Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:38:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tajna Stepena u Astrologiji 8-)  (Pročitano 182184 puta)
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Jarac

7. i 8. stepen - Zvezdana maglina Facies , najagresivniji objekat na nebu. Osobine i stvari nad kojima se nema kontrola, stvari koje su već urađene i pokušavaju se potisnuti. Ako je ovde lična planeta ne potiskivati ništa i ne ostavljati nerešeno jer proizvodi ogroman bes.

15. stepen - Pad Jupitera, pad morala, afere, novac se stiče u siromašnim zemljama, putovanje u nerazvije zemlje, beznade, izolovanost od sveta.

23. stepen - Najmilitantniji stepen.

28. stepen - Egzaltacija Marsa, mesto najvećeg fokusa snage, oštrine, brzine, korektnosti. Energija je sad planski usmerena ka ostvarenju ciljeva pa postoji istrajnost i fokusiranost energije.

29. stepen - Sakupljanje starih stvari.
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Vodolija

11. stepen - Rizik ( dobar ili loš )

15 - 17. stepen - Nalaženje svoje prave ljubavi preko neke osobe ( predstavljena planetom na tom stepenu )

21. stepen - Egzaltacija Neptuna.

Ribe

8. stepen - Najbolji stepen za okultna istraživanja i saznanja. Slava dugo traje po nečem posebnom.

13. stepen - Pad Merkura, poremećaji sa učenjem i prakticnim umom, teškoće sa povezivanjem
stvari logikom, problemi u saobraćaju i komunikaciji. U povoljnoj konotaciji moguća snažna intuicija.

15. stepen - Fiksa zvezda Ahernar , izuzetno duhovno mesto. Osoba prvo mora da doživi pad a zatim izlazi iz svega pročišćena i započinje potpuno novi život. Religiozno mesto, daleka putovanja.

27. stepen - Egzaltacija Venere, izuzetno čarobno, magično mesto, posebna atmosfera.
Na početku izučavanja astrologije tj. kada se susretnemo s pojmom astroloskih aspekata, ne nudi nam se previše izbora i možemo se samo okružiti hrpom knjiga i čitati, čitati, dok nam se sve ne pomeša u glavi...Istina je da u natalu ima toga dosta što se mora objasniti a kasnije razumeti..
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Hvala kaleshinka na trudu,ja nisam stigla da postavim ove tekstove, iako sam ih pronashla Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Nema na cemu,  Smile
Tu smo da se pomazemo. Smile
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
pošto ti je mars u 10oj kući a jupiter u prvoj i vlada 6-posao ti bi tribala imati dobar "nos" za posao

cool  Smile
hvala ti julianna Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko su stepeni vazni u sinastriji???ako nam se planete koje su u konjukciji nalaze na iston spepenu i u mojoj i u njegovoj karti ,a plus tome i u istom su znaku???kakav to ima uticaj???recimo imamo neptun(strelac na 29 step.) konjukcija mesec(strelac na 29stepeni)!!! da li ti stepeni imaju vaznost u sinastriji??
drugo ppitanje :mars mi je u 8 .kuci u ribama ,na 18.stepenu,kao sto sam procitala "djavolskom stepenu",moze neko preciznije objasnjenje??sta taj sttepen donosi??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
koliko su stepeni vazni u sinastriji???ako nam se planete koje su u konjukciji nalaze na iston spepenu i u mojoj i u njegovoj karti ,a plus tome i u istom su znaku???kakav to ima uticaj???recimo imamo neptun(strelac na 29 step.) konjukcija mesec(strelac na 29stepeni)!!! da li ti stepeni imaju vaznost u sinastriji??
drugo ppitanje :mars mi je u 8 .kuci u ribama ,na 18.stepenu,kao sto sam procitala "djavolskom stepenu",moze neko preciznije objasnjenje??sta taj sttepen donosi??
Pa vazni su,pogotovo kod konjukcije Sunca i Mjeseca(u sinastriji),kazu knjige ,shto je bliza konjukcija pretpostavlja se da je zajednichka inkarnacija bila bliza,a shto je dalja iz nekog jako daljekog zivota.Al da je veza postojala.Jache se osjeca,kad je normalnobila bliza,npr u predhodnom zivotu 2 osobe bile zajedno,pa se ponovo srele.
Neptun,iako je vishi oblik ljubavi,moze da omoguci,da zajedno snivate,donosi neku i opijenost partnerom,pa osoba koja ima Mjesec ispod Nepuna ,nemoze da dobro sagleda,osobu Neptuna nego ga idealizuje.
18 st neznam bash kako se manifestuje,budi samo kritichna pa priznaj sebi kakva si,onako iskreno,najbolji cesh odgovor dobiti.Znam osobu koja ima Veneru na 18 st Shkorpije,jako je morbidna i stalno povrjedjuje osobe oko sebe(u ljubavi,a i ostale)
Jedna nazovi astrologica,mi je rekla da ima Veneru,na 18 st Shkorpije i da joj niko ne moze umaci,da privlachi mushkarce kao magnet,a to sam primjetila i kod prve osobe da je stvar,prva osoba je mushko,jako je magnetichan,slama zenska srca,kao od shale,chini mi se sa uzivanjem,mozda je to u sluchaju Venere u Shkorpiji,jer je ona tu u padu, Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2006, 07:57:15 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
18 st neznam bash kako se manifestuje,budi samo kritichna pa priznaj sebi kakva si,onako iskreno,najbolji cesh odgovor dobiti.Znam osobu koja ima Veneru na 18 st Shkorpije,jako je morbidna i stalno povrjedjuje osobe oko sebe(u ljubavi,a i ostale)
Jedna nazovi astrologica,mi je rekla da ima Veneru,na 18 st Shkorpije i da joj niko ne moze umaci,da privlachi mushkarce kao magnet,a to sam primjetila i kod prve osobe da je stvar,prva osoba je mushko,jako je magnetichan,slama zenska srca,kao od shale,chini mi se sa uzivanjem,mozda je to u sluchaju Venere u Shkorpiji,jer je ona tu u padu, Smile

Po Duporu 18. stepen je analogan znaku Device i to je veoma negativan stepen tzv "đavolski stepen". Primetićete da mnoge negativne ličnosti imaju izražen upravo ovaj stepen.

Ali zavisno od znaka u kome se planeta(i koja) nalazi na 18tom stepenu zavisi i tumacenje tog stepena. Mislim da ima to u nekim od mojih ranijih postova.
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a posto je venera u ribama egzaltirana...koliko ja znam...trebalo bi taj 18.stepen pozitivno da deluje?da daje neku magneticnost al ne u negativnom smislu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
18* je vrlo ozloglasen,imale su ga uglavnom sve velike svetske sile za vreme II sv.rata(mislim na horoskope drzava),cak i Japan (hirosima)

venera je egzaltirana na 27*riba
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:38:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.