vojvodine stradao mladić
Ubijen navijač u Futogu
Autor: Blic online, B92, RTS, Tanjug | 15.04.2008 - 09:02

"U tuči dve grupe mladića, koja se dogodila sinoć nešto posle 22 sata u blizini železničke stanice u Futogu, jedan mladić je ubijen, a drugi teško povređen", izjavio je jutros Tanjugu istražni sudija Okružnog suda u Novog Sadu Nenad Simović. Kako Radio 021 nezvanično saznaje ubijen je D. D. (26) iz Novog Sada, a sedamnaestogodišnji S. B. teško je ranjen. Načelnik Urgentnog centra, Zoran Đermanov, izjavio je za Radio 021 da je stanje povređenog stabilno.

"U tuči je korišćeno i vatreno i hladno oružje, odnosno pištolji i metalne šipke, a pretpostavlja se da je reč o sukobu dve grupe navijača. Identitet ubijenog mladića je poznat, o čemu je obaveštena njegova porodica", dodao je Simović.

Novosadska policija potvrdila je da je sinoć došlo do sukoba navijača FK Vojvodine i FK Partizana, preneo je B92. Prema informacijama ove medijske kuće, u organizovanoj tuči, jedan od navijača Partizana izvadio je pištolj i usmrtio jednog od navijača Vojvodine. Prema nezvaničnim informacijama, sukob je ranije bio dogovoren.
B92 dodaje da se, tokom noći, ispred kuće u kojoj je živeo ubijeni, u Ulici kralja Petra u Novom Sadu, okupilo više desetina ljudi.
Istražni sudija Okružnog suda u Novog Sadu Nenad Simović rekao je da je istraga u toku, a zvanično saopštenje policije očekuje se u toku dana.

Podsetimo, tokom vikenda u Novom Sadu došlo je do sukoba navijača na stadionu FK Vojvodine. Tom prilikom povređeno je šest osoba, od kojih jedna teže, a tridesetak mladića je privedeno.

Izvor: Blic

Prijave protiv 38 navijača Rada
Autor: Z. P. | 15.04.2008 - 07:56

PIROT - Navijači Rada, poznati kao „junajted fors“, u poluvremenu utakmice Prve lige Srbije u Pirotu protiv domaćeg Radničkog napali su i povredili desetoricu policajaca.

U sukobu je povređeno i pet simpatizera Rada. Policija je posle sukoba privela 45 vandala, među kojima i četvoricu maloletnika. Protiv 38 simpatizera kluba sa Banjice podnete su krivične prijave, a osumnjičeni su za nasilno ponašanje na utakmici, kao i za sprečavanje policajaca u obavljanju poslova bezbednosti.
U saopštenju policija je precizirala da je u poluvremenu utakmice između Radničkog i Rada nekoliko desetina navijača beogradskog tima gađalo pripadnike MUP-a kamenicama, ciglama i napalo motkama.
Petnaestak minuta posle napada intervenisali su pripadnici Interventne brigade Policijske uprave u Pirotu i niškog odreda Žandarmerije.
Posle intervencije navijači su uvedeni u autobuse i uz asistenciju Žandarmerije sprovedeni u PU Pirot. Troje privedenih navijača pušteno je posle razgovora, kao i četvoro osumnjičenih maloletnika koji su saslušani u prisustvu advokata i službenika Centra za socijalni rad. Ostali simpatizeri Rada privedeni su sudiji Opštinskog suda.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i

Zasto se i ovome ne govori
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Zanimljivo... o tome je pricano na prethodnim stranama...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Zanimljivo... o tome je pricano na prethodnim stranama...  Smile
nisam mislio na forumu. Smile Mislio sam u medijima.Zasto se samo plasira nesto lose kada se uradi a ne dobro.Ne mislim samo na navijace vec na sve.Toliko smo zatrpani ruznim stvarima kao da se lepe i ne desavaju.... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Znaci ovo je sramota,ko normalan moze ovo da uradi,a takodje i podrzi.Anea komentar ti uredu i nas vom mestu,samo sledeci put kad bude neka budala bacila(ne dao bog nikadddd) dete u kantu za smece ti po istom principu napisi ovakve su danasnje majke ili zene.Toliko.Najdublje saucesce porodici i prijateljima a ovog na robiju dozivotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Nikda mi nece biti jasno zasto se jedna grupa ljudi tretira po pojedincima i to najgorim.Niko ne gleda sta je dobro vec svi gledaju sta je lose.
Problem nasilja je dublje prirode i nedoljne obrazovanosti.Za tu decu i njihovo ponasanje odgovorni smo mi stariji.Zasto svi napadaju decu a sdruge starane im niko ne nudi pomoc.Meni je podjednako zao i porodice tog nastradalog kao i ovog sto je to uradio.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Znaci ovo je sramota,ko normalan moze ovo da uradi,a takodje i podrzi.Anea komentar ti uredu i nas vom mestu,samo sledeci put kad bude neka budala bacila(ne dao bog nikadddd) dete u kantu za smece ti po istom principu napisi ovakve su danasnje majke ili zene.Toliko.Najdublje saucesce porodici i prijateljima a ovog na robiju dozivotno.

Ja ne znam zasto se ti bunis.
Ja osobe koje dodju sa nozevima na dogvorenu tucu ili utakmicu uopste ne smatram navijacima.
To su huligani, stoka.
To nisu navijaci.

A, ako neko smatra da je to Ok... onda je i definitivno moralni kompas otisao dodjavola...
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 12:28:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ja osobe koje dodju sa nozevima na dogvorenu tucu ili utakmicu uopste ne smatram navijacima.
И нису навијачи.
Али због таквих на све навијаче се гледа као да имају ножеве и на хулигане.

Citat
onda je i definitivno moralni kompas otisao dodjavola...
Не него је дошао он њега Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Pa jel ja u tome sto si me citirala nisam bio jasan?neznam gde ti vide da se ja bunim.Sasvim sam bio jasan.osudio sam to ponasanje.
Citat
И нису навијачи.
Али због таквих на све навијаче се гледа као да имају ножеве и на хулигане.

Citat
onda je i definitivno moralni kompas otisao dodjavola...
Не него је дошао он њега Smile
bas tako
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 12:34:14 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.038 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.