Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
odgovorio sam, nisam ni rekao da znam ali znam čime se baviš PODOSTA vremena u toku dana, a to je u besmislenim banalnim ''diskusijama'' sa nekim ko možda i troluje a ako ne troluje bukvalno je zreo za psihijatriju
otkud ti znaš da ja jedva čekam da me banuju pa da opet dodjem ili šta si već lupio pre neki dan ](*,)
Znači po tebi svi oni koji ZNAJU više od tebe trebaju na psihijatriju, je li?
odgovorio sam, nisam ni rekao da znam ali znam čime se baviš PODOSTA vremena u toku dana, a to je u besmislenim banalnim ''diskusijama'' sa nekim ko možda i troluje a ako ne troluje bukvalno je zreo za psihijatriju
otkud ti znaš da ja jedva čekam da me banuju pa da opet dodjem ili šta si već lupio pre neki dan ](*,)
Znači po tebi svi oni koji ZNAJU više od tebe trebaju na psihijatriju, je li?
Sam si dao sebi dijagnozu.
Ali to ne shvaćaš, je li? :-k
ne nego oni koji UMIŠLJAJU I HALUCINIRAJU da ''znaju više'' a to si ti tj ili to ili najbolji trol i lažov, ložač ikad koji nije izmislio nikakvu teoriju nego samo truje jer da imaš stvarno tu tvoju teoriju izložio bi je konačno i to davno,ovde, na forumu, a ne kao čekao da se stvore idealni uslovi i sponzori itd jel ti zaista veruješ da će iko normalan dati 20 i nešto evra za tvoje predavanje,ma kakvo bilo i ma o čemu? al najozbiljnije sad bez ikakve sprdnje to mi je najludje iz cele ove priče i ne mogu da verujem da si ozbiljan
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.