Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:44:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svidja mi se osoba druge veroispocesti  (Pročitano 9399 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ja volim taj pogledna zivot iz vizure vikend romana sedamdesetih... samo je ljubav vazna... vazno je samo srce...

I onda srce posle 10 godina i troje dece ode da tuca nekog drugog iako ti je razum od starta govorio da je ta osoba govedo...

Ali, vazna je ljubav..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa nece valjda nju krersat... Smile  posle rodjene troje djece  Smile  Smile

salim se ja malo... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Pozdrav. Zivim u jebenoj Bosni, rodjen sam tu i kao klinac od 5-6 godina preziveo sam sve strahote rata (izbeglistvo, siromastvo itd). Nisam nacionalista, ljude delim na dobre i lose, tako sam vaspitan. Na poslu radim sa pripadnicima sve 3 nacije i nemam nikvih problema. Ipak uvek sam delio misljenje mojih roditelja da ne bi trebalo petljati na emotivnom planu sa pripadnicima drugih naroda jer to u BiH nosi mnoge komplikacije. Cak sam i mladjeg brata odvracao od jedne klinke za koju je bio zagrejan jer je "pogresne vere".

I naravno kao i uvek u zivotu, po principu nikad ne reci nikad Smiley , desi se da pre par dana upoznam jednu devojku koja mi se svidi odmah na prvu loptu, lepa, pametna, komunikativna i sto je najvaznije ocigledno zainteresovana za mene. Dogovorim " prijateljsko" vidjenje sa njom u gradu za par dana, lagano rutinski jer tako uvek ide kada postoji obostrano interesovanje. Bojim se da bi mi se mogla jos vise dopasti nakon tog dejta jer cu onda zaploviti za mene neistrazene vode. Jbg ja sam tip koji uvek slusa srca a ne logiku kada su u pitanju zene Smiley . Zaboli me za misljenje drugih, cak i roditelji znam bi eventualno prihvatili svaku moju "glupost" ali opet postoji mala doza nekog nazovi straha od nepoznatog i dodatnog komplikovanja zivota.

Znam da je u pitanju samo jedan dejt i da prejudiciram mnoge stvari ali sam na bitnoj raskrsnici u zivotu. Da li da idem vecini uz kurac, da me ne interesuje politika (iako sam glasao za Dodika Smiley ), verska propaganda, kvazi nacionalizam (Srbija - Albanija utakmica je najbolji primer toga) ili da se jednostavno pomirim sa cinjenicom da nisam imao srece sa mestom rodjenja, da prihvatim pravila Balkana i idem linijom manjeg otpora.

Pozdrav

Drug,kao poslednje Albanija nije Bosna,samim tim niti je Srbija bila Bosna niti ce biti.Mene ne interesuje tvoje tex koji zapocne temu,ocigledno manjak samopouzdanja.Ultima volta ili ti pak poslednji put ne dovodi u bilo kakvu vezu Bosnu sa Albanijom,cak niti velika albanija nije dirnula granice Bosne (koju ti spominjes).Kakis po jednom i jedinom pitanju ozeniti drugu vjeru,ma ti si kinez koji je eto dosao sa marsa u Bosnu.Moji roditelji su mijesani brak i otac umo na postelji drzeci ruku svoje zene druge vjere i ti pitas gluposti koje vec znas kako su uBosni i dan danas je tako.Glupani to zele nesto promijeniti za vid stolice,ako zelis zivjeti za njih slobodno,samo budale vjeruju u nacionalizam i pamte ono juce dok sutra ce biti gladni.Sve ijedan napredak covjecanstva je gusila vjera i po istoj i dan danas bili bi oraci sa drvenim plugovima.Vjera zatupljuje narod

Ma veze ti nemas o Bosni i sa kakvim pravom uporedjujes nesto sto nikada uporedjeno nije bilo?
Sta ti mislis koje Dodik a ko Bakir...dvojac dilajla koji odrzavaju moc i stolicu za vid takvih koji traze po forumu ono sto vec zele odluciti ali se boje glupana iz komsiluka.Najveca glupost je misliti o tome,daj dilajlo,ili ti pak normalni covjekumisli na sebe sta tebi godi uprkos tome sto mislim da si izmisljen lik koji samo kaki
« Poslednja izmena: 18. Okt 2014, 03:46:43 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Ajde odjebi, ko si ti da mi pametujes o Bosni. Napustio sam rodno mesto mesto sa 5 godina, nova kuca zapaljena, nikad se nismo vratili tamo a oca nisam vidjao kako treba naredne 4 godine dok je bio na liniji. Isao u skolu peske i sakrivao se od granata u raznim rusevinama pored puta. To je bilo moje odrastanje. I nikoga ne mrzim, ljude ne delim po veri ili rasi ali normalno je da ne mogu biti ciste glave kada su uve stvari u pitanju. Odrastao sam u nenormalnim okolnostima i zivim u sredini sa poremecenim sistemom vrednosti. Nije lako tu naci svoj put i biti svoj covek. Lako je pametovati na forumu i naoadati ljude kao sto ti radis. Ajd pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Ajde odjebi, ko si ti da mi pametujes o Bosni. Napustio sam rodno mesto mesto sa 5 godina, nova kuca zapaljena, nikad se nismo vratili tamo a oca nisam vidjao kako treba naredne 4 godine dok je bio na liniji. Isao u skolu peske i sakrivao se od granata u raznim rusevinama pored puta. To je bilo moje odrastanje. I nikoga ne mrzim, ljude ne delim po veri ili rasi ali normalno je da ne mogu biti ciste glave kada su uve stvari u pitanju. Odrastao sam u nenormalnim okolnostima i zivim u sredini sa poremecenim sistemom vrednosti. Nije lako tu naci svoj put i biti svoj covek. Lako je pametovati na forumu i naoadati ljude kao sto ti radis. Ajd pozz

Bravo.
I sad rasplodi jednu ......
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Napustio sam rodno mesto mesto sa 5 godina, nova kuca zapaljena, nikad se nismo vratili tamo a oca nisam vidjao kako treba naredne 4 godine dok je bio na liniji. Isao u skolu peske i sakrivao se od granata u raznim rusevinama pored puta. To je bilo moje odrastanje.

ne mozes nju da krivis za nesto...na sto ona ili bilo tko iz mase nije mogao da utice bez obzira na vjeru..naciju..ili spolnu opredeljenost  Smile

siguran sam da nije ona bacala granate..kao sto ih nisi ni ti bacao... Smile
i siguran sam da je i ona kao i ti... i jos par  miliona gradjana bih..odahnula kada se rat zavrsio...

kakogod ....rekoh ti...ako ti se svidja...i ako se ti njoj svidjas...i ako je vama lijepo dok ste zajedno...i ako se lijepo slazete i razumijette...oko svih drugih stvari...siguran sam da i ta nacionalna barijera nece biti neprelazna... Smile

otac..brat..mater..sestra..komsija..prijatelj..i bilo ko..nece zivjeti sa tobom...tvoj zivot...
zivjet ces ga ti ..i dijeliti sa osobom..koja bude htjela da dijeli svoj zivot sa tobom... Smile

ja tebe ne nagovaram ni na sto ..ali u covjeku ima toliko puno vaznijih stvari-osobina i obelezja...
koji su mnogo vazniji za cjelokupno drustvo...od nacije-vjere -boje koze...i drustvenog polozaja...

gore ti je mnogo..biti sa nekim...a voljeti nekoga drugoga... Smile
s kim nisi ..recimo zbog neke nacionalne prepreke u mozgu..ili neke slicne budalastine...ili sto to tako kaze tvoj vjerski guru... Smile

to je licemjerje..najgoreg oblika... Smile
masa ljudi moze to tako...uglavnom se tu radi o sitnim dusama...i ljudima bez savjesti ikakve...
a takve ja uspjesno x godina ... izbjegavam u sirokom luku... Smile Smile

opusti se i uzivaj...kreni za svojim srcem...jedino ces tako znati..jel okej ili nije okej...
a ako ne probas..moze ti biti zao...a i tako... veoma lako...mozes propustiti veliku stvar u svom zivotu...
a velikih stvari u zivotima nas malih ljudi ...nema puno... Smile

Smile

« Poslednja izmena: 18. Okt 2014, 13:41:19 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.104

Sta mislis dilajlo da sam ja imao bolje odrastanje,sta mislis kakav je bio moj zivot? Ne pisi o Bosni ekavski to niti jedan Bosanac ne cini pa cak niti Dodik. I upravo to ti ne daje pravo da serendas o Bosni.Sta bih ja treba pisati ovdje talijanski jeli,posto vec poprilicno zivim kod zabara.Ma kako te nije stid pisati upotrebljavati ekavicu kao Bosanac.Drug to nikada niko nije radio,ako vec pises o Bosni i iznosis mnogo gluposti tada se potrudi da budes dio te jebene Bosne barem dok pises o istoj.Bobak je iz RS-e zasto taj covjek nikada nije pisao ekavicu i on ima puno pravo iznositi sva sranja u Bosni,pljuvati,psovati,granatirati i svakako cu se sloziti sa istim ali sa tobom na ekavskom nikada i odjebi od Bosne.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Sta mislis dilajlo da sam ja imao bolje odrastanje,sta mislis kakav je bio moj zivot? Ne pisi o Bosni ekavski to niti jedan Bosanac ne cini pa cak niti Dodik. I upravo to ti ne daje pravo da serendas o Bosni.Sta bih ja treba pisati ovdje talijanski jeli,posto vec poprilicno zivim kod zabara.Ma kako te nije stid pisati upotrebljavati ekavicu kao Bosanac.Drug to nikada niko nije radio,ako vec pises o Bosni i iznosis mnogo gluposti tada se potrudi da budes dio te jebene Bosne barem dok pises o istoj.Bobak je iz RS-e zasto taj covjek nikada nije pisao ekavicu i on ima puno pravo iznositi sva sranja u Bosni,pljuvati,psovati,granatirati i svakako cu se sloziti sa istim ali sa tobom na ekavskom nikada i odjebi od Bosne.

Па Иво Андрић је скоро сва своја дела писао на екавици. Smiley
« Poslednja izmena: 18. Okt 2014, 15:02:11 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
i vecinu svog zivota proveo u sarajevu... Smile druzeci se sa svim nacijama iz one dobre stare jbn  drzave...
pa je vjerovatno i svoju cunu intelektualnu ...gurao malo u knjizurine pa malo u picicu neke male socne bosancice-muslimancice.. Smile Smile Smile
i naravnmo dobio je nobelovu nagradu... Smile
doduse nije je dobio za karindzanje muslimanskih picica... Smile  nego za sasvim nesto drugo... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Nokia 
7 atomskih na komplet balkan...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:44:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.