Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 720922 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Можда ћеш разумети ако бар једном одеш на неку од утакмица, а све док нас будеш ''разумео'' из фотеље...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Citat
Да се разумемо:ПРВО:Наш посао је да приводимо а на суду је да одреди казну,дакле ми свој посао обављамо како треба,ДРУГО:Покажи ми где је и када жандармерија прва напала навијаче???А о тој неколицини сисетина која нас гађа столицама,пљује,псује и све остало док не добијемо наређење а онда беже иза недужних,они нису вредни помена,ТРЕЋЕ:Оно као ви нас плаћате?Опет ми није јасно зашто сви ту прозивају само полицију,никад нисам чуо да неко тако нешто каже за шалтерску службеницу у пошти која вас враћа на почетак реда 1000000 пута јер вам нешто фали или професора који вас је оборио на испиту зато што му се не свиђате?

Прво ово није тема о шалтерским службеницама и професорима тако да нема ни разлога да спомињем њих.
Друго контрадикторан си, час кажеш неколицина сисетина, час кажеш да су хулигани већина. Одлучи се.
И треће како жандармерија обавља посао како треба показали сте у више наврата, сви се сећамо Вршца, сећамо се и дечка коме сте гуменим метком откинули пола лица иако би требало по правилу да гађате у ноге а не у главу, а децу која мирно стоје и чекају у реду уопште не би требало ни да бијете а камоли да на њих пуцате као у том случају. А сећамо се и пионира кад сте такође свој посао одрадили ''како треба'' и кад је само пуком срећом избегнута трагедија са ко зна колико мртвих.
Ви пре свега нисте ни П од професионалаца, јер професионалци својом интрвенцијом због 50 хулигана неће угрозити животе неколико хиљада људи поготово не деце млађе и од 15 година.
И да поновим, да ми вас плаћамо, ми пунолетни грађани Србије који идемо на утакмице, а плаћају вас и родитељи малолетне деце, плаћа вас и отац чијем сте сину гуменим метком откинули пола лица за чега ни дан данас нико није одговарао.

П.С.У свему овоме не мислим на тебе лично као појединца, наравно да међу жандарима као и међу свим осталим људима има свакаквих, и нормалних и ненормалнихали с обзиром да ти кажеш да су навијачи већином хулигани онда немој да се чудиш када када и за вас неко каже да сте већином стока жељна крви.
И на крају крајева није ни проблем то што навијачи не воле полицију и обрнуто, далеко је већи проблем што ни обичан свет више не цени и не поштује полицију, а томе сигурно нису криви навијачи.

И срећна ти нова година. Smile
Мислио сам на то да већина навијача долази на стадион на сваку утакмицу домаћег првенства да би дивљала а само неколицина даје себи за право да нападне полицију,а што се тиче тог клинца од 15 година,он се само нашао на погрешном месту у погрешно време а ти ми реци да стварно верујеш да су сви они мирно стајали у реду и да је на њих пуцано из чиста мира,и реци ми како коментаришеш да је несрећни Трајковић имао право и то пуно право да пуца у оне који су покушали да га у најмању руку онеспособе за даљи живот,за вршац не могу да кажем ништа ,то је највероватније освета за убијеног полицајца,а што се тиче пионира,у пиониру сам лично био и кад би ми неко објаснио како се поставља видео клип сви би сте видели како смо прво прозивани,пљувани,гађани столицама,само док стојимо на трибини и онда кад добијемо команду сви беже,и шта се дешава,пуца ограда,ми добијамо команду да наставимо али нико није послушао ту команду и онда кад смо сишли да помогнемо тим људима опет су нас гађали столицама док смо им помагали,иначе у новинама нећете прочитати да смо ми стали кад је пукла ограда и после тога дисциплински одговарали сви одреда зато што нисмо послушали наређење,тако да је у најмању руку срамота да нападате обичне припаднике којима стварно треба одати признање због тога и због тога што им је помагање људима био приоритет а не да узврате на ту бачену столицу

Срећна и теби нова година и свима на форуму Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
како неразумеш па јел веће зло чине наркомани и наркодилери па зашто према њима нису брутални, зашто нису брутални према мафији која држи у рукама проституцију и мучење неких девојчица....

Нико не тражи да пусте нас да се тучемо и да радимо баш шта хоћемо, само ако си навијач није проблем да ти поломи лобању, из личног примера знам да сам једном добио пендрк преко главе а стварно ни ружну реч нисам рекао цео дан... а када увате курве онда од њих траже провизију или бесплатне услуге никако не туку ни њих ни макрое... само на то указујемо, безпроблема ти неко одбије бубреге за "глупости" а за неке озбиљније ствари имаш демократска права...
Ало људи ми овде причамо о жандармерији и бригади којој није посао да хапсе нарко дилере и макрое,ми њих хапсимо само када се сматра да су наоружани и опасни и налог добијамо од инспектората 29.Новембра којих нема на стадиону они имају свој посао,ми свој а сви добро знамо шта се дешава са њима кад их ухапсе
Pa sta mislis ko je kriv zbog tih nereda? Da nije mozda policija prva napala navijace. Svi znamo da navijaci nisu nimalo cvecke to sto ih policija kasnije ugazi od batina i sto nemas kome da se zalis. Sta ces oni su sluzbeno lice i neces dobiti moci da trazis pravdeu jer normalno oni su jedna vrsta zakona ali sta sve radi navijaci na tribinama i van njih. Pogledaj samo radovce zapalili predsedniku restoran na stadionu a covek ni kriv ni duzan ne idu sigurno pametni da se tuku na stadione! Smile

Ко је крив? Па организатор и полиција. Када ти дође 3-4 хиљаде навијача, а ти отвориш једну капију и поставиш два редара да претресају неколико хиљада људи нормално је да ће доћи до нереда јер ће сваки просечан човек да попизди кад види да објективно нема шансе до сутра да уђе на стадион. Па кад узмеш у обзир да то није случајна грешка и пропуст јер се понавља из године у годину ко је онда крив?
А да не буде да само навијачи попизде, узми случај отварања неких мега маркета као што је Темпо, тамо је на улазу било повређених и народ се међусобно тукао. Јел мислиш да су навијачи кренули у темпо да пазаре? И зашто тамо полиција није пендречила стоку која би на силу да уђе унутра?
ту је опет крив само организатор,значи клуб,ми добијемо неређење да чувамо улаз,е сад да ли их је 5,10 илили 150,то све зависи од организатора колико ће да их обезбеди,а што се тиче темпа,ту не могу ништа да ти кажем јер нисам никад би тамо,ти полицајци највероватније нису добили наређење да пендрече,ја покушавам да ви нападате погрешне људе ,они који пендрече само слушају наређења а ако вам је баш стало да страда неко ко је стварно крив за пендречење идите у команду па видите ко је то наредио
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Нашао се на погрешном месту у погрешно време, то је објашњење зашто сте неком откинули пола главе?
Занимљиво објашњење, веома професионално и на нивоу. То време и место вероватно вам дају за право да људима уместо у ноге пуцате у главу.  Smile

Трајковић је колико видим изјавио да није био на дужности, дакле у том случају он је на трибини исто што и ја, обичан гледалац одакле му право да уноси пиштољ? Шта би се мени десило да са пиштољем кренем на стадион?

Вршац је освета? Ти као професионалац како себе називаш имаш образа тако нешто да изјавиш? Коме сте се светили и ко вам даје за право да се светите? Светили сте се дечаку од 12 и девојчици од 15 година?

Коме да помогнете у пиониру? Јел онима које сте пре тога унаказили? Шта си очекивао аплауз након рушења ограде?

И није крив само организатор крива је и плиција. Ако можете да ставите дупли претрес када за тим нема потребе онда свакако можете и кад је неопходан због броја људи који су дошли на утакмицу.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 17:40:25 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Сад би дао све да те ставим у кожу оног што је пуцао у тог клинца,ви сви који сте гледали Шварценегера,Бруса Вилиса и Џона Вејна,мислите да је лако нациљати некоме у ноге у секунди док се неко креће,ви као прво немате право да причате о жандарима јер жандари никад нисте били и не знате како је кад вам неко из чиста мира псује целу фамилију,и живо и мртво,и децу и старе и све одреда само зато што радите свој посао???Ви сте ми сви богом дани па би сте то професионално урадили.....би курац!!!!!Пукли би сте пре нас да вам неко исти из недеље у недељу ради горе наведено и да му ви по закону не можете ништа.А са друге стране ја имам пуно право да причам о понашању навијача из простог разлога што сам био један од њих и престао сам да идем на утакмице Партизана кад су постале популарне навијачке групе и као могао си да имаш добро место и "леђа" на трибини само ако си члан неке групе а да би ушао у групу мораш прво да се "докажеш",а друга ствар да Трајковић није био на дужности.....Да да снимао је из хобија,а жандари који су га бранили су бацили пасуљ и видели да је он колега,интересује ме где си то видео,иначе па чак и да је тако,полицајци имају право да носе службени пиштољ и ван дужности и имају пуно право да га употребе уколико им је живот угрожен тако да је Трајковић имао пуно право да после хитаца у ваздух пуца и у оне који су га напали,искрено ја би просуо мозак двојици или тројици па да видимо како ће опет неко да нападне полицајца на дужности...а што се тиче пионира,наравно да очекујем аплауз али не због рушења ограде него због тога што смо добили наређење да наставимо и након рушења ограде али ми га нисмо послушали него смо стали и помагали онима који су пали,али ви то не знате јер нисте били тамо а ја сам тад био међу онима који су добили то наређење
« Poslednja izmena: 08. Jan 2008, 03:59:10 od Belgrade_Chetnik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
...искрено ја би просуо мозак двојици или тројици па да видимо како ће опет неко да нападне полицајца на дужности...

Kaze ovo a pricas o policiji kako radi svoj posao, koga zajebavas?
Sta bi bilo? Ti bi prosuo nekom mozak, bilo bi iz "samoodbrane" tebe niko ne bi tuzio ili slicno, navijaci bi verovatno popili neku kaznu zbog divljanja i opet bi navijaci bili krivi za sve, jel tako? Naravno tebe bi verovatno proglasili za heroja jer si "imao muda" da pucas medju par hiljada navijaca (nenaoruzanih), ubijes nekoliko njih to se sve proprati u medijima kako si imao puno pravo za to i tako se zavrsi, par mladih zivota bi bilo izgubljeno jer si ti "imao pravo" da ih ubijes, zar ne?

Toliko od mene.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
мислите да је лако нациљати некоме у ноге у секунди док се неко креће

Па није се ни кретао него је чекао у реду да уђе, о чему ти причаш?  Smile

Citat
ви као прво немате право да причате о жандарима јер жандари никад нисте били

Ма јел? Шта си ти бели медвед зато што си жандар?

Што се тиче трајковића... Ја не знам да ли јесте или није био на дужности, очигледно да јесте али да то неком не одговара па изјављује да није. А чије дупе штити и зашто то би ти требало боље да знаш зар не?
Неко је нешто очигледно засрао наређењем које му је издао јер да није тако он не би ни паламудио око тога да ли јесте или није био на дужности и не би било час јесте час није.  Smile

А пошто си гробар сад ми је мало јасније зашто имаш такве ставове поготово што се цела прича врти око делија и жандара.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
...искрено ја би просуо мозак двојици или тројици па да видимо како ће опет неко да нападне полицајца на дужности...

Kaze ovo a pricas o policiji kako radi svoj posao, koga zajebavas?
Sta bi bilo? Ti bi prosuo nekom mozak, bilo bi iz "samoodbrane" tebe niko ne bi tuzio ili slicno, navijaci bi verovatno popili neku kaznu zbog divljanja i opet bi navijaci bili krivi za sve, jel tako? Naravno tebe bi verovatno proglasili za heroja jer si "imao muda" da pucas medju par hiljada navijaca (nenaoruzanih), ubijes nekoliko njih to se sve proprati u medijima kako si imao puno pravo za to i tako se zavrsi, par mladih zivota bi bilo izgubljeno jer si ti "imao pravo" da ih ubijes, zar ne?

Toliko od mene.
Мислио сам на појединце који су палили бакљом и бацали на шиљке полицајца на дужности,да су мени тако нешто радили ја би им просуо мозак с` пуним правом,јер је постојала очигледна намера да полицајца убију
Citat
мислите да је лако нациљати некоме у ноге у секунди док се неко креће

Па није се ни кретао него је чекао у реду да уђе, о чему ти причаш? Smile

Citat
ви као прво немате право да причате о жандарима јер жандари никад нисте били

Ма јел? Шта си ти бели медвед зато што си жандар?

Што се тиче трајковића... Ја не знам да ли јесте или није био на дужности, очигледно да јесте али да то неком не одговара па изјављује да није. А чије дупе штити и зашто то би ти требало боље да знаш зар не?
Неко је нешто очигледно засрао наређењем које му је издао јер да није тако он не би ни паламудио око тога да ли јесте или није био на дужности и не би било час јесте час није. Smile

А пошто си гробар сад ми је мало јасније зашто имаш такве ставове поготово што се цела прича врти око делија и жандара. Smile

За оног клинца не знаш шта је било јер ниси био присутан,ти који су били у реду(неколико њих)је гурало масу ка улазу и онда је почело кошкање са полицијом,а за твоју информацију,испаљено је више гумених метака а тај који је погодио клинца је био последњи а нико ко је погођен са претходна 3 или 4 се није жалио....А оно о жандарима и белим медведима:Ја то нисам рекао,ЧИТАЈ:
не знате како је кад вам неко из чиста мира псује целу фамилију,и живо и мртво,и децу и старе и све одреда само зато што радите свој посао???Ви сте ми сви богом дани па би сте то професионално урадили.....би курац!!!!!Пукли би сте пре нас да вам неко исти из недеље у недељу ради горе наведено и да му ви по закону не можете ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Znaci ti bi ciljao samo te sto te napadaju? Posto vidim da si sam rekao da je tesko naciljati nekoga ko se krece, reci mi sta bi bilo da promasis tog lika i upucas nekoga ko je sedeo? Znaci nista nije radio, samo je sedeo i popio metak, i on/ona ostane na licu mesta mrtav. Sta bi onda bilo? Jel bi ti mozda odgovarao za to ili bi sve bilo zataskano, u fazonu "samoodbrana"?
« Poslednja izmena: 08. Jan 2008, 15:07:23 od Eagle »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Мислио сам на појединце који су палили бакљом и бацали на шиљке полицајца на дужности,да су мени тако нешто радили ја би им просуо мозак с` пуним правом,јер је постојала очигледна намера да полицајца убију

Прво немој причати нешто што није истина. Повреде од шиљака није задобио зато што га је неко бацио на шиљке, него док је го до појаса прескакао ограду са шиљцима.
Друго, намера да га убију постојала је само код тебе и министра јочића, суд не мисли тако. Бар не за сада.  Smile

Citat
За оног клинца не знаш шта је било јер ниси био присутан,ти који су били у реду(неколико њих)је гурало масу ка улазу и онда је почело кошкање са полицијом,а за твоју информацију,испаљено је више гумених метака а тај који је погодио клинца је био последњи а нико ко је погођен са претходна 3 или 4 се није жалио....А оно о жандарима и белим медведима:Ја то нисам рекао,ЧИТАЈ:

За твоју информацију знам да је испаљено више метака, за твоју информацију у главу је погођен дечак од 15 година који за твоју информацију није никакав хулиган већ питомац војне гимназије ако се не варам.
За твоју информацију он је задобио тешке телесне повреде и постојала је реална опасност да приликом задобијеног поготка изгуби живот. За твоју информацију за то нико није одговарао, па зашто би се онда жалио неко ко је задобио лаке телесне повреде и коме да се жали?
За твоју информацију ја сам редован на утакмицама, како домаћим тако и међународним и одлично знам како се понашате. За твоју информацију нисам никада хапшен и осуђиван нити сам се икада бавио извршењем кривичних дела.
И на крају онако успут за твоју информацију у протеклих неколико година више је ухапшено припадника полиције због извршења тешких кривичних дела него навијача.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.