Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:17:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tajna Stepena u Astrologiji 8-)  (Pročitano 182073 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Znate što bi bilo dobro? (ok, možda se o tome negdje već i pisalo, ali tražim, i nisam našla) Da se napiše nešto o fiksnim zvjezdama. Njihove karakteristike, utjecaj na znakove i sl. Npr. često se spominju Spika, Regus i sl. a ne znam dovoljno o njima. Molim da netko tko ima volje i vremena stavi nešto podataka o tome. Hvala.

Spika:-SPIKA je najbeneficnija od svih fiksnih zvezda, I je velicine i u stanju je da "spasi" i najgoru situaciju.

http://www.astrologycom.com/fixedstars.html#

Aldebaran, Regulus, Antares i Fomalhaut su najvaznije od svih fiksnih zvezda. Za njih se kaze da predstavljaju "cuvare neba", cuvare cetiri strane sveta i cetiri nebeske tacke. Aldebaran vlada istokom, Regulus severom, Antares zapadom i Fomalhaut jugom.. Ovo su zvezde koju sudbinu uzdizu iznad prosecne, ali i nose neslavan kraj.

« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 21:43:40 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Evo nešto o 29. stepenu :

U knjigama stranih autora o stepenima Zodijaka, jedini stepen koji je “prošao” proveru u praksi, čija simbolika se potvrdila u realnom životu, jeste 29ş. svakog zodijačkog znaka. Taj stepen znači - vidovitost, biti vidovit.
Nekako u isto vreme kada sam počeo da tražim potvrdu u praksi za značenje tog stepena, upoznao sam momka koji je postao poznat našoj široj javnosti kao vidoviti Boban (15.05.1970, 2:08 AM, CET-1, 20E30, 44N50). U njegovu istinsku vidovitost sam se ubrzo uverio. Pogledajmo njegov horoskop: Njegov Ascendent se nalazi na 29ş. znaka Riba, vladar Ascendenta Neptun na 29ş. znaka Škorpije, kao i vrh 10. polja na 29ş. znaka Strelca.

Sledeća karta koja mi je potvrdila značenje ovog stepena - vidovitost, pripada mojoj prijateljici Nini (13.01.1963, 3:27 AM, CET-1, 20E30, 44N50), čiji Ascendent se nalazi na 29ş. znaka Škorpije. Pluton, vladar njenog Ascendenta nalazi se u 9. polju njenog horoskopa, dakle polju koje opisuje sve ono što se dešava tokom studiranja na fakultetu. Ona kaže: “Tokom studija imala sam neverovatnu sreću. Imala sam neverovatan osećaj koja ispitna pitanja ću izvući, tačno sam znala koja pitanja treba da spremim za polaganje ispita…” Moja prijateljica Nina nije ni znala da za svoju vidovitost u vezi sa ispitnim pitanjima treba da zahvali položaju svog Ascendenta na 29ş. znaka Škorpije, kao i položaju Meseca na 29ş. znaka Lava u svom 9. polju.

Ovih dana kontaktirao sam jednu devojku koja se godinama bavi astrologijom. Njen Ascendent (11.12.1974, 00:17 AM, CET-1, 21E11, 44N38) se nalazi na 29ş. znaka Device. Ona kaže da kada tumači nečiji horoskop “…same rečenice izlaze iz mene, kao da mi sveci sa neba govore šta da kažem..” Prirodno, “sveci sa neba” jer se Merkur (komunikacija), vladar njenog Ascendenta nalazi u znaku Strelca (u široj konjunkciji sa još 4 planete) u kvadratu sa Jupiterom u znaku Riba (sveci…).
Takođe, ovih dana, jednoj klijentkinji prognoziram da će lako postati ministarka ako ona to bude želela. Kao potvrdu tih mojih reči, ona mi kaže da joj njen prijatelj često govori: “A zašto ti nećeš da budeš ministarka…? “Njen prijatelj ima Sunce na 29ş. znaka Jarca, dakle na stepenu vidovitosti. Pošto Jarac simboliše negaciju, reći ne, njegove reči savršeno objašnjavaju 29ş. znaka Jarca (A zašto ti nećeš - 29ş. Jarca - da budeš ministarka…?).

I sam autor ove knjige ima aktivan ovaj stepen: vrh mog 10. polja nalazi se na 29ş. znaka Bika, a Jupiter, suvladar mog Sunca nalazi se na 29ş. znaka Device. Moram priznati da mnogi ljudi misle da sam vidovit. Ja to odbacujem kao netačno, znam da su moje tačne prognoze rezultat mog astrološkog znanja. Međutim, kada je mundana astrologija u pitanju, oduvek sam imao osećaj da me je neka nevidljiva ruka vodila da se bavim temama bitnim za našu zajednicu i svet uopšte…

Dupor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je neptun na 29s strelca u 12.kući, venera na 29s skorpije u 10.kući,druga kuća počinje na 29s vodolije i osma kuća počinje na 29s lava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
meni je neptun na 29s strelca u 12.kući, venera na 29s skorpije u 10.kući,druga kuća počinje na 29s vodolije i osma kuća počinje na 29s lava

Pa jesi li vidovit?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung e900
neznam dali sam tu već pisala o 29 stupnju pa se ispričavam ak ose ponavljam  Smile
prvo kada ja gledam nekome karto prvo što napravim je gledam dali ima stupanj 29
jako je bitno ak ose ta planeta nalazi u 1 kući, ako je u pitanju vladar ascedenta ili mjesec i sunce, također vladalac 12 kuće i neptun
objasniti ću na svome primjeru
imama mjesec na 29 stupnju - to je stupanj zaista jake intuicije kod mene, često predosjetim stvari koje će se dogoditi, posebno kada su u pitanju moje veze (mjesec je u 5 kući)
teško da meni muškarac može muljati  Smile
mjesec je u trigonu sa neptunom koji je također na 29 stupnju a neptun prirodno valda 12 kućom- snovi pa ja često imam prediktivne snove
međutim, kako mi je i sam nikola stojanoviće rekao "tvoja intuicija neradi kada si pijana (neptun-alkohol)"  Smile

odlično je ako osoba ima sam ascedent na 29 stupnju!
to naglašava jako dobru intuiciju, i rekla bi čak vidovitost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung e900

neptun u 12oj na stupnju 29 rekla bi da ti imaš prediktivne snove, također dobru intuiciju za posao zbog venere u 10oj kući i za novac ujedno
samo često osobe potisnu tu intuiciju na jedan način, treba je koristiti i oslanjati se na nju, tada psotaje izraženija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Donose li neki drugi stepeni pojačanu intuiciju...pošto je ja imam ali nigde 29-og stepena  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung e900
naglašeni vodeni znakovi također daju dobru intuiciju i   podznak u vodenim znakovima
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
što bi ja onda trebala biti?

ASC i MC u vodi + 5 planeta u vodi od čega su Mars i Jupiter i to na 29 stupnjeva u trigonu..
kako da tumačim to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung e900
pošto ti je mars u 10oj kući a jupiter u prvoj i vlada 6-posao ti bi tribala imati dobar "nos" za posao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:17:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.