Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:19:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 48305 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Nije zajebancija, brzo popij lek! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Možda je i bespotrebno, ali poređenja se sama nameću.
Kad smo kod Đinđića, ja se ne sećam da se on "ispričavao" Mesiću ili Račanu.

Šta očekivati od Tadića, pa on se "ispričao" Koštunici i dao mu fotelju predsednika srpske Vlade, bez obzira što je Srbija na izborima rekla Koštunici veliko NE.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Nikad nećeš saznati koje su sve kombinacije pale u tim pregovorima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Možda je i bespotrebno, ali poređenja se sama nameću.
Kad smo kod Đinđića, ja se ne sećam da se on "ispričavao" Mesiću ili Račanu.

Šta očekivati od Tadića, pa on se "ispričao" Koštunici i dao mu fotelju predsednika srpske Vlade, bez obzira što je Srbija na izborima rekla Koštunici veliko NE.
А демократама је рекла велико ДА. Па где ти живиш? Од демократске странке нема већих полтрона и дупеувлакача на политичкој сцени.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
zemunac2,

Ja tebe ne shvatam.Postujes Cedu i ostale proterane iz DS-a(koji bi se svaki dan izvinjavali),a mislis da je Tadic lose postupio i kazes da te nervira.
Na drugoj strani,pokazujes velike simpatije prema pokojnom Djindjicu za kojeg se ja ne secam da je uradio ovako nesto i za kojeg mislim da ne bi nikad uradio nesto slicno na ovakav nacin i pod ovakvim politickim okolnostima sto u Srbiji,sto u regionu.

Kako sad to?Zar nije pomalo kontradiktorno?

ps Inace,evo deo teksta gde sam napisao sta mislim o ovakoj pojavi,kao sto je tvoj slucaj unutar DS(ukoliko sam ga dobro razumeo).
Citat
...Ako na trenutak zaboravimo ciji interes zastupaju i ko im pruza logisticku i svaku drugu vrstu podrske(kao sto je materijalna,jer priznacete 18 miliona evra nije malo),onda bi trebalo uvideti da postoji mogucnost da je prvi covek te stranke(zajedno sa "izbeglicama" iz DS-a) "slika i prilika" jednog dela DS.Koliki je taj deo,ne mozemo znati,jer sigurno da postoje oni koji se apsolutno slazu sa Cedinom politikom apokalipse srpskog drustva.Medjutim,da li je to interes koji sprecava takve da se javno isprse ili otrgnu DS-u,ne znam,verovatno jeste.
...
Dakle,misljenja sam da je LDP politicki presek dela Demokratske Stranke koji ne zeli ili jos uvek nije spreman da se javno poistoveti sa politikom Cede Jovanovica ili da se aktivno ukljuci u znacajniju "reformu" samog DS-a.

Mislim da je samo pitanje vremena kada ce taj deo DS-a naci (verovatno materijalni)interes u LDP-u i poceti da prelece.Jer,ljudi i na jednoj i na drugoj strani(uslovno receno,jer znamo da poticu iz iste porodice) imaju vrlo slican ili identican nacin razmisljanja,iako tu cinjenicu rukovodstvo DS-a javno pokusava da demantuje i zamaskira ne bi li sacuvao biracko telo(koje je,po mom misljenju,prevareno).
...
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Zaključak se nameće - predsednik Srbije mora da bude dokazani i nepotkupljivi patriota, čovek britke pameti i jezika.
Dakle - nikako i nikad više Boris Tadić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ gupman

Ne znam odakle ti to da bi se Čeda izvinjavao "svaki dan", Čeda se zalaže za totalni raskid sa određenim političkim idejama i ideologijama, i okretanje Srbije normalnim životnim temama, primerenim evropskoj zemlji u XXI veku.
To je bila i Đinđićeva ideja vodilja. To je čak i Tadićeva ideja, ali on jednostavno nije sposoban da tu ideju nametne kao dominantnu na našoj političkoj sceni.

Kad smo već kod Hrvatske, gledam njihov dnevnik, udarna vest su kolone vozilana putu ka moru, počinje leto i godišnji odmori. Lepe devojke u bikiniju, plavo more itd. Milina gledati.

Onda pogledam naš dnevnik i ubedačim se totalno. Da li je moguće da samo mi Srbi ne možemo konačno da odredimo gde su nam granice i gde nam je država. Tačno 203 godine (od Karađorđevog ustanka) rešavamo srpsko nacionalno pitanje na Balkanu i nikako da ga rešimo. Bog te jebo, pa Hrvati rešiše svoje nacionalno pitanje za nekoliko godina, i Crnogorci i Slovenci, čak i Bošnjaci, samo nama i šiptarima treba nekoliko vekova da to razrešimo.
Mi se još bakćemo sa temama i ideologijom iz XIX veka. To su udarne vesti na našem dnevniku.

@ kombiondžija

Kad je neko treći na izborima i dobije 16% glasova, jasno je da je od naroda dobio pedalu.
Što se tiče DS, Srbija je nama rekla veliko DA, mi smo jedini duplirali procenat glasova u odnosu na prošle izbore. I to sa drugorazrednim političarem Tadićem na čelu stranke.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
И мени је мука од понижавања!
Ако већ неко треба да се извињава,онд су први требали Усташе,они су много више убијали Србе него ми њих!Туђман је наређивао да убијају Србе у Крајни!
Они треба да одплаћају дугове Србији јер су највиши органи Хрватске криви за убијање и прогањање Срба,а не да им се МИ ИЗВИЊАВАМО!катастрофа!
А и уосталом,који је то фазон''Пардон за убијене хиљаде и хиљаде цивила''?''Извињавам се због тога што смо вам разорили Вуковар'' Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
По претераним извињавањима чини се да Тадић суштински није искрен и да заправо не мисли то што говори, као и да нема изграђен став о тим догађањима. Али, таква, неумерена, извињења су само на штету Србије. Хрватима очигледно не пада напамет да се извине Србима, а председник Србије (јер он није случајни пролазник, па да су те изјаве небитне) се свако мало понижава, понижавајући тиме и српски народ и државу Србију. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
HRT: Tadić se izvinio Hrvatima
Subota, 23. jun 2007. 20:54

Predsednik Srbije Boris Tadić je prvi visoki funkcioner ove zemlje koji se izvinio gradjanima Hrvatske zbog nedela i zločina u proteklom ratu, prenela je u subotu Hrvatska televizija u svom udarnom dnevniku u 19.30.

"Svim gradjanima Hrvatske i svim pripadnicima hrvatskog naroda koje su učinili nesrećnima pripadnici moga naroda, upućujem izvinjenje i preuzimam za to odgovornost", izjavio je predsednik Tadić u specijalnom intervjuu za emisiju "Nedjeljom u dva" Hrvatske televizije.

Tadić je govorio i o pitanju Kosova, hrvatsko-srpskim odnosima, evropskoj budućnosti Hrvatske i Srbije i opštem stanju u regionu uoči energetskog samita u Zagrebu.

Prve predsedničke delegacije već su sletele na zagrebački aerodrom "Pleso" i specijalnim kolonama prebačene su do hotela "Vestin" u kojem se održava samit o energetskoj budućnosti Balkana.

Različite ekološke organizacije u Hrvatskoj su najavile proteste protiv zagadjivanja Jadrana naftom i gasom koji iz Rusije kreću na zapad Evrope.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:19:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.