Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:41:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svidja mi se osoba druge veroispocesti  (Pročitano 9325 puta)
15. Okt 2014, 01:30:05
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Pozdrav. Zivim u jebenoj Bosni, rodjen sam tu i kao klinac od 5-6 godina preziveo sam sve strahote rata (izbeglistvo, siromastvo itd). Nisam nacionalista, ljude delim na dobre i lose, tako sam vaspitan. Na poslu radim sa pripadnicima sve 3 nacije i nemam nikvih problema. Ipak uvek sam delio misljenje mojih roditelja da ne bi trebalo petljati na emotivnom planu sa pripadnicima drugih naroda jer to u BiH nosi mnoge komplikacije. Cak sam i mladjeg brata odvracao od jedne klinke za koju je bio zagrejan jer je "pogresne vere".

I naravno kao i uvek u zivotu, po principu nikad ne reci nikad Smiley , desi se da pre par dana upoznam jednu devojku koja mi se svidi odmah na prvu loptu, lepa, pametna, komunikativna i sto je najvaznije ocigledno zainteresovana za mene. Dogovorim " prijateljsko" vidjenje sa njom u gradu za par dana, lagano rutinski jer tako uvek ide kada postoji obostrano interesovanje. Bojim se da bi mi se mogla jos vise dopasti nakon tog dejta jer cu onda zaploviti za mene neistrazene vode. Jbg ja sam tip koji uvek slusa srca a ne logiku kada su u pitanju zene Smiley . Zaboli me za misljenje drugih, cak i roditelji znam bi eventualno prihvatili svaku moju "glupost" ali opet postoji mala doza nekog nazovi straha od nepoznatog i dodatnog komplikovanja zivota.

Znam da je u pitanju samo jedan dejt i da prejudiciram mnoge stvari ali sam na bitnoj raskrsnici u zivotu. Da li da idem vecini uz kurac, da me ne interesuje politika (iako sam glasao za Dodika Smiley ), verska propaganda, kvazi nacionalizam (Srbija - Albanija utakmica je najbolji primer toga) ili da se jednostavno pomirim sa cinjenicom da nisam imao srece sa mestom rodjenja, da prihvatim pravila Balkana i idem linijom manjeg otpora.

Pozdrav

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ako zelis da zenis tu osobu, jer naravno zelis duzu vezu, onda moras da palis iz te sredine gde to nece biti neki faktor. U SAD i EU retko ko to gleda, dok na primer u maticnim drzavama je to problem.  Sto se tice veroispovesti, Islam i Hriscanstvo nisu kompatibilni, i jedno od vas dvoje bi moralo da menja veru, a tebi to ne preporucujem tako da ostaje samo ona, ali shanse da se to desi su veoma male.  Dakle ovako da jebes nesto ne verujem da je toliki problem (gde si u Bosni tacno?), da zelis nesto vise, itekako veliki problem.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Njegos u 21. veku:

"Cud je muska smijesna rabota! Ne zna musko ko je kakve vjere;. Stotinu ce promijenit vjerah da ucini sto mu pimpek zudi"

Stvar je prosta... ljudi su licemeri kada je njihovo dupe u pitanju... druge ce osudjivati, sebe ce pravdati... tako da ti je savet da radis sta hoces, jer kao sto sam rece - tebi misljenje drugih nece biti vazno...
« Poslednja izmena: 15. Okt 2014, 09:21:33 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
pa kompatibliniji su islam i hriscanstvo nego ateizam i hriscanstvo ili islam da ne pricam o kvazi hriscanskim sekatama,budizmu,hindu,new age religijama

inace ni ti ni ta osoba niste pravi vernici vec je to samo pro forme vise kao neka tradicionalna zatucansot,narocito kod muslimana
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 37.0.2062.117
mob
I-mate 30 Pro
Pa jeste...samo u bosni nema vernika muslimana...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.124
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
LG G3
Podajoj slanine,ako proguta gutaće sve,ako ne onda znaš  Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2014, 11:21:20 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
BlackBerry Bold
Neka promeni veru zbog tebe. Ništa što njeni i tvoji preci nisu do sada radili.

Nego, kresni ti to par puta da vidiš jel ti leži pre nego što kreneš da brineš o međureligijskim odnosima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Njegos u 21. veku:

"Cud je muska smijesna rabota! Ne zna musko ko je kakve vjere;. Stotinu ce promijenit vjerah da ucini sto mu pimpek zudi"

Da bas ti je fora da obrnes naopako stih..

E pa originalni stih je tacan zato sto zena ne bi ni postavila to pitanje vjere, na forumu ili bilo gdje.
Dal je to plemenito ili apatriotski nije ni bitno. Ali je prilicna istina.

A muskarac se opet pita i lomi, iako mu "pimpek zudi".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:41:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.