Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 109343 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Месершмит регионализацијом се разбија гломазна администрација у Београду, а то је јааааако битно Smile

@другар Ђарма

Није НСПМ далеко од истине са причом о сецесији, али се са том сецесијом претерује. Претерује се зато што овај статут није сам по себи сецесија, већ је лепа подлога за то. Значи неће се одма Војводина оцепити па да се (као што се ради по медијима ради) само о томе прича. То (ако се уопште деси) може бити предмет расправе у будућности.

Битније од те приче о сецесији је прича о привреди и економији. Овај статут нема везе са тиме и то је оно о чему ја мислим да треба највише да се прича. Циљ овог статута је да се намире партијске ушке, а то се сакрива под паролом регионалног развоја. То су најобичније глупости, а стварање подлоге за евентуалну сецесију је у позадини свега тога и једна је од последица. Свакако друга последица је наставак стагнације привреде и економије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Pa eto...onda predlažem da sačekamo šta će biti krajnji ishod.
Jer hteli bi mi ili ne, autonomija, regija, federacija, država, kao i sve ostalo danas u ovoj državi je rezultat stranačkih/koalicionih dogovora
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
[
Opštine nikad ne bi mogle da imaju nadležnost kao jedna regija.

opshtine i ne treba da imaju nadleznostr regija . opshtine treba da budu servisi u kojima ce gradjani moci da zavrshe 99% svojih poslova ,bez potrebe da idu beograd ,novi sad ,nish ,kragujevac .

opshtine treba da imaju nadleznost nad vecim delom infrastrukture u svojjoj nadleznosti , nad lokalnom policijom , da imaju uticaj na shkolstvo ,zdravstvo i druge stvari koje muche ljude na lokalnom nivou .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Opštine nikad ne bi mogle da imaju nadležnost kao jedna regija.A da bi dobila taj nadležnost, morala bi svaka opština posebno da ima administraciju kao jedna regija...na taj način bi se administracija povećavala 100 puta ili više.

svaka opština sama po sebi ima svoju administraciju,tako da se nebi ništa sto puta uvećavalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

eeee nekada se s ovog nadvožnjaka bacalo cveĆe na tenkove a divi sad......eeeeee  Smile

IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

eeee nekada se s ovog nadvožnjaka bacalo cveĆe na tenkove a divi sad......eeeeee  Smile

Samo ti podjeavaj ... sad kad se napale, ima da dodju do Mostara  Smile Smile

Kako ti citas cirilicu?  Smile aha, neko sewdi do tebe i prevodi ... pa dobrooo.

Sad treba kao nesto da kazem na temu, da ne bih bio stoka  Smile ... bice sto biti mora, 'vako ili 'nako. Vojvodina se exploatise uzduz i popreko, to se mora prekinuti, inace ce grad Beograd imati granice do NS-a na severu, Sida na zapadu, Pozarevca na istoku i Uzica na jugu.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 16:17:27 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
ja govorim o licemjernosti srpske politike ,srbija je htjela da dijeli sve drzave (bivse republike ) a danas kad se cuju neki glasovi od nesrba iz vojvodine da i oni hoce svoju drzavu,tad se srbija zaklinje u suverenost i medjunarodne akte...cjelovitost srbije se brani podrzavanjem cjelovitosti drugih drzava ..medjutim 90-tih "mnogo smo bre jaki"se pikala sila...a rezultate te sile vidimo, srbija nikad manja i u fazi daljnjeg smanjivanja jer podrzava i dan danas secesionizam u BIH a protivi se secesionizmu u sopstvenoj drzavi..o tome ja pricam,samo mnogi ne zele to da shvate, jer se ne uklapa u njihovu koncepciju..
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Ne mlati i zatrpavaj temu bezveze glupim poredjenjima izmedju Vojvodine i Bosne u kojoj je besneo krvav rat devedesetih gde ne postoji manjina vec konstitutivni koncenzus 3 naroda, dakle Srbi ne mogu da budu manjina u Bosni pa makar vam se faraon licno Maorski bog lisaja povampirio iz piramida Smile

Ne vidim sta ovde treba tebe da interesuje i dotice, gledaj svoje dvoriste...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N70
Bez uvrede,al inzko80 sto vi bosanci,hrvati,makedonci,ne pustite nas Srbe  u pic*u mat*rinu,da zivimo kako mi ocemo,nego non-stop jednim okom gledate u Srbiju,a drugim okom komandujete vasima da kopiraju nas.
Svi ste hteli da se odvojite,ako vam je lespe bes "nas" (citaj:srba),onda cao.
Koga nema bez njega se moze,pa tako i bez vas,hrvata,kosova.Ja sam uvek bio protiv nezavisnosti Kosova,raspada SFRJ,odvajanja Vojvodine,al kako sam stariji,sve vise uvidjam da mozemo samo da su kocoperimo,i na kraju cemo opet pojesti govna koja nam strpaju u tanjir!Lepo je rekao ambasadar SAD-a,ulazimo u EU kad prizanmo nezavisnost Kosova,Vojvodine,i Raske.Pre toga ne.Mozemo mi da se busamo koliko ocemo.Pravo na suverenitet ima samo onda drzava,koja ima jaku avijaciju,mornaricu,i interkontinentale rakete.Posto mi avijaciju nemamo,mornaricu i da imamo,nemamo gde da je stavimo,a od raketa,sem onih "Krusikovih",koje  izvozimo u Iran smo daleko.Tako da....
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 18:36:14 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
@inzko80

Ti ne procita ono, a ?

24h
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 18:40:22 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.