Svaki dan u nasem zivotu vredan je slavlja, jer je taj jedan zivot sve sto imas. Gledaj da ga sto kvalitetnije ispunish.
ti ga inače baš kvalitetno ispunjavaš, povazdan se raspravljajući sa nedokaznim fanatikom i pokušavajući da ga ''ubediš'' u nešto :P nadasve kvalitetan i nepatetičan život, nema šta =D>
Citat
Aprililili. Jedan moj drug je odabrao ovaj dan za slavu i slavimo svaki 1. April
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
odgovorio sam, nisam ni rekao da znam ali znam čime se baviš PODOSTA vremena u toku dana, a to je u besmislenim banalnim ''diskusijama'' sa nekim ko možda i troluje a ako ne troluje bukvalno je zreo za psihijatriju
otkud ti znaš da ja jedva čekam da me banuju pa da opet dodjem ili šta si već lupio pre neki dan ](*,)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.