Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:18:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 48304 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Sramota! od onako pametnog roditelja.... izraste picketina....
e srbijo... placi  Smile

Pickice sto se meni niko nije izvinuo mrtvo ti sve jebem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Tadic se svima izvinjava. To moze da radi u svoje ime a ne da koristi visoku funkciju - Predsednik Srbije - i da se izvinjava kako hoce i bez razloga.
isto je ucinio i u Srbrenici ali klupko se odmotava i izlazi prava slika o Srebrenici -kome se onda T^adic izvinjavao- midzahedinima i najvecem olosu muslimanskog naroda koji je silova, palio Srpskea sela i ubijao Srbe.
Tadic da ima malo ,morala podneo bi posle svih ovakvih gafova na politickoj sceni - ostavku na mesdtu Predsednika Srbije.
zato kazem svima pa i Tadicu :
 " Ne izvinjavajte se u ime Srba svakome ko je naneo Srbima zlo> Ucinite to u licno ime ali idite sa funkcije na kojoj ste !"
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Licno mislim da izjave da je Tadic ustasa, crnogorski olos, da je ovakav ili onakav, samo prijaju ovim Hrvatima na forumu (i sire) koji samo kibicuju iz prikrajka kada ce Srbi medjusobno da se pokolju...
Dovoljno je procitati neke izjave, pa cete videti koliko im prija ovo medjusobno glozenje...
Fuj!

U ostalom, vi verujete HRT-u?
Televiziji koja vec skoro 2 decenije fura pricu da su Srbi zivotinje, svinje, silovatelji, ubice, manijaci, a da u Hrvati izigravali decu cveca i praktikovali Gandijevski pasivni otpor?!
HRT-u?!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Videcemo danas u 14h,sta je zaista rekao,a kako su to preneli HRT i ostali... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Mozda je to uradio za neki procenat od odstete.
Sad ce Hrvati ovo da koriste kao glavni dokaz za tuzbu protiv Srbije!
Cim se predsednik izvinuo, to je ko da smo priznali!
Al ce to DS da plati, svaki onaj koji je glasao za ovog izdajnika....
Znali ste ovo posle one sramote od izvinjavanja u Srebrenici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Smile
svaka cast tadicu
 Smile
to treba da se uradi!
samo malo cesce!
 a vi mozete samo da nas mrzite...i tesko da nam pod prozor pljunete. Smile

zivci su vasi, kidajte ih...mene ne zanima... Smile
Pa nije bas "svaka cast". Ne zameram mu to izvinjenje, ali ja licno se nikada ne bih izvinuo naciji koja na mestu sefa drzave ima coveka koji  velica NDH i koji je bio deo zlocinackog Tudjmanovog aparata.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...sve prave su ljubavi tuzne!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 5431
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2

Tadic je blazirani bilmez, ali je u pravu sto se izvinio.. Ako se oni ne izvine za svoje zlocine, njima na cast. Nase je da nase grehe okajemo.

S jedne strane si u pravu, i slazem se sa tobom...
Ali kad malo bolje pogledamo, odakle njemu pravo..
Neki mladi ljudi su tamo dali svoje zivote a neka deca izgubila roditelje, i sama se snalazila kako znaju i umeju, jel ce Hrvati da se izvine toj deci koja su izgubila roditelje???
Naravno da nece..

Nismo samo mi gresni i nismo ni duzni da se izvinjavamo kada niko nece da se izvini za zlocine nad srpskim narodom... Smile
IP sačuvana
social share
-How do you call you're loverboy?
-Come here loverboy...
-And if he doesn't answer?
-Oh loverboy...
-And if he still doesn't answer?
-I simply say...Baby, oh baby, my sweet baby, you're the one...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja ovo necu ovo izvinjenje u nista da koristim,i nemislim kao sto to Anea kaze da jedva cekam da se Srbi pokolju,svadjaju ili tome slicno,nikada za mene nisu svi Srbi bili isti,a takodje nikada nisu bili ni zivotinje,ubice i tome slicno, meni je jedino kriv Sloba koji je bio uzrok i Tudjmana i svega drugoga....i Anea nigdje Hrvati negovore da su cvijece bili u proslom ratu, barem ja to tako nevidim,imamo dovoljno mi nasih lesinara poput Glavasa,slucaja policajaca u Lori i tome slicno...ja nista od Hrvata sto su pocinili nebi nikada opravdavao i svatko zasluzuje od nasih ubica,zlocinaca maksimalnu kaznu...

Ovo sto je se Tadic izvinuo Hrvatskome narodu za mene je nesto sto ja prihvatam i nikada mi se vise on netreba izvinjavati ili netko drugi iz Srpske vlade ili Naroda...dovoljno je da je on to jednom ucinio i to je sasvim dosta.

Svaka mu cast a danas cemo to sve vidjeti, u na HRT 1 u 14:00  ...pa cemo moci dalje diskutirati.

Tadić se ispričao Hrvatskoj 

ZAGREB - Nakon isprike Hrvatskoj zbog učinjenih zločina tijekom srpske agresije na Hrvatsku koje su dali bivši predsjednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović i premijer Crne Gore Milo Đukanović, Hrvatima se prošli tjedan ispričao i predsjednik Srbije Boris Tadić.

Predsjednik Tadić svoju je ispriku izrekao u intervjuu koji je napravio s novinarom Aleksandrom Stankovićem, a njegova će izjava biti objavljena u današnjoj emisiji “Nedjeljom u 2”.

- Moje izvinjenje svim pripadnicima hrvatskog naroda koje je netko učinio nesretnim u ime mog naroda ja upućujem i preuzimam na sebe odgovornost - poručuje predsjednik Tadić hrvatskoj javnosti, naglasivši pritom da je general Ratko Mladić jedna od najtamnijih stranica srpske povjesti. Osim isprike, Tadić je rekao da se “Srbija nikad neće odreći Kosova” te da “očekuje bolje odnose Hrvata i Srba u budućnosti”.

Predsjednik Tadić treći je visokopozicionirani političar iz Srbije ili Crne Gore koji se ispričao za zločine tijekom rata. Prvi je to učinio premijer Crne Gore Milo Đukanović u lipnju 2000. na sastanku s predsjednikom Mesićem u Cavtatu, a nakon njega to je učinio i bivši predsjednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović koji se ispričao “u ime prošlosti koju ne možemo zaboraviti ili ispraviti, za sva zla koja je bilo koji građanin Srbije i Crne Gore učinio bilo kome iz Hrvatske”.

(Jutarnji)

PS: Ja se slazem ako Hrvatska se isprica za sve zlocine sto je se dogodilo u operaciji Oluja kada se bude donesena presuda...Tadic je ovo sigurno uradio zbog presude Martica...tako i mi trebamo da ucinimo za nasa zlodjela kada se vidi kako se bude presudilo nasem ako bude zlocinackom poduhvatu.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 13:09:10 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ko ima živaca, neka pročita komentare Hrvata (kojima se Tadić ispričao) na večernjaku i jutarnjem. Popljuvali su ga gore nego mi ovde. Stvarno glup potez, čak i od Tadića.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ko ima živaca, neka pročita komentare Hrvata (kojima se Tadić ispričao) na večernjaku i jutarnjem. Popljuvali su ga gore nego mi ovde. Stvarno glup potez, čak i od Tadića.

Zemunac jeli ti donosi presudu o tome kako ljudi misle na slici forumasa...? Ako je to tako onda amin!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:18:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.