Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:04:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taktične igre - Airsoft  (Pročitano 25040 puta)
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Asmir_ZG evo ja sada narucujem, uzimam onaj g36c, jos jedan sarzer, i onaj glock. jesi li ti vec narucio?

Nadam se da ce sve biti u redu i da ce stici na vrijeme  Smile

Naručio u utorak navečer. 6 replika, od kojih 4 jurišne, jedan snajper i jedan CQB backup pdw. Držim ti fige, meni bi trebalo doći po slob procjeni slijedeći tjedan. Javim ti kakve su. Inače i nama dolazi jedan JG g36c, ovaj naš pirotehničar je totalno lud za tom puškom, nešto nevjerojatno  Smile

A ti ćeš meni malo recenzirati Glocka, baš mi je primamljiv.

Drži se kolega, sad ćeš samo na to misliti  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson W810i
koliko te je sve to kostalo? Mene je izaslo 189 dolara sa transportnim troskovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mene nesto manje od tisuću eura. Oko 7300 HRKN
IP sačuvana
social share
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Mene nesto manje od tisuću eura. Oko 7300 HRKN

Ma vratice se to kada posjetite sa replikama postu ili obliznji supermarket  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
a jesi lud  Smile  Smile

zapravo je cifra preko soma eura, oko 7700HRKN

sad vidim da su u narudžbi i neki high capovi, special forces goggle, bb speed loader + gunovi

jedva cekam da vidim mp5k - izgleda mi bas fora
« Poslednja izmena: 26. Mar 2007, 23:25:11 od Asmir_ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Nego jeli neko narucivao koji snajper?

Ja se mislim da uzmem ovaj: http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?cPath=45&products_id=90
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ovaj snajper koji nam je na putu je upravo taj bolt L96A1 with Scope. Zadnja vijest je da oprema stiže za oko desetak dana. Sa ovom puškom smo uzeli i http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?cPath=1_31&products_id=65 kao backup. To je onaj koji jedva čekam da vidim. Plan je bio MP7 i kasnije da ce cijeli team opremi s MP7-icama, no TM je tesko naci/dosta su skupi, a cuo sam da od WELL-a MP7 nisu baš nešto.

Evo još malo linkova

http://www.all-science-fair-projects.com/science_fair_projects_encyclopedia/Airsoft

http://www.mnairsoft.info/safety/Safety_Manual.htm SVAKAKO PROČITATI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Meni je interesantniji snajper, G36c mogu isto koristiti i za backup ili cqb. Ja sam danas dobio tracking number, od sutra mogu vidjeti kako stoje stvari sa posiljkom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sad kad dođe moći ću ti reći kakav je. Dolazi s optikom, tako da ti mogu i nju recenzirati. Inače G36c je prevelik za backup, za snajper backup je najbolj po mom mišljenju MP7 ili ovaj MP5K koji je naš snajperist uzeo.

Pištolj je preslab za backup. Ove gore dve su dosta jake, pljuju bb-je ko blesave, a male su i mozes ih s rasklopnim-izvlacivim kundacima povecati. Kako misliš nositi snajper, G36c i pištolj. To ti je smrt, pokretljivost nikakava, a umara te duplo brže.

Naručiš holster za bedro za MP7 naprimjer i tu ga imaš, lako ga izvučeš. Možeš ga imat i na prsima, preradiš neki bojni prsluk ili ga staviš na leđa u džep od bojnog prsluka. No svugdje smeta, na tebi je da nađeš gdje najmanje.

Ja sam inače snajper support tako da znam da ne možeš sam obraniti snajperistu pri premještanju. A on s MP7 ili u našem slučaju u snajperskom binomu gdje snajper ima MP5K imaš samo dobre stvari, a malo loših. Ja s 350fps imam dosta jaku pušku za podršku, a on sa snajperom drži dalje područje, još ima svoju kratku strojnicu i ja još uzimam isto tako nešto lično ili ovaj Glock.

Meni je backup potreban jer volim utrčati gdje netreba i volim dosta pucati, a kad se nađeš pred ekipom koja te ne kuži i shvatiš da si ostao bez bb-ja u svakom sanžeru (imao sam 4 low i 1 high Smile ) onda bi najrađe zaplako od muke. Ovako se ja mogu obraniti i povući s Glockom. Ne svaki put ali postoji mogućnost, jer oni s jurišnim imaju priličnu prednost. Dakle meni je utoka samo za CQB u zgradi i za slučaj kad ostanem bez municije.

G36c je dobar za woodland i za CQB, odlična puška. Još je tvoja stock 350fps što je odlično.

Snajper je teško biti, u airsoftu pogotovo. To svi kažu. Igraj s G36c i Glockom neko vrijeme pa vidi što ćeš. Nemoj uzimati na neviđeno jer postoji mogućnost da ti snajper zgadi čitav airsoft. Npr. cijeli dan ležiš, puziš po šumi, grizu te kukci i komarci, a dobiješ u najboljem slučaju 2-3 killa. A ostali se fajtaju i sprejaju naveliko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Ma ako mi se ne svidi, snajper bi onda mogao da prodam, kao i glock, imam dosta poznanika u okolini sto se zele baviti airsoftom ili bi nabavili nesto novo a nemaju dovoljno novca da kupuju u svajcarskoj. Vecina ih se boji da naruce nesto iz kine , ja sam odlucio da rizikujem pa sta bude bude Smile .

Mislio sam ako bi onda koristio g36c kao backup, onda najvjerovatnije nebi nosio glock. Jos uvjek nemam uniformu, koristicu za pocetak neku stariju trenerku, i neki ruksak, jedan dodatni hi cap okvir i pistolj sigurno ne zauzimaju nesto puno mijesta.

evo recimo jedan online shop iz svajcarske: www.tmt.ch

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:04:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.