Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 109345 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
УСВОЈЕН ЗАКОН У НАЧЕЛУ

БЕОГРАД, 30. новембар 2009. (ФоНет) - Посланици Скупштине Србије усвојили су данас у начелу Предлог закона о утврђивању надлежности Аутономне покрајине (АП) Војводине и почели изјашњавање о амандманима.

Од 215 присутних посланика за предложени закон гласало је 138.

E kakva smo mi banana država.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Bez uvrede,al inzko80 sto vi bosanci,hrvati,makedonci,ne pustite nas Srbe  u pic*u mat*rinu,da zivimo kako mi ocemo,nego non-stop jednim okom gledate u Srbiju,a drugim okom komandujete vasima da kopiraju nas.
Svi ste hteli da se odvojite,ako vam je lespe bes "nas" (citaj:srba),onda cao.

mi smo se lealno odvojili, dok ste se vi nelealno odvajali stvarajuci neke kvazidrzavice sao ovo, sao ono itd... Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
mi smo se lealno odvojili

Да је било леално јесте ... и дан данас лелечете

Skupština Srbije potvrdila Statut Vojvodine
30.Nov.2009, Izvor: Beta

BEOGRAD, 30. novembra 2009. (Beta) - Skupština Srbije potvrdila je u ponedeljak Statut Vojvodine sa 137 glasova poslanika vladajuće koalicije i opozicione Liberalno demokratske partije.

Protiv je glasalo 24 poslanika. U trenutku glasanja u sali je bilo 163 poslanika. Statut će stupiti na snagu nakon donošenja odluke o proglašenju u Skupštini Vojvodine i objavljivanja u "Službenom listu AP Vojvodine", a odluku o spovodjenju Statuta treba da donese Skupština Vojvodine dvotrećinskom većinom glasova od ukupnog broja poslanika.

Statutom, koji je najviši pravni akt AP Vojvodine, utvrdjeno je da je Vojvodina autonomna pokrajina gradjana i gradjanki koji u njoj žive i koja je neodvojivi deo Srbije, a koja ima status pravnog lica.

Teritoriju pokrajine, kako je utvrdjeno, čine teritorije jedinica lokalnih samouprava u njenim geografskim oblastima – Bačka, Banat i Srem, a bez saglasnosti gradjana Vojvodine izražene na referendumu ne može se menjati njena teritorija.

Извор: Vesti.rs
« Poslednja izmena: 30. Nov 2009, 16:43:35 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
i koja je neodvojivi deo Srbije
Citat
a bez saglasnosti gradjana Vojvodine izražene na referendumu ne može se menjati njena teritorija.

jbt...čist secesionizam
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Није ... и неће никад ни бити.  Smile

Него сад нешто размишљам ... укидање покрајине није смањивање њене територије тако да за то не треба сагласност њених грађана ...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2009, 16:52:11 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Citat
mi smo se lealno odvojili

Да је било леално јесте ... и дан данас лелечете

Skupština Srbije potvrdila Statut Vojvodine
30.Nov.2009, Izvor: Beta

BEOGRAD, 30. novembra 2009. (Beta) - Skupština Srbije potvrdila je u ponedeljak Statut Vojvodine sa 137 glasova poslanika vladajuće koalicije i opozicione Liberalno demokratske partije.

Protiv je glasalo 24 poslanika. U trenutku glasanja u sali je bilo 163 poslanika. Statut će stupiti na snagu nakon donošenja odluke o proglašenju u Skupštini Vojvodine i objavljivanja u "Službenom listu AP Vojvodine", a odluku o spovodjenju Statuta treba da donese Skupština Vojvodine dvotrećinskom većinom glasova od ukupnog broja poslanika.

Statutom, koji je najviši pravni akt AP Vojvodine, utvrdjeno je da je Vojvodina autonomna pokrajina gradjana i gradjanki koji u njoj žive i koja je neodvojivi deo Srbije, a koja ima status pravnog lica.

Teritoriju pokrajine, kako je utvrdjeno, čine teritorije jedinica lokalnih samouprava u njenim geografskim oblastima – Bačka, Banat i Srem, a bez saglasnosti gradjana Vojvodine izražene na referendumu ne može se menjati njena teritorija.

Извор: Vesti.rs

lelekacemo dok bude trebalo...niste dzabe vize danas dobili, ode repubilka vojvodina svojim putem  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Којим путем? Smile
Него де су вама те визе, како ћете ви и браћа Албанци ракете да посећујете по Европи? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Којим путем? Smile
Него де су вама те визе, како ћете ви и браћа Албанци ракете да посећујете по Европи? Smile

ej prika ti mozes otic u EU samo kao turista, ne mozes se zaposlit anam...a da bi isao kao turista moras imati dubok dzep, znaci ove dalje i skuplje  destinacije mozes zaboraviti, jedino mozda mozete do madjarske par puta odisnje da odetew posto s njom ranicite...a nama vize ukidaju u junu ili julu, a zasto nisu ukinute, pa rukovodsvo republike srpske je krivo za sve i od rata i poslije rata pa do danas...to svak ziv zna  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Уче ли хајване по Босни да читају? Тема је статут Војводине ... зато или реци неку паметну  Smile Smile или разгули са теме ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
Него сад нешто размишљам ... укидање покрајине није смањивање њене територије тако да за то не треба сагласност њених грађана ...
I ja sad razmišljam...Pretvaranje autonomije u državnost nije menjanje njene teritorije tako da za to ne treba saglasnost njenih građana  Smile
..može to i Čanak sam  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.