Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tabanje na tribini SNS zbog Sljivavcanina  (Pročitano 17719 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

To je ova a.mitić

Pardoniram, prva slika je pogrešna Smile Smile

https://www.youtube.com/watch?v=2D4MtpEDGcc

https://www.youtube.com/watch?v=VbPjiaaeQFg

https://www.youtube.com/watch?v=vb19Pusco58

Pisao sam o dotičnima na par tema ovde a onda mi se na glavu popeo forumski trol paćenik. Čak nas je u tim temama jedan pametan čova detaljno opisao rad dotičnog trola koji kači i falsifikuje tekstove bez izvora ili imena autora. Najbolji dokaz da se radi o trolu paćeniku je to što nijne prepoznao dotičnu koju je branio. Verovatno bi isto važilo i za sva ostala nvo iživljavanja koja propagira.

Ime nisam napisao a ipak očekujem da se sam oglasi. To je jače od njega. Smile

Zahvaljujem čoveku na opozorenju, zna on ko je. Neću nda ga imenujem da ne boh izazvao reakciju i dalje budalasanje trola.

A što se ovih tiče, ovi nisu ni za hitlerjugend. Oni su bar verovali u nešto, u svoju ideologiju za razliku od ovog nvo biserja.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
zoka..nemoj se zvcirati zbog trola  Smile
trazi da ti pokaze sise  Smile

elem da se vratimo temi...zasto ovi iz inicijative mladih izgledaju ko da imaju 40 g  Smile
sta im daje soros ...neku jeftinu gudru  Smile

e djeco mlada..jedite slaninu i sir i kajmak....i bela luka...i feferona ...
i leba i pogace od srpskog zita i 'senice  Smile
i necete biti takvi ruzni i glavati i pohabani  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Gak: Aktivisti Inicijative sami izazvali incident i sami sebi razlupali kola, tuče nije bilo

"Aktivisti inicijative mladih došli su na tribinu da izazovu incident" rekao je za Insajder.net predsednik Opštine Inđija i funkcioner SNS-a Vladimir Gak. Ovakva izjava predsednika Opštine zapravo znači da su aktivisti sami krivi sto su pretučeni.

U izjavi za Insajder.net, Gak, koji je jedan od organizatora tribine na kojoj je došlo do incidenta između aktivista Inicijative mladih i pojedinaca koji su bili prisutni na tribini, kaže da je on sedeo u prvom redu i da nikakve tuče nije bilo, osim što su aktivisti izgurani iz sale jer su provocirali i vređali.

Govorili su da su svi Srbi zločinci, tvrdi Gak.

Na pitanje da li je video snimak i da li ovakvom izjavom pokušava da kaže da je u pitanju izmišljen snimak na kom je montiran incident koji se nije ni desio, Gak kaže: "Snimak nisam video, bio sam na tribini. Ne opravdavam nijednu vrstu nasilja, a posebno ne nasilje koje neko izaziva namerno."

"Aktivisti inicijative mladih sami su sebi razlupali kola... to su videli pripadnici Policije", tvrdi Gak.

Devetoro aktivista Inicijative mladih pretučeno je posle incidenta koji se dogodio na tribini koju je organizovala Srpska napredna stranka u Beškoj, a na kojoj je govorio i haški osuđenik, bivši oficir JNA Veselin Šljivančanin.

Do incidenta je došlo kada je grupa od nekoliko aktivista Inicijative mladih prekinula tribinu tako što su u salu ušli dok je tribina trajala, uz zviždanje i s transparentom "kada ratni zločinci ućute žrtve će moći da govore".

Takvi su ti mladi. Nije stvar u gudri već u tome što ih niko neće. Od dotične bi pobegao i slon Mita a ne forumski trol koji je bio njen drveni advokat. Mučenica je čak zvala 7000 Srbalja da javno sa njom legnu ispred skupštine i ništa.

Šalu na stranu, smari9jadnici peku zanat jer treba da zamene starije proti9v kojih ne radi naša država već biologija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 21. Jan 2017, 16:06:50

To je ova a.mitić

au! stvarno si fantasticno neotesan

i zloban
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
gak  Smile Smile Smile

njemu je mesto negde drugde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Jurkovicu, ova cica je za tebe premija. Smiley

Elem, upravo sam gledala Sljivavcanina kod Marica... mene bi zaista bilo sramota da govorim ono sto on govori. Mislim da ni Stefanovic toliko ne voli Vucica.

TLDR: SNS mi daje prostor da promovisem knjigu i finansiram svaleru, i zato je Vucic najveci patirota od nastanka Srba...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
mob
SonyEricsson k 850i
gak  Smile Smile Smile

njemu je mesto negde drugde

Gak je cist primer coveka koji radi nesto za sta nije sposoban zahvaljajuci stranci u kojoj je.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 21. Jan 2017, 16:06:50

To je ova a.mitić

au! stvarno si fantasticno neotesan

i zloban

Anita, anita, ti li si ?

Neotesani su ti roditelji a što se zlobe tiče dovoljno je videti rad dotične.

Fantastično je što se još uvek nije javio trol paćenik sa svojim idiotskim komentarima. Kakvi komentari takav i komentator Smile

Jurkovicu, ova cica je za tebe premija. Smiley

Elem, upravo sam gledala Sljivavcanina kod Marica... mene bi zaista bilo sramota da govorim ono sto on govori. Mislim da ni Stefanovic toliko ne voli Vucica.

TLDR: SNS mi daje prostor da promovisem knjigu i finansiram svaleru, i zato je Vucic najveci patirota od nastanka Srba...

Smile Smile Smile

Ne bi se hleba najela od provodadžisanja. Mislim baš suprotno, anita je kao stvorena za tebe. Mislim, dve žene ili muškarca u simuliranoj bračnoj zajednici su baš ono što podržavaš. Još kada bi se anita složila...pa sreći nikada kraja.

https://www.youtube.com/watch?v=kHmuxb2tKcA

Šalu na stranu, dobili su šta su tražili. Još su dobro prošli. Najlepše od svega je što finansiramo preko budžeta obe "zaraćene strane".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Vidim da kao i Kristal imas bolesnu opsesiju mojim seksualnim zivotom.
Kao i Kristal, kapiram da je to posledica nezadovoljstva sopstvenim seksualnim zivotom. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Vidim da kao i Kristal imas bolesnu opsesiju mojim seksualnim zivotom.
Kao i Kristal, kapiram da je to posledica nezadovoljstva sopstvenim seksualnim zivotom. Smiley

A ne, tante za tante. Vidi se ko je prvi počeo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.