Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 109445 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
na koje pitanje mnogo je pitanja na ovom forumu i mnogo odgovora pa se malo zagubi
Moderatori bi možda mogli objediniti teme o Vojvodini...?
Bilo bi lakše pratiti
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 23:33:22 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
А што је мени туђа Шумадија?
@ EC pa jel zivis tamo? jel znas bolje od tih ljudi koji su njihovi problemi?
Чекај мало братац.Ја живим у Србији и све што еј Србија је моје двориште. Ако се водимо по тој твојој логици по којој је само Војводина моја а није Шумадија, онда Срем није твој и Фрушка гора, и то није твоје двориште и није твоме носу место ту. Ако се даље по томе водимо онда мени један Ирижан може да каже да је Фрушкаћ његов а ја који сам у равници сам тамо горе туђин. И докле онда иде то твоје уситњавање?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lala do zadnjeg daha

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Optimus 2x
А што је мени туђа Шумадија?
@ EC pa jel zivis tamo? jel znas bolje od tih ljudi koji su njihovi problemi?
Чекај мало братац.Ја живим у Србији и све што еј Србија је моје двориште. Ако се водимо по тој твојој логици по којој је само Војводина моја а није Шумадија, онда Срем није твој и Фрушка гора, и то није твоје двориште и није твоме носу место ту. Ако се даље по томе водимо онда мени један Ирижан може да каже да је Фрушкаћ његов а ја који сам у равници сам тамо горе туђин. И докле онда иде то твоје уситњавање?
Nisi razumeo...mi u Vojvodini u Sremu Banatu i Backi smo slicni i imamo veoma slicne probleme itd....a opet oni u Sumadiji su sebi slicni isto tako i kad bi svako resavao svoj problem efikasnije bi bilo i resili bi vecinu problema i onda u globalnom planu Srbija bi mnogo efikasnije funkcionisala a ne ovako da moramo da idemo preko bg-a(na ovaj nacin ili onaj) bilo ko da ima problem neki......nije tu fora moje tvoje nego ko moze efikasno da resi moj problem? pa valjda onaj ko me najbolje razume jel tako? a da bi me neko razumeo mora da ima neke slicne karakteristike o tome ja govorim
IP sačuvana
social share
sve se da nauciti al najteze je biti covek
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Које сличне карактеристике?
И како можеш да проблеме разврставаш по географији? Није ваљда да Шумадија не може да помогне Војводини? Имаш пољопривреду, имаш тамо доле код њих сточарство, све се то да међусобно договорити и ето посла и бизниса. То моје твоје двориште је бесмислено.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 00:02:41 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lala do zadnjeg daha

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Optimus 2x
Ne razvrstavam probleme geografski nego opste poznato je da svako svoj problem resava najefikasnije niko nece umesto tebe resiti tvoj problem pa tako treba omoguciti da se lokalno sto vise moze resiti....a za sve sto moze da se uradi radi obostrane koristi(biznis itd) unutar drzave i sa okolnim drzavama naravno da nece biti problema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Е видиш ово звучи драстично другачије од оног 'моје двориште туђе двориште'. У Војводини је сваки Србин подједнако битан, живео он у Вршцу Шиду Ужицу или Врању Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lala do zadnjeg daha

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Optimus 2x
Lepse zapakovano al isti rezultat donosi reko ja to onako ili ovako Smile
Generalno problem u nasoj politici i ekonomiji je to sto da bi nesto proslo mora jako puno da ljudi da se namiri svako oce jelte svoj deo kolaca i onda se na kraju jako malo stvari resi jer se medjusobno drze u saci ako ne uradis ovo mi cemo reci javnosti ono i tako u krug..plus zavisni su finansijski od miska i slicnih tipova..a opet su pajtovali sa raznim mafijozama tipa joca amsterdam bata kan-kan itd......i dok neko ne prekine citav taj lanac nista se nece desiti u Srbiji......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Lepse zapakovano al isti rezultat donosi reko ja to onako ili ovako Smile
Јесте резултат исти, али тај резултат од тога и не зависи нити треба да зависи. То није ствар резултата. Резултати се траже у привреди и економији, а ти си онда написао да је Војводина туђе двориште Шумадинцу. Фактички одаљио си се од теме.

Generalno problem u nasoj politici i ekonomiji je to sto da bi nesto proslo mora jako puno da ljudi da se namiri svako oce jelte svoj deo kolaca i onda se na kraju jako malo stvari resi jer se medjusobno drze u saci ako ne uradis ovo mi cemo reci javnosti ono i tako u krug..plus zavisni su finansijski od miska i slicnih tipova..a opet su pajtovali sa raznim mafijozama tipa joca amsterdam bata kan-kan itd......i dok neko ne prekine citav taj lanac nista se nece desiti u Srbiji......
Са овим се слажем. Тужно је што и даље нема наде за бољитак јер народ то не види већ на сваким изборима трчи да гласа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
УСВОЈЕН ЗАКОН У НАЧЕЛУ

БЕОГРАД, 30. новембар 2009. (ФоНет) - Посланици Скупштине Србије усвојили су данас у начелу Предлог закона о утврђивању надлежности Аутономне покрајине (АП) Војводине и почели изјашњавање о амандманима.

Од 215 присутних посланика за предложени закон гласало је 138.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Sad će da leti nova cipela  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.