Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:06:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tajna Stepena u Astrologiji 8-)  (Pročitano 182147 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ma šta je sad ovo...rasprava je nepotrebna... Nemojte dazbunjujete početnika  Smile

Oduvek mi je bilo čudno kako sam ja rodjena baš u 02:00h? Kako nije bar minut pre dva ili minut posle dva...? Pa sam vas pitala da mi pojasnite koliko se može tolerisati ta greška..ili ne znam kako se već to u astrologiji naziva...odstupanje,kako god? Na primer ako je odstupanje 10 minuta (nebitno da li pre ili posle)?

Ako se stepen menja svakih 4 minuta, kako onda ostaju planete na svom mestu? Niš' mi to nije jasno  Smile
Cosmic_girl, Aiwass hvala na prethodnim odgovorima, možete li malo to da mi pojasnite (dok mi ne stignu knjige od Imširagića  Smile )
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
pazi ovako
Zodijacki krug ima 12 znaka i 360 stepeni. Sto znaci da svaki znak sadrzi po 30 stepeni. Natal je podeljen na 12 puta 30 stepeni t.j 12 znakova, punk krug = 360 stepeni.

Svaka planeta ima odredjen vremenski period za koji obidje zodijacki krug i prodje kroz sve stepene/znake. Sunce recimo predje za 1 godinu svih 360, od prvog dana ovna do poslednjeg dana ribe. zato je za racunanje znaka bitnan datum da bi se znalo u kom je sazvezdju sunce bilo u tom trenutku

Mesec pun krug t.j kroz sve zodijacke znake prodje za 1 dan. Zato je  za racuaje pozicije meseca  bitno vreme, da a bi se znalo u kom je sazvezdju mesec bio u tom "minutu"

Planete kao neptun i pluton mnogo sporo prolaze , saturn i jupiter mozda malo brze ali svi oni obilaze zodijacki krug za vise godina.

Dodatni tip

Planete se okrecu oko svog centra, sunca i svaka ima razalicitu elipsu oko istog tako da neke prolaze brze neke sporije zavisno od velicine elipse oko sunca. Na natalnu kartu gledas isto tako, samo sto na natalnoj ne gledas kako kruze planete oko sunca vec oko zemlje... sto znaci ona sredina natalne karte to si ti, to je zemlja...

Jel si razumela ?  Ako nisi napravicu ti  animaciju na kompu , tako morash da shvatish..
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Razumela  Smile , hvala puno za odgovor Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citajuci sve do sad napisano samo sam se prestravila, pa molim ko bude voljan da mi pojasni , ja imam gomilu planeta na 26-im stepenima u raznim znakovima( ne u Biku ) ima li to veze sa Algolom ili je samo planeta na 26 stepenu Bika vezana za Algol?
Mislim totalni sam laik,hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citajuci sve do sad napisano samo sam se prestravila, pa molim ko bude voljan da mi pojasni , ja imam gomilu planeta na 26-im stepenima u raznim znakovima( ne u Biku ) ima li to veze sa Algolom ili je samo planeta na 26 stepenu Bika vezana za Algol?

algol je na 26 stepenu bika nema nikakve veze sa drugim znakovima, ako imas koju planetu na tome stepenu nije dobro
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68

Nemas na biku , tako da nije nijedna planeta na Algolu.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung D500
Što se tiće Algola ovak ~~ moja prijateljica ima Sunce točno na Algolu. Bi li to Sunce na Algolu moglo predstavaljti njenog oca? Znam da je i on Bik, ali isto tako ~~ jako je nasilan, strava je!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala svima , gledajuci shvatila sam i sama o cemu se radi. Dodatno pitanje imam Verte na 0 stepenu Lava u 7 kuci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znate što bi bilo dobro? (ok, možda se o tome negdje već i pisalo, ali tražim, i nisam našla) Da se napiše nešto o fiksnim zvjezdama. Njihove karakteristike, utjecaj na znakove i sl. Npr. često se spominju Spika, Regus i sl. a ne znam dovoljno o njima. Molim da netko tko ima volje i vremena stavi nešto podataka o tome. Hvala.

9. stepen - Fiksna zvezda Antares , uspeh i slava na Zapadu, uspeh kroz borbu
26. stepen - Centar galaksije, velike moći i vizije, nešto značajno za ceo svet.
Ovo su moji bitniji stepeni. Iskreno, dosad u životu nisam primijetila da utječu na mene. A nekako mi je teško povjerovati da hoće, iako bi bilo pozitivno.

« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 10:31:37 od pisces starbright »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni ja Mjesec na 22.st Vage - 1.st. od Spice, koja obečava ugled...(do sada nisam stigla nikakog ugleda (Mjesac u 9.kuci)  in Mars na 29.st. Lava (ali šteta što je mars u konj. sa Uranom in malo veči obris u konj. sa Plutonom a sve to kraj 7. kuče). Sad neznam, kako da povučem crtu između mog Marsa kao moje moći - životne snage i mog ljubavnika (koji je sad moj muž) i Marsa kao vladaca moje 3. kuče, koja predstavlja moju sestru  Smile Pa ne mogu da si izjasniti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:06:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.