Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 714495 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
brate apsolutno si i ti u pravu, ja ne mogu nikako odbraniti lika koji je przio zandara bakljom, da sam ne znam ko .
Meni samo nije jasno kako je moguce da je proces navijacu povede odma i da mu se nakalemi sta sve znam, a lika uvate sa 70 heroina i prodje bez dana, ali ljudi bez dana zatvora... decka uvate sa 100 grama mare, niti je pao u tvorza niti kod istraznog, i eto sutradan ide u skolu i ne znam ti sta sve...

postalo je bukvalno "prva mi je krivicna ne mogu mi nista", ovde se samo vidi kako su svi korumpirani, eto 2 primera iz moje ulice samo da ne pricam o ostalima, a meni su nasli termin da mi sude u sredu za neku budalastinu ali "sportska priredba" to je odma gore od 70 heroina, ubistva, razbojnistva... al dobro, sve ce tu nekad i nekako doci na svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Samo mi to da dozivimo brate mrly, samo mi da dozivimo...  :ballbounce:
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Meni nije jasno zasto se zakon ne sprovodi... plus poostravanje...
Pred svaku vazniju utakmicu neka odvoje dve-tri marice i krenu od kuce do kuce vodja navijaca ili poznatih huligana... pa fino u corku da se malo lade i gledaju tekmu na crno-belom televizoru...
Zalosno je da Srbija i na ovaj nacin krene stopama Engleske ili Grcke gde se ljudi kolju na ulicama...
Да се разумемо:Полиција не може тек тако да дође код познатог хулигана и да га тек тако приведе јер то није по закону
Очигледно је да нико не схвата да за нереде нису криви ни навијачи ни полиција него правосуђе и клубови који штите своје "навијаче".Ја лично радим у жандармерији као инструктор џудоа и не радим утакмице али добро знам приче својих колега који једноставно не могу другачије одврате хулигане од дивљања осим да их пребију намртво,ми би највише волели да се закон спроводи као у енглеској и да само напишемо пријаву и да не морамо да се макљамо са дрогираним и пијаним будалама знајући да ће они добити оно што су законом заслужили,али кад год неко од мојих колега приведе некога он је већ увече преко везе слободан и без проблема улази на стадион,чињеница је да закон постоји али се не спроводи,иначе у Енглеској је на свакој утакмици тужилац на стадиону и ако неко којим случајем уђе на терен(наводим пример)истог тренутка бива ухапшен и пише му се пресуда од 3-7 година затвора,без суђења,без права на жалбу,одмах бива спроведен на одслужење казне и по изласку из затвора има забрану уласка на стадион од 2 године па до доживотне забране и на дан одигравања утакмице мора да се јави у полицијску станицу да би навео куда се креће у току дана и не сме да приђе стадиону у кругу од неколико километара(не знам тачно колико).Е кад се нешто овако слично буде спроводило код нас нити ће полиција тући немилосрдно нити ће навијачи дивљати и можда ћемо код нас видети слику на стадиону како је бака довела петогодишње дете на стадион да гледа Манчестер Јунајтед

Прво да се разумемо, за разлику од Србије, у Енглеској не може сваки балван да буде припадник жандармерије, а још мање може један балван по слободној процени да тумачи закон као што је случај код нас. Шта мислиш да ли може у једној Енглеској припадник жандармерије, полиције или било које формације да забрани било ком навијачу на стадион унесе званичну државну заставу за коју тај исти припадник по заклетви треба да буде спреман да положи свој живот? Наравно да не може, али у Србији је и то могуће.

Јел и овога има у Енглеској?
Балвани,балвани,балвани,ОК разумем и у праву си,већина су балвани али ти балвани не одређују шта ће да раде они добијају наређења која морају да спроведу,чувено наређење:"испразни трибину" сподразумева да свако ко остане на тој трибини се опире.
А питање да ли има горе наведеног у Енглеској?Једноставан одговор:НЕ,а право питање је ЗАШТО?Зато што енглески пандур зна да ако приведе изгредника да ће овај да лежи 3-7 година у затвору а наш пандур зна да ће тај исти изгредник бити пуштен до увече,Енглези су своје хулигане васпитали законом а ми наше морамо батинама
Био сам мало под утиском, наравно да је велика већина поштена али појединци а од 35000, 1000 да су најгори шљам има таквог утицаја јер су они "власт и закон", ја ти гарантујем да у толиком броју доктора наука има бар 100 олоша најгорег, али проблем је у томе што су такви "власт и закон" и што они моралишу и паламуде.

Разумем али за то је крив систем а не појединци међу жандарима, а доста кривице пада и на нас као народ јер ми својим гласовима по други пут истом олошу дајемо мандат.
Много је жандара заиста било на Косову, неки су кући донели метак у телу а неки телевизоре из шиптарских кућа, али данас се сви они позивају на то како су они ратовали а данас их навијачи нападају по стадионима. А нико се реално не запита колико жандара '99 није имало ни 18 година. :ballbounce:
Лепо речено....Сви осуђујете оне који су у директном контакту са навијачима и то што они раде је зрно песка у пустињи у односу на оно шта раде они "изнад",и још једна ствар:Сви кривите жандармерију зато што не хапси дилере??Па то је посао обичне полиције,инспектората у 29.Новембра и суда,а наш посао је да приведемо неког дилера по налогу који треба да нам обезбеде горе поменути и то једино ако установе да је наоружан и опасан
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Балвани,балвани,балвани,ОК разумем и у праву си,већина су балвани али ти балвани не одређују шта ће да раде они добијају наређења која морају да спроведу,чувено наређење:"испразни трибину" сподразумева да свако ко остане на тој трибини се опире.
А питање да ли има горе наведеног у Енглеској?Једноставан одговор:НЕ,а право питање је ЗАШТО?Зато што енглески пандур зна да ако приведе изгредника да ће овај да лежи 3-7 година у затвору а наш пандур зна да ће тај исти изгредник бити пуштен до увече,Енглези су своје хулигане васпитали законом а ми наше морамо батинама

И ми имамо закон. Тренутно имамо закон који је далеко ригорознији од енглеског. Имали смо закон и пре овог новог. А за то што га нисте примењивали или вам је лоша комуникација са судством није крива публика на стадионима већ врх државе. Видим носиш се пандурском логиком, енглези су своје васпитали законом, а ви ћете своје батинама... Па да, ући ћете на трибину и кренути да бијете неколико хиљада људи зато што међу њима има пар десетина или пар стотина хулигана... Ако се већ носиш том логиком, зашто се онда чудиш кад вам на батине узврате батинама? И ко си уопште ти да било кога васпитаваш? Да ли је ваш посао да спроводите закон или да васпитавате људе батинама?
Немој да заборавиш да ви једете хлеб тог народа који млатите по улицама уназад двадесетак година јер се финансирате из буџета који се пуни парама тог истог народа. И немој никад да заборавиш како сте плакали 5.октобра и дизали три прста кад вас је тај исти народ на улицама тукао као волове јер 5. октобар може лако да се понови.

« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 10:24:20 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
slazem se sa svime ali netreba mijesati navijace i huligane  :wave:
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Citat

И ми имамо закон. Тренутно имамо закон који је далеко ригорознији од енглеског. Имали смо закон и пре овог новог. А за то што га нисте примењивали или вам је лоша комуникација са судством није крива публика на стадионима већ врх државе. Видим носиш се пандурском логиком, енглези су своје васпитали законом, а ви ћете своје батинама... Па да, ући ћете на трибину и кренути да бијете неколико хиљада људи зато што међу њима има пар десетина или пар стотина хулигана... Ако се већ носиш том логиком, зашто се онда чудиш кад вам на батине узврате батинама? И ко си уопште ти да било кога васпитаваш? Да ли је ваш посао да спроводите закон или да васпитавате људе батинама?
Немој да заборавиш да ви једете хлеб тог народа који млатите по улицама уназад двадесетак година јер се финансирате из буџета који се пуни парама тог истог народа. И немој никад да заборавиш како сте плакали 5.октобра и дизали три прста кад вас је тај исти народ на улицама тукао као волове јер 5. октобар може лако да се понови.ЧЕТВРТО:Што се тиче 5.Октобра,о томе искрено не знам скоро ништа само знам да су ти полицајци извршавали наређења по систему или слушаш или те нема

Да се разумемо:ПРВО:Наш посао је да приводимо а на суду је да одреди казну,дакле ми свој посао обављамо како треба,ДРУГО:Покажи ми где је и када жандармерија прва напала навијаче???А о тој неколицини сисетина која нас гађа столицама,пљује,псује и све остало док не добијемо наређење а онда беже иза недужних,они нису вредни помена,ТРЕЋЕ:Оно као ви нас плаћате?Опет ми није јасно зашто сви ту прозивају само полицију,никад нисам чуо да неко тако нешто каже за шалтерску службеницу у пошти која вас враћа на почетак реда 1000000 пута јер вам нешто фали или професора који вас је оборио на испиту зато што му се не свиђате?
slazem se sa svime ali netreba mijesati navijace i huligane :wave:
Не треба их мешати,у праву си,али они чине већину јер ко год је у некој навијачкој групи мора да се "доказује" тако што ће некоме "скинути" шал,заставу,капу,мајицу,....или се потући с` полицијом,ту је опет проблем у судству које би требало да кажњава вође тих група и да их самим тим натера да контролишу своју групу
И још једна ствар:Ви се сви постављате као да ми волимо да се бијемо по трибинама,па нама би било најбоље кад би преблејали утакмицу и дошли кући како одморни и мирни тако и здрави и читави
« Poslednja izmena: 31. Dec 2007, 18:45:35 od Belgrade_Chetnik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Да се разумемо:ПРВО:Наш посао је да приводимо а на суду је да одреди казну,дакле ми свој посао обављамо како треба,ДРУГО:Покажи ми где је и када жандармерија прва напала навијаче???А о тој неколицини сисетина која нас гађа столицама,пљује,псује и све остало док не добијемо наређење а онда беже иза недужних,они нису вредни помена,ТРЕЋЕ:Оно као ви нас плаћате?Опет ми није јасно зашто сви ту прозивају само полицију,никад нисам чуо да неко тако нешто каже за шалтерску службеницу у пошти која вас враћа на почетак реда 1000000 пута јер вам нешто фали или професора који вас је оборио на испиту зато што му се не свиђате?

Прво ово није тема о шалтерским службеницама и професорима тако да нема ни разлога да спомињем њих.
Друго контрадикторан си, час кажеш неколицина сисетина, час кажеш да су хулигани већина. Одлучи се.
И треће како жандармерија обавља посао како треба показали сте у више наврата, сви се сећамо Вршца, сећамо се и дечка коме сте гуменим метком откинули пола лица иако би требало по правилу да гађате у ноге а не у главу, а децу која мирно стоје и чекају у реду уопште не би требало ни да бијете а камоли да на њих пуцате као у том случају. А сећамо се и пионира кад сте такође свој посао одрадили ''како треба'' и  кад је само пуком срећом избегнута трагедија са ко зна колико мртвих.
Ви пре свега нисте ни П од професионалаца, јер професионалци својом интрвенцијом због 50 хулигана неће угрозити животе неколико хиљада људи поготово не деце млађе и од 15 година.
И да поновим, да ми вас плаћамо, ми пунолетни грађани Србије који идемо на утакмице, а плаћају вас и родитељи малолетне деце, плаћа вас и отац чијем сте сину гуменим метком откинули пола лица за чега ни дан данас нико није одговарао.

П.С.У свему овоме не мислим на тебе лично као појединца, наравно да међу жандарима као и међу свим осталим људима има свакаквих, и нормалних и ненормалнихали с обзиром да ти кажеш да су навијачи већином хулигани онда немој да се чудиш када када и за вас неко каже да сте већином стока жељна крви.
И на крају крајева није ни проблем то што навијачи не воле полицију и обрнуто, далеко је већи проблем што ни обичан свет више не цени и не поштује полицију, а томе сигурно нису криви навијачи.

И срећна ти нова година.  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Кажу Трајковић херој.
Ево пар детаља које сви овде требамо да знамо.
Сви смо видели снимак када трајковић пуца без потребе а око њега у кругу ода 15 метара нема никог.
Инцидент започео командант жандармерије који је јурио дечка који фотографише његовог колегу.
Истражни судија реко да ово није покушај убиства и да се прекине са притиском на њега од стране полиције и тужилаштва да се ово дело тако окартерише,јер је остало нејасно ако је постојала намера да се овоме гурне бакља у уста зашто то није и урађено.
Извештаји са ВМА показују да повреде никако нису опасне по живот ,нису чак ни тешке телесне повреде него се ради о 6 лаких телесних повреда у виду нагњачења коже и опекотина најнижег степена.
Ево сад највеће бруке и криминала,на саслушању код истражног судије "херој" Трајковић се није ни појавио и ако је 3 дан после утакмице већ био код куће,већ је код судије послат у његово име адвокат који изјављује да трајковић тај дан није ни био на дужности,већ је сам дошао да гледа утакмицу.А све је наравно криминална лаж а у намери да се заштити командамт жандармерије који га је послао на задатак,значи понављасе случај малог ВАсића када се на суду по налогу врха жандармерије појавло 3 припадника која су изјавила да су пуцали а све то да би заштитили злочинца.
И ево једна веома занимљива информација за "нашег хероја" ,наиме против Трајковића се води интерна исртага по тужби особе од које је он купио стан,наиме власник стаана тужио је жандарма јер му ја за куповину стана дао око 60 000 лажних евра,а када му се власник пожалио и захтевао да му или врати стан или дају праве паре,добио је само претње да мора да ћути да га он и његови саборци неби ућутали,реко је само како сам ја теби то дао дај и ти неком другом у све је уреду.
Иначе кад се скоро прочуло овај скандал неко из врха МУПа је ово наредио да се о овоме строго ћути, и наравно немогуће је тек тако доћи да инфо о овоме.

Толико о "хероју" јел може још неко..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Истражни судија реко да ово није покушај убиства и да се прекине са притиском на њега од стране полиције и тужилаштва да се ово дело тако окартерише,јер је остало нејасно ако је постојала намера да се овоме гурне бакља у уста зашто то није и урађено.

:ballbounce:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mrly jesi sam smisljao ove gluposti ili ti je neko "dojavio"?  :P :P :P
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.