Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:02:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taktične igre - Airsoft  (Pročitano 25244 puta)
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Danas sam primio paket, sutra idem testirati pusku i pistolj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Blago tebi. I ja bi išao testirati  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Danas sam uspio zaraziti jednog kolegu sa airsoftom, hoce da uzme ovu pusku: http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?cPath=1_28&products_id=76&osCsid=59af93be75ebf3094282548d01af7c73
Asmir_ZG tvoje misljenje?

Inace sto se tice Glocka, za sada se pokazao dosta dobar, meni se uglavnom svidja, ima dobar rate of fire, domet preko dvadesetak metara. Zasada imam pozitivno misljenje, smatram da je dobar kao back up oruzje. Jos ga nisam puno koristio, vise sam pucao iz g36c. Inace orginal od TM kosta u jednoj radnji u mojoj blizini 279.- Fr :
http://www.softgun.ch/shop/catalog/product_info.php?products_id=180
Ako budem imao jos nekih novosti javicu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
OK. Čuo sam da dosta namaste iznutra repliku, čak i ono što ne treba. No ja to ne bi dirao na tvom mjestu, možeš pogledati po stranim forumima ako te zanima kako to odstraniti.

Inače M16A3 je super replika, možda čak prejaka za početnika sa 400 fps, mislim na sigurnost drugih igrača. No sve ostalo je kako čujem odlično. Jaka je, veeelika je, robusna je i ima veliku bateriju koja stane u puni kundak. Ja sam se dosta dvoumio oću M16A3 ili M4 pa sam ipak uzeo M4 zato što je više SpecialForces look, kundak se ionako da izvaditi dok je woodland, a kod CQB borbe ga skroz uklopim i imam brzu pušku s kojom mogu manevrirati. Sa M16 je već teže, ona vlada woodlandom definitivno. Ovisi na kakvom terenu igrate. Neka si izvaže stvari, ja ću definitivno uzeti M16 slijedeći put pa da imam oboje, možda me zezne samo neki kalaš.

Dakle ako igrate većinom na otvorenom M16, ako je kombinirano ili samo CQB onda M4.

Mi imamo isto jednog novaka, vaše gore list ponosni  Smile i najvjerojatnije uzima M16 i drum mag sa 2500-3000 bb-ja. Za postati light machine gunner idealno jer 400fps je ehehej, kad s tim počneš rokati, a šamaraš lijevo desno ima da samo leže dok se mi ostali pregrupiramo ili povlačimo.

Ukratko svaka preporuka za pušku, a na njemu je da se odluči na M16 ili M4.

Što se tiče G36c kupi si three-point-sling da ju možeš nositi, odlična stvar, a i dalje imaš potpunu slobodu manevriranja. A kakav je Glock, čuo sam da je malo lakši od pravog, odnosno dosta lagan  Smile, jel smeta to puno, kakav je feeling?

U odnosu na original od Tokyo Marui pištolj ima jaču bateriju i jači fps. Dakle bolji pištolj za puno bolje love. Odličan deal, ništa ne brini, koliko vidim po forumima ekipa je oduševljena. Jedina mana je što nema povratnog mehanizma kod ispaljivanja da simulira izbacivanje čahure.

Ovako nešto

http://www.youtube.com/watch?v=ApmHlURHP_w&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=w5RBClj2rX8

http://www.youtube.com/watch?v=O1fRFGtAPHA
« Poslednja izmena: 09. Apr 2007, 12:29:43 od Asmir_ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Ma ko sisa  povratni mehanizam, pitno je da on pljuje kuglice u zadatom pravcu  Smile
Sto se tice tezine, sasvim je uredu, dok ne nadjem neki holster nece mi smetati da ga drzim u nekom dzepu. Inace meni u ruku pase ko saliven.

Juce sam imao nekih problema sa glockom, nije uvjek ispaljivao sve kuglice, ponekada zakaze koja, ili izadju odjednom dvije kuglice. Mozda je baterija bila pri kraju, danas cu da isprobam da li radi kako treba kada je baterija napunjena.

Sto se tice fps podataka na gunnerairsoftu, kod moje g36c stoji da je 350 fps-a a na kutiji 96m/s sto preracunato izadje da puska ima 314,69 fps-a.
http://www.softairforum.de/joulerechner.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pusti kutiju, ekipa je mjesila kronometrom i varira od 330-380 fps. Možda stavljaju manje da se provuku lakše na carini.

Holsteri su ti od 10 eura nadalje. Ima stvarno ok modela, a imaš i borbene prsluke koji imaju spremnik za pištolj na sebi. A ovo s trokiranjem kuglica ti je garant baterija. Trebao bi si kupiti neki bolji/skuplji punjac kojeg možeš sam podesiti i koji ti pokazuje pražnjenje-punjenje ciklus. Jer kad vidiš da je gotova najprije ju stavi na pražnjenje pa će on sam na kraju prebaciti na punjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Imas pravo, u pitanju je bila baterija, juce sam je punio, danas radi kako treba. Inace sam odlucio vidjeti koliko drzi baterija pa je nisam punio dok je manje ili vise bila prazna. sto se tice fps-a bitno je da puska tuce na dobrih 40 m...
Sutra ili prekosutra oticu do prodavnice oruzja u austriji(ionako mi je ublizini) pa cu tamo pogledati za holster i za jurisni prsluk. uz to bi trebao i dobar punjac baterija...

zahvaljuci tvome postu ubjedio sam kolegu da definitivno  uzme m16 a3... Ionako sam se dogovorio sa njim da odemo preko ferija do banja luke, modza navratimo do zagreba, pa mozemo da odigramo koju rundu airsofta...

*ovaj post je pisan u manje ili vise pijanom stanju, tako da je moguce da se nadje koja pravopisna greska*
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
može majstore Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
lagano kupuju i ovi svajcarci kinesku robu:

http://www.softgun.ch/shop/catalog/product_info.php?products_id=617&osCsid=fcf3970ae3353ca00fb7a216b54af7d5

Mene su puska, pistolj, jos jedan sarzer, troskovi slanja i pdv izasli 260 fr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:02:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.