Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:32:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 48412 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
"Ispričavam se svim pripadnicima hrvatskog naroda koje je netko učinio nesretnim,uime mojeg naroda ja upućujem i preuzimam na sebe odgovornost",rekao je Tadić.
Ovako se javno izvinjavao Tadic u ime srpskog naroda,preko HRT-a.
HTV Teletext

Interesuje me da li je i hrvatski predsednik spreman da se ovako izvini srpskom narpdu za etnicko ciscenje i ubijanje(Oluja,Bljesak)?I naravno,da to ucini u Srbiji preko drzavne TV?Cisto sumnjam...
Dokle ce Tadic pouksavati da nametne osecaj krivice sopstvenom narodu?
Takodje,interesuje me detaljnija interpretacija ove izjave onih(ako ih ima) koji misle da je Tadic ovo morao da uradi zbog "nas samih",a da ne treba da nas interesuje druga strana i potencijalno izvinjenje Mesica za etnicko ciscenje i ubijanja Srba.Dakle,da li mi treba da budemo potpuno neodgovorni i pasivni prema sopstvenim zrtvama?

Da ovo ponasanje Tadica nije tuzno,bilo bi smesno jer kaze da preuzima odgovornost na sebe! Smile Smile Smile

Imate li kakav stav?

Ako je to zaista tacno, mada cisto sumnjam... pokazao je da su Srbi na visem civilizacijskom nivou od suseda... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ gupman

jbg... hrvati i muslimani nisu takli srbiju... jesu ubijali srbe, istina, ali su srbi ubijali i hrvate i muslimane, na teritoriji hrvatske i bosne... napravio si gresku vise, prst je uperen u tebe... jbg.
Aha...
Srbi valjda ratovali da bi ubijali Hrvate i Muslimane na njhovoj zemlji. Smile
A,ovo "njihovoj" je jos smesnije.Pogotovu ako pricamo o Republici Srpskoj i Krajini.

Eto,ako se ti osecas krivim za to sto su se Srbi pokusali braniti da ne dozive novi Jasenovac,onda tebi i Tadicu prepustam svu krivicu. Smile

ok... srbi su branili svoj narod... samo mi nije jasno ovo "republika srpska i krajina"... koliko ja znam, jugoslaviju je cinilo 6 republika, slovenija, hrvatska, bosna i hercegovina, crna gora, makedonija i srbija sa dve autonomne pokrajine, vojvodinom i kosovom... nigde ja nisam cuo da postoji republika srpska i krajina... te samoprozvane republike se racunaju samo u srpskoj istoriji...
Te "samoprozvane" republike su osnovane sa ciljem zastite srpskog naroda od ustaskog terora.Pokazao si veliku kolicinu neznanja i cinizma. Sto se tice Tadica, dovoljno je reci da mu je zena Hrvatica....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Danas , ko je mazohista, može da gleda glavato goveče kod Stankovića na HRT1 u 14.00.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Trebalo bi ga sacekati na granici, i zabraniti mu ulazak u zemlju...Ionako on kao demokrat, ne moze da zivi u jednoj tako "varvarskoj" zemlji, koja je kriva za svaki rat, od Termopila, do sad..... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Zaključak se nameće - predsednik Srbije mora da bude dokazani i nepotkupljivi patriota, čovek britke pameti i jezika.
Dakle - nikako i nikad više Boris Tadić.

To onda definitivno mora da bude pripadnik hrvatske nacionalne manjine  Smile Smile

Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a

Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"Ispričavam se svim pripadnicima hrvatskog naroda koje je netko učinio nesretnim,uime mojeg naroda ja upućujem i preuzimam na sebe odgovornost",rekao je Tadić.
Ovako se javno izvinjavao Tadic u ime srpskog naroda,preko HRT-a.
HTV Teletext

Interesuje me da li je i hrvatski predsednik spreman da se ovako izvini srpskom narpdu za etnicko ciscenje i ubijanje(Oluja,Bljesak)?I naravno,da to ucini u Srbiji preko drzavne TV?Cisto sumnjam...
Dokle ce Tadic pouksavati da nametne osecaj krivice sopstvenom narodu?
Takodje,interesuje me detaljnija interpretacija ove izjave onih(ako ih ima) koji misle da je Tadic ovo morao da uradi zbog "nas samih",a da ne treba da nas interesuje druga strana i potencijalno izvinjenje Mesica za etnicko ciscenje i ubijanja Srba.Dakle,da li mi treba da budemo potpuno neodgovorni i pasivni prema sopstvenim zrtvama?

Da ovo ponasanje Tadica nije tuzno,bilo bi smesno jer kaze da preuzima odgovornost na sebe! Smile Smile Smile

Imate li kakav stav?

Tadic je blazirani bilmez, ali je u pravu sto se izvinio.. Ako se oni ne izvine za svoje zlocine, njima na cast. Nase je da nase grehe okajemo.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Citat
Ako je to zaista tacno, mada cisto sumnjam... pokazao je da su Srbi na visem civilizacijskom nivou od suseda...
To sam i ja pomislio kad sam video vest na B92
Zaključak se nameće - predsednik Srbije mora da bude dokazani i nepotkupljivi patriota, čovek britke pameti i jezika.
Dakle - nikako i nikad više Boris Tadić.

To onda definitivno mora da bude pripadnik hrvatske nacionalne manjine  Smile Smile

Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a

Smile Smile

Predsednik skupstine nam je Hrvat ,iako smo izuzetno tolerantni, bilo bi malo mnogo...
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Izdaja! Izdaja!
Na robiju, izdajnik!
Ko je njega ovlastio da se izvinjava u ime bilo koga!
Neverovatno, pa sta je sledece sto ovaj necovek ce da nam uradi?
Srbijo, dokle?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Црногорски олош. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Kad će predsednički izbori ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:32:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.