Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:25:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taktične igre - Airsoft  (Pročitano 25075 puta)
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma AEG nije samo isplativiji već i općenito bolji. Za plinske moraš uvijek kupovat plin, nadopunjavat bočice. Imaš problema s replikom pri niskim temperaturama. Sve u svemu više se ljudi odlučuje za AEG. Čak ne bi ni rekao skuplji, osim možda ako pričaš isključivo o pištoljima pogonjenim plinom. Oni jesu skuplji i realniji od AEG pištolja, ali puške su jeftinije od AEG puški koliko ja znam.

Ako razumiješ slo imaš ovdje recenzije nekih plinskih replika http://www.drustvo-dti.si/portal/course/view.php?id=8
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC 
Mene na primer zanima municija,odnosno te kuglice koje se ispaljuju iz AEGova,da li se one rasprsnu,ostavljaju li trag,kakve su posledice ako te zveknu po goloj kozi...? Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
plastične su. ne ostavljaju trag. airsoft igraš fair play, znači pogodi te - digneš ruku ili pušku u zrak ili oboje ili ideš na respawn ili vičeš medic-u da ti dođe stavit zavoj.

izbjegava se pucanje iz totalne blizine osim u CQB-u, a kako to izgleda možeš vidjeti na slikama na sajtu od kluba - tip sa šeširom i zapovjednik uletili drito među 15 protivnika dok smo se fajtali u nekoj austrougarskoj tvrđavi.

rokne te jebeno, ostavi trag na koži naravno. ali samo iz neke totalne blizine ili upgredane puške i na veće udaljenosti. snajper s 500-600fps ne puca unutar 20-25m. dao sam frendu naočale za snowboard jer je zaboravio svoje i lik nam je upao dok smo čuvali svjetionik, nas dva bili čuvali vrata, a jedan naš iza nas na prozoru "dejstvuje" - s te strane su nas napadali. tad nam je uletio lik na vrata i onako u šoku ne znaš ko u koga sve puca, možda na metar i pol-dva. meni fala bogu ništa sve mi je stresao u tijelo, a nisam ni ja njega htio u glavu. ali frenda je zahvatio i po glavi i naočale su dobile onu pukotinu unutar stakla, ne zapinješ s noktom, nego je propucalo nekih 5-6cm.

uglavnom za CQB imaš pištolj ili neku kratku pušku koja je slabija. max 350fps s ostalim.

i da, ne rasprsnu se.

istresao sam malo u beretku, stavio sam i sat da dobiješ dojam veličine pa da vidiš kako to izgleda

IP sačuvana
social share
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC 
Hvala na objasnjenju za municiju.Sada me zanima njihov domet,koliko sam saznao to ide negde oko 50ak metara,li da li zavisi od fpsova svakog modela puske,kolki domet imaju snajperi...I vedio sam na jednom snimku da neki likovi bacaju nekakve rucne granate i da li su one punjene ovim guglicama ili je nesto drugo u pitanju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
granate su punjene isto kuglicama i mislim da nisu jednokratne, samo sklopiš i ubacis bb-je u nju.

a domet ti ovisi o jačini puške, baš tim fps. snajper su ti većinom oko 600fps i to ide dosta dalje od nas s automatskim. ali on je ograničen na nabadanje bb po bb, ako ima neku poluautomatsku onda nije toliki bed, ali spring snajper je zajeban, moraš već biti profić da bi bio snajperist. a i neko backup oružje ti definitivno treba.

200fps = 61 m/s
230fps = 70 m/s
250fps = 76 m/s
280fps = 85 m/s
300fps = 91 m/s
330fps = 100 m/s
350fps = 107 m/s
400fps = 122 m/s
450fps = 137 m/s
500fps = 152 m/s
600fps = 183 m/s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC 
Asmir_ZG,na koji nacin ste organizovali klub,da li su vam trebale neke posebne dozvole,kako funkcionisete...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Иначе потражите и снимке на YouTube, само откуцај airsoft.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Asmir_ZG,na koji nacin ste organizovali klub,da li su vam trebale neke posebne dozvole,kako funkcionisete...?

Glavna stvar "Hrvatski Airsoft Savez" je tek u fazi pripreme. To će riješiti sve probleme. Znat će se što i kako i što se smije, a što ne. Imat ćeš iskaznicu s kojom će biti dovoljno da te puste makar u torbi nosiš repliku, uniforme itd. Ovo nije baš moje područje tako da bi zaobišao detaljnije opise Saveza. Uglavnom možeš naći dobre primjere u drugim sportovima kako im Savez pomaže i funkcionira.

Mi smo se organizirali oko jednog bivšeg policijskog specijalca koji nas trenira i koji nam je zapovjednik. Imamo određene specijalnosti unutar tima poput pirotehničar, strojničar, snajperist i tako. Orijentirani smo više na izvidnicu pa djelujemo kao cjelina, bez određivanja striktnih binoma, svatko je svakome binom u ovom slučaju.

Dozvole ti trebaju od policije ako organiziraš trening svog tima ili neki susret gdje ti dolaze drugi klubovi. Kod nas ispuniš prijavnicu i priljepiš biljeg. Odrediš vrijeme od kad do kad otprilike traje to sve, a iz policije te većinom nazovu prije i poslije da vide jel sve OK, treba li kome pomoć ili slično. No ni ovo nije potrebno ako planiraš trening/susret u nekoj zabiti i tamo dolaziš u civilu. Nije preporučljivo hodati s uniformom kraj ceste ili kroz sela-naselja, pogotovo dok u ruci imaš realističnu repliku, zato je najbolje biti siguran da policija zna da si ti i tvoji tamo. A ne da umjesto nekog protivnika upucaš pravog policijskog specijalca koji se odazvao na nečiji histerični poziv da su teroristi u blizini. Tad može postati opasno  Smile .

Najbitnije je ostvariti dobar prvi kontakt u lokalnoj policijskoj postaji. Kasnije će te zapitkivati kad mogu doći probati pucati ili se svi sjate oko tebe gledati pušku (uzmeš radi demonstracije sa sobom) i postavljaju uobičajena pitanja.

A klub funkcionira na bazi Zapovjednik, do-Zapovjednik, vođa borbene skupine, izvidnica i to se sve dijeli na ove gore spomenute specijalnosti. Imaju neke dobre stvari za napraviti kad se tim iskompletira, no to bi ako baš želiš rađe poslao na pm nego ovako javno.

Inače ovdje možeš vidjeti video austro-ugarske utvrde Punta Cristo u Puli http://www.youtube.com/watch?v=XmRdWAIkthQ teren je totalna mješavina Return To Castle Wolfenstein i Quake serijala, fenomenalno mjesto za fajtove i treninge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ovdje je video s zadnjeg od jednih najpoznatijih eventa na svijetu "IRENE"u ovom slučaju br 4.

http://video.google.com/videoplay?docid=-8086248180136599522&q=irene+4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson W810i
Asmir_ZG evo ja sada narucujem, uzimam onaj g36c, jos jedan sarzer, i onaj glock. jesi li ti vec narucio?

Nadam se da ce sve biti u redu i da ce stici na vrijeme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:25:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.