Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Да ли је Тадић требао да помилује Лаушевића?
Да
36.7%  (22)
Не
41.7%  (25)
Не знам / Немам одговор
21.7%  (13)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадић помиловао Жарка Лаушевића  (Pročitano 22669 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Citat
Da pitam ja vas ovako... drugarski... vas što mislite da je Laušević loše postupio... šta biste vi uradili tom nekome da ima nameru da vam ubije najrođenijeg?
Hvala na odgovoru.

Decko zivot nije film.A pravdu su izmislili ljudi.
Postoje razlicite vrste ubistva sa najvisim/najnizim zapecacenim kaznama.E sad nisam pravnik a igrom slucaja ne znam ni jednog pravnika..pa nzm jel se to menja ili ne menja u svakom slucaju,znam da ubistvo sa predumisljajem i bez predumisljaja i pokusaj ubistva i pitaj kurac jos kolko stvari ima razlicitu kaznu zatvora.
E onda nastupi igra advokata..koji pokusava da dokaze/ublazi/poveca kaznu.
Na primer lupam najniza kazna za ubistvo u afektu je tri godina najvisa pet (ne znam , lupam).
Ako se dokaze da je ubistvo u afektu,onda se gledaju okolnosti i objektivno odredi kazna.

Secam se msm da sam gledao bas na tv-u neku pricu o tome.Kao neki kriminalac napadne coveka,puca mu u levu ruku i nogu.
Taj covek nekako se dovuce do kriminalca,otme mu pistolj i ubijga ko kera.
Cini mi se da je taj covek osudjen dosta..Kao u fazonu samoodbrana je bila dok mu nije oteo pistolj.Onog trenutka kad mu je oteo pistolj onda je kao napad ili tako nesto Smiley ..pricam grubo,tu su verovatno procenjene razne stvar..pomracenje uma u datom trenutku,okolnosti i pitaj kurac koliko stvari.Ali jedna stvar je jako bitna,svako ubistvo je zatvorska kazna.I to je u sustini odgovor na tvoje pitanje.
E sad,koliko je to uredu Smiley zajebano je to da se proceni.
Ilija je svakako lepo reko..covek ispalio 13 metka.. Smile Sto je mnogo mnogo je  Smile

Citat
Da li mi neko od vas može, molim vas, objasniti zašto je ovo bitna i važna stvar i prepuna interesovanja? (sam čin predsednika da inteveniše ovde, kao i konstantno izveštavanje na radiju i TVu a verovatno i sutra u novinama)
Ne trolujem i ne pravim se lud, već mi stvarno nije jasno.

Pa politicka kampanja bre.
Tadic kad god izgubi glasacko telo.On ucini na izgled 'briznu' i po sve naivnu stvar..Usvaja kucice bez nogu..sazalio se,oprasta zatvoske kazne...Sve radi osim ono sto treba.
Umesto da nam resava drzavne probleme,on nam ih saopstava da ne moze da ih resi i da treba da izdrzimo ekonomske krize,vanzemaljce,amerikance.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ako je cilj odbrana, jedan metak je sasvim dovoljan, eventualno dva  Smile

Pazi ovako, na stranu sad pomilovanje i da li je kazna trebala da bude veca, pricam samo o samom slucaju. Ti i brat ste napadnuti, trojica su resila da vas nema, jedan polomljenom flasom hoce da ti zakolje brata...i ti bi sve to resio jednim metkom u celo  Smile svaka ti cast ako bi u takvom trenutku bio smiren i uspesno isplanirao i izveo "akciju", jednim metkom  Smile

U takvim situacijama se ne razmislja i ne stize se da se razmislja, nego se saspe ceo sarzer i sve sto imas kod sebe da bi ti i tvoji ostali zivi a ne obrnuto. Tako bar ja razmisljam, i zato su mi smesne price "ja bih jednim metkom, u koleno, mozda i u plafon  Smile da ih uplasim" ili bi svakog po jednim samo metkom i to u celo, naravno iz prve, bez koske  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia 6220
Citat
Pazi ovako, na stranu sad pomilovanje i da li je kazna trebala da bude veca, pricam samo o samom slucaju. Ti i brat ste napadnuti, trojica su resila da vas nema, jedan polomljenom flasom hoce da ti zakolje brata...i ti bi sve to resio jednim metkom u celo   svaka ti cast ako bi u takvom trenutku bio smiren i uspesno isplanirao i izveo "akciju", jednim metkom 
Pa nisam mislio svu trojicu jednim metkom, po dva za svakog, i oni vise ne predstavljaju opasnost, a Zarko je ispalio jos sedam. I jos nesto, svako ko zeli da dobije dozvolu za nosenje pistolja, mora da ima potvrdu da zna da rukuje oruzijem. Ako te neko napada, znaci da je u neposrednoj blizini, nije covek zec pa da promasis.
@jasikasi
Samo cekam da cujem : "Tadic poklonio stan Aksentijevicu "  Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2011, 22:12:04 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
hhahah tadic vratio krstajica  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Znaci Lausevic toliko voli svog milog zivog brata da je ubio dvojicu a jednog obogaljio? Bravo  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia 6220
E manite me sa tim pricama " ... i oni su necija deca" I ja sam necije dete pa ne pokusavam da zakoljem ljude.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC Wildfire S
Citat
Da li mi neko od vas može, molim vas, objasniti zašto je ovo bitna i važna stvar i prepuna interesovanja? (sam čin predsednika da inteveniše ovde, kao i konstantno izveštavanje na radiju i TVu a verovatno i sutra u novinama)
Ne trolujem i ne pravim se lud, već mi stvarno nije jasno.

Pa politicka kampanja bre.
Tadic kad god izgubi glasacko telo.On ucini na izgled 'briznu' i po sve naivnu stvar..Usvaja kucice bez nogu..sazalio se,oprasta zatvoske kazne...Sve radi osim ono sto treba.
Umesto da nam resava drzavne probleme,on nam ih saopstava da ne moze da ih resi i da treba da izdrzimo ekonomske krize,vanzemaljce,amerikance.
Ahm. Znači prenapumpana stvar.
Još gledam šta se dešava, imao sam osećaj kao da će napraviti državni praznik od ovoga.
A crnu hroniku svakodnevno napune i mnogo drastičniji slučajevi.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Nije ti jasno da je cilj objavljivanja knjige bio da dobije pomilovanje? Smile
Ne. (ne razumem ni kako si došao do toga preko mog post-a) Ne to.
Već...
Možda je problem u meni i u mojoj nezainteresovanosti za domaću kinematorgrafiju pa nisam svestan situacije... ali zašto je ovaj "neki šalala glumac" koji je rokno neke tipove i bio toliko dugo odsutan odavde... toliko bitan lik? U toj meri da bude pomilovan? I da se vodi kao medijska vest broj 1.

Bez zajebancije... ništa mi nije jasno.
Maltene mi je isto ko i "Dača Nata, Nata Dača"

Pa sad pitam šta tačno propuštam?

Zašto je tebi toliko bitan ovaj forum?

Citat
Ali jedna stvar je jako bitna,svako ubistvo je zatvorska kazna.

Svakako. Koliko ja znam, čovek je i bio u zatvoru.

Citat
mora da ima potvrdu da zna da rukuje oruzijem.

Pa mislim da je diplomiro te godine Smile

Znači, Laušević ne bi trebalo da bude osuđivan da je ispalio 2 metka i ubio obojicu? Fina pričica Smile

A vidim, imamo i snajperiste ovde.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2011, 22:17:12 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia 6220
Citat
Znači, Laušević ne bi trebalo da bude osuđivan da je ispalio 2 metka i ubio obojicu? Fina pričica
To je moje misljenje. Jel mozes da se odbranis bez ijednog ispaljenog metka ? NE ! Jel mozes da ispalis pola metka ? NE! Jel mozes u takvoj situaciji da nisanis ? NE!  Dakle, opalis dva metka, ako pogodis u fatalno mesto cao zdravo, nema tu mnogo price.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Znaci Lausevic toliko voli svog milog zivog brata da je ubio dvojicu a jednog obogaljio? Bravo  Smile

Ne znam za njega a ni za tebe ali ja bih za mog brata ubio 102 i obogaljio 1001, za posledice bi me bolelo uvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.