Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 16:54:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svima koji slave - srecan dan budala!  (Pročitano 73314 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
mob
Samsung S7
Citat
iliti svi smo grešni pa treba da se naučimo.

Problem greha opisan u bibliji je drugaciji od naseg ljudskog poimanja greske.

Kad covek pogresi, izvini se, kupi neki poklon i nada se da ce da mu zena oprosti, recimo.

Kad dete pogresi, dobije kaznu, tipa nema crtanih ili sladoleda sl. put.

Kad se desi nesto gore od ovoga, postoji socijalni zakon koji osobu stavlja u zatvor. Ako je lud onda ide u ludnicu.

Problem greha u bibliji i navodna jizusova zrtva su besmisleni. O tome se radi ako te jos uvek tema interesuje!

Citat

Ne treba. Isus se pobrinuo za to. Niko nije vise greshan posle njegove navodne zrtve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
i šta ja sad treba da te učim kako da radiš, a da ne pogrešiš ? niko se nije naučen rodio i niko nije nepogrešiv. iliti svi smo grešni pa treba da se naučimo.
hoces da kazes:
iliti svi smo grešili pa treba da se naučimo.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
Citat

Problem greha opisan u bibliji je drugaciji od naseg ljudskog poimanja greske.

Kad covek pogresi, izvini se, kupi neki poklon i nada se da ce da mu zena oprosti, recimo.

Kad dete pogresi, dobije kaznu, tipa nema crtanih ili sladoleda sl. put.

Kad se desi nesto gore od ovoga, postoji socijalni zakon koji osobu stavlja u zatvor. Ako je lud onda ide u ludnicu.

Problem greha u bibliji i navodna jizusova zrtva su besmisleni. O tome se radi ako te jos uvek tema interesuje!

Citat

Ne treba. Isus se pobrinuo za to. Niko nije vise greshan posle njegove navodne zrtve.

od tada je prošlo 2000 godina. ljudi su se promenili. civilizacija se i dalje razvija. evolucija i dalje traje. kultura se razvija.
svi su grešni jer se niko nije naučen rodio.
šta očekuješ, da branim nešto što se desilo u drugoj kulturi, civilizaciji, sistemu, ... ? sve se menja.
a to da je Isus okajao sve nekakve grehe svih ljudi, to mogu da propovedaju loši ljudi kojima je to alibi za kriminalne radnje.
znači apdejt ili piši sa spektruma.

i šta ja sad treba da te učim kako da radiš, a da ne pogrešiš ? niko se nije naučen rodio i niko nije nepogrešiv. iliti svi smo grešni pa treba da se naučimo.
hoces da kazes:
iliti svi smo grešili pa treba da se naučimo.
jeste. ipak je biblija prevedena na nemački, pa sa nemačkog na srpski. dosta toga je izgubilo smisao preko tadašnjeg gugl translejta koji ni danas ne funkcioniše s jezika na jezik.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ajd ne zajebavaj  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Citat
šta očekuješ, da branim nešto što se desilo u drugoj kulturi, civilizaciji, sistemu, ... ? sve se menja.

Sam si se deklarisao kao pravoslavac. Plus postish (verovatno).

Dakle naravno da se ocekuje od tebe da objasnih poreklo greha i svrhu uskrsa, posto je tebi to sve jasno, pretpostavljam?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
pa ko da ti objasni nešto što se desilo pre 2000 godina ? mi ne znamo ni da li je isti naručilac ubistva slobodana miloševića i zorana đinđića, a ne šta je bilo pre dva milenijuma.

postim jednodnevne postove ako ne zaboravim. postim i petkom ako imam  šta posno da jedem.
greh znači greška i nema tu nikakvog dubokog podsvesnog značenja.
znači dobiješ skup džip za rođendan, gaziš ljude i kerove, ćale te spase zatvora, onaj koga si zgazio proganja te u snovima na mnogaja ljeta. eto shvataš da si se zajebao ili pogrešio, pa se naučiš na grešci i paziš. nema tu nikakve mudrosti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
znaci, nema savesti nema greske.

slaba savest mala greska.

sem ako te ne uhvete.
svidja mi se.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
pa ko da ti objasni nešto što se desilo pre 2000 godina ? mi ne znamo ni da li je isti naručilac ubistva slobodana miloševića i zorana đinđića, a ne šta je bilo pre dva milenijuma.

postim jednodnevne postove ako ne zaboravim. postim i petkom ako imam  šta posno da jedem.
znači dobiješ skup džip za rođendan, gaziš ljude i kerove, ćale te spase zatvora, onaj koga si zgazio proganja te u snovima na mnogaja ljeta. eto shvataš da si se zajebao ili pogrešio, pa se naučiš na grešci i paziš. nema tu nikakve mudrosti.

Meshash realnost i religiju. Na temi si posvecenoj religiji da te podsetim.

Mnogi vojnici ubijaju profesionalno pa ih nista ne proganja u snovima. Mnogi panduri rokaju krimose pa ih takodje nista ne proganja u snovima.

Nacisti su ubili na milione. Hriscani su pobili milione jeretika. Ubili su 5 miliona zena jer su mislili da su vestice.

O kom grehu sad ljudi paze ako su proterani iz raja i to ne svojom greskom?

Da li bi ti da si bog sutnuo dvoje svoje dece na ulicu koji ne razumeju koncept dobrog i loseg?

Ako odgovorish sa ne, onda si ti bolji covek od jahvea!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011

sem ako te ne uhvete.
svidja mi se.

pa zavisi. kažu da se savest probudi kad tad. onda to može da utiče na moždane talase i da izazove neke probleme.

Meshash realnost i religiju. Na temi si posvecenoj religiji da te podsetim.

Mnogi vojnici ubijaju profesionalno pa ih nista ne proganja u snovima. Mnogi panduri rokaju krimose pa ih takodje nista ne proganja u snovima.

Nacisti su ubili na milione. Hriscani su pobili milione jeretika. Ubili su 5 miliona zena jer su mislili da su vestice.

O kom grehu sad ljudi paze ako su proterani iz raja i to ne svojom greskom?

Da li bi ti da si bog sutnuo dvoje svoje dece na ulicu koji ne razumeju koncept dobrog i loseg?

Ako odgovorish sa ne, onda si ti bolji covek od jahvea!

ne znamo šta se dešava u mozgovima ubica. znam da su se neki ubili nakon nekog vremena.
gasne komore su nastale tako što su psihijatri utvrdili da streljanja loše utiču na mentalno zdravlje nacističkih vojnika.
svi ovi koje si nabrojao su pogrešili. bez obzira da li su se sakrili iza crkve ili ne.
pojam raja je širok i ne može da se gleda samo sa crkvene strane. niko sa sigurnošću ne zna šta je to osim da reč "eden" znači vrt-bašta-oaza na jednom od beduinskih dijalekata.
ne bih šutirao svoju decu osim u vaspitne svrhe, a nije ni Bog.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

sem ako te ne uhvete.
svidja mi se.

pa zavisi. kažu da se savest probudi kad tad. onda to može da utiče na moždane talase i da izazove neke probleme.

eh, rekla kazala.... s tim se zabava nikad ne zavrsava. a sa tim nema ni rasprave..... jednostavno, glumi pravilo, a pravila nema
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 16:54:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.