Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:52:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tajna Stepena u Astrologiji 8-)  (Pročitano 182195 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Andjela hvala puno za odgovor. Smile Ti znaš da ja jako poštujem tvoje mišljenje jer imaš dugogodišnju praksu iz astrologije pa sam bila znatiželjna kako ti radiš sa stepenima.  Smile

milenaaaa, ne možeš na osnovu jednog podatka donositi presudno mišljenje. Pogledaš i sedmo polje i dispozitora i kako je aspektovan i sve ostalo.
Šta imaš na 19 stepenu Vage? KOjeg polja je vladar planeta? U tom pravcu širi priču.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Uvek govoriš o profesionalnim astrolozima, ko ti je to rekao? Kad ih već spominješ navedi ime - ono govori o njihovoj profesionalnosti. Smile
Možda nisam u pravu ali je to moje mišljenje a i mišljenje mnogih. Npr. razmislimo logično. Sada je 10:41h. Neko me pita ''koliko je sati''? I ja mu kažem ''11h'' Koliko sam precizna? Ako već postoje sekunde, trebamo biti precizni.. Ne može nešto što je na 1° i 35 ' biti drugi stepen, to mi nikako ne ide u glavu.

Ja bi volela da nam Andjela da svoje mišljenje... :chuckel

Milja Vujanovic,Branko Zivotin,Dusan Savic ili Simic-nisam sigurna...to je moje neko misljenje za stepene,ali volela bih da cujem i druge ljude koji znaju nesto o ovome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Andjela hvala puno za odgovor. Smile Ti znaš da ja jako poštujem tvoje mišljenje jer imaš dugogodišnju praksu iz astrologije pa sam bila znatiželjna kako ti radiš sa stepenima. Smile

milenaaaa, ne možeš na osnovu jednog podatka donositi presudno mišljenje. Pogledaš i sedmo polje i dispozitora i kako je aspektovan i sve ostalo.
Šta imaš na 19 stepenu Vage? KOjeg polja je vladar planeta? U tom pravcu širi priču.

mars je u pitanju..
a druga kuca mi pocinje u ovnu,a vladar mars je u sedmoj...
ili ako gledas...deveta kuca mi je u skorpiji,a mars u sedmoj...
......
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako je meni pluton u prvoj kuci na 5stepenu 51 min 26,jel se to cita kao peti stepen ili kao sesti? Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I mene zanima moj merkur je na 14 52 strelca? koji je to stepen? a lilit mi je na 18 :evil:40 bika, sta to znaci?pozzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da jos nesto jel se gledaju ti stepeni i kod kuca kao sto su imum coeli,medium coeli,descendant ,ascendant..(kod polja mislim)?A vezano za ovo prethodno pitanje za pluton u skorpiji,ne mislim samo na to vec recimo da li ako se neka planeta nalazi u odredjenom znaku na recimo 3 stepenu i 31 minutu da li se to prevodi u naredni stepen tj 4 zbog minuta koji su presli polovinu tj 30?
« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 22:21:38 od Sportista »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ako je meni pluton u prvoj kuci na 5stepenu 51 min 26,jel se to cita kao peti stepen ili kao sesti? Smile  Smile

Već smo pisali o tome. Astrolozi imaju podeljena mišljenja. Po meni je to peti stepen. Jer da nije tako, zašto bi te sekunde uopšte postojale? Ipak ovo nije matematika pa da se zaokružuju brojevi, mislim da u astrologiji moramo biti precizni.

Da jos nesto jel se gledaju ti stepeni i kod kuca kao sto su imum coeli,medium coeli,descendant ,ascendant..(kod polja mislim)?

Pa naravno, to su jako bitne tačke natala.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedno question posto sam citao onaj tekst vezano za merlin monro i njen peti stepen koji je nacinio najseksipilnijom zenom 20 veka i njene probleme sa psihom navodno i mrszovoljnosti prema zivotu da je kao uzrok 12 stepen asc lava(inace medium coeli koji je okarakterisan kao peti stepen kod nje je na 5 stepenu 44min..) pitam se da li je to vezano i za ostale asc na tom stepeni ,licno ja imam asc vage na tom stepenu,sta bi to trebalo da znaci? Smile  i jos nestu u drugom polu skorpija na 8 stepenu?
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 00:49:35 od Sportista »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mnogo zamršeno pitanje  Smile Postavila sam tekstove na prethodnim stranama o stepenima, pogledaj konkretno za 12° vage a ukoliko nema, neko ko ima npr. Knjigu o stepenima Imširagića može dopuniti..
Ja ne znam da li postoji objašnjenje u toj knjizi za sve stepene znakova...

MC je vezan za karijeru - za X polje, pa pošto je kod nje na petom stepenu zbog toga je možda bila tako popularna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Jel ima neko posebno znacenje kad vrh desete kuce pocinje na  stepenu Spike(jel se tako zove?) zapravo jedan stepen razlike
i sta je ANT(-tu mi pocinje 12 kuca)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:52:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.