Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:23:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi bi da žive u Beogradu  (Pročitano 21310 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ја не знам зашто оволико људи пљује Београд, ваљда нека врста комплекса претпостављам. Шта друго сељак зна сем да пљује нешто што је њему непознато.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ја не знам зашто оволико људи пљује Београд, ваљда нека врста комплекса претпостављам. Шта друго сељак зна сем да пљује нешто што је њему непознато.

Možda pljuje upravo zbog ovakvih stavova?  Smile Mislim, možda  Smile A zašto ljudi koji nisu makli od Beograda misle da u ostatku zemlje žive divljaci?  Smile

P.S. I da, inače živim u BG-u, sticajem okolnosti... A nisam sa sela, neko isto iz relativno velikog grada - iz Prištine... Čisto da vodiš računa kad budeš odgovarao  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ah, long live generalizacije  Smile

Svako se oseca bolje na drugom mestu tako da se neko lepse oseca u Beogradu a neko u nekom drugom gradu. Nekome je Beograd super i smatra da je to grad u kome se stalno nesto desava i da je zbog toga sto je u pokretu uvek zabavan, dok nekoga smara tolika pokretnost i vise voli da zivi negde gde nece morati da vozi pola sata da bi stigao do posla ili da izgubi ceo dan zavrsavajuci neki posao po gradu zato sto hteo-ne hteo mora jurcati levo-desno u visemilionskom gradu da bi zavrsaio taj posao  Smile

Obadve solucije su u redu i obe zavise od afiniteta pojedinca. Licno, vec rekoh, izbegavam Beograd jer ne volim svu tu urbanost. Ubite me, ali takav sam i pre cu ziveti super u svom gradu nego se mlatiti po Beogradu cisto da bih imao malo vecu platu i mogao da se pohvalim da zivim u metropoli  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
A da nasledis stan od tetke u Beogradu i dobijes posao za 40k mesecno, ne bi dosao? Smiley

P.S. I da, inače živim u BG-u, sticajem okolnosti... A nisam sa sela, neko isto iz relativno velikog grada - iz Prištine... Čisto da vodiš računa kad budeš odgovarao  Smile

Gde nadje Pristinu za referencu? Smiley
Nesretni ljudi koji su prebegli sa KiM u Krusevac su dozivljavali kulturni shok, a verujem i ti kad si dosao u Bg. Bez namere da te vredjam ali je selo Erdevik pojam kulture i institucija desavanja ako se poredi sa bilo kojim gradom KiM. Zbog siptarije, naravno.

Za nekih 20 godina cu da kupim salas i organizovacu perverzna okupljanja svake nedelje, a do tada tarlahanje po gradu, dal ovom, dal nekom drugom, zavisi od angazmana.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 13:28:47 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
мааа...хебао вас београд Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A da nasledis stan od tetke u Beogradu i dobijes posao za 40k mesecno, ne bi dosao? Smiley

Zivim u tim istim uslovima i ovde gde sam sa time sto su mi troskovi zivota manji i sasvim mi je fino tako da koliko god to zvucalo lazno, ne bih. Pre bih izdao taj stan studentima ili nekoj porodici Smile

Razmislio bih se kada bi mi dali neke ekstra uslove za zaposlenje ali posto su u mojoj struci plate skoro iste i ovde i u BG-u onda nista od toga  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Gde nadje Pristinu za referencu? Smiley

Pa jbga, iz Prištine sam rodom  Smile Mislim, čisto da bi lik znao da asfalt, soliteri, gradski prevoz i bioskop postoje i u drugim gradovima, ne samo u BG-u  Smile Mada, ako je bio u Prištini, možda me i naduva sad  Smile

Nesretni ljudi koji su prebegli sa KiM u Krusevac su dozivljavali kulturni shok, a verujem i ti kad si dosao u Bg. Bez namere da te vredjam ali je selo Erdevik pojam kulture i institucija desavanja ako se poredi sa bilo kojim gradom KiM. Zbog siptarije, naravno.

Nažalost, ima istine u tome Smile Doduše, u Prištini je bilo dosta dobro, kako je bilo u manjim mestima - Uroševac npr... Sad, sam dolazak iz Prištine u Srbiju mi i nije bio neki šok - jer iskreno, Priština je ipak bila velegrad i za Kruševac i za Kraljevo (a bio sam privremeno u oba). Bilo je dovoljno Srba i dovoljno prostora da nas ne pojedu. Nemoj bre Prištinu da mi diraš, najbolje godine mi ostadoše tamo Smile

Ipak je taj osećaj slobode, čistine, nedostatak đubreta po ulicama, izlazak u grad bez straha - bio veliki šok. Plus kad vidiš da neko ne uništava namerno (barem ne u tolikoj meri) svoju okolinu i zna čemu služi bandera, čemu česma, a čemu javni WC. No, to je druga tema  Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 14:30:39 od mslavko82 »
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
A zašto ljudi koji nisu makli od Beograda misle da u ostatku zemlje žive divljaci?

Zato sto su polupismeni grand narkomani
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
A zašto ljudi koji nisu makli od Beograda misle da u ostatku zemlje žive divljaci?

Iskreno ja nisam verovao da takvi ljudi postoje dok skoro nisam pricao sa jednim likom... Jedno 20minuta nisam mogao da dodjem sebi posle tog razgovora Smile

PS: mislim da je to nasa greska... nas koji smo izvan Beograda.  Mi smo ti koji dopustamo da se na nacionalnom servisu u udarnom terminu daje beogradska hronika. Sto za promenu nekad ne bude novosadska hronika ili Niska hronika? Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 16:43:56 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat

Iskreno ja nisam verovao da takvi ljudi postoje dok skoro nisam pricao sa jednim likom... Jedno 20minuta nisam mogao da dodjem sebi posle tog razgovora Smile

PS: mislim da je to nasa greska... nas koji smo izvan Beograda.  Mi smo ti koji dopustamo da se na nacionalnom servisu u udarnom terminu daje beogradska hronika. Sto za promenu nekad ne bude novosadska hronika ili Niska hronika? Smile

или ужичка Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:23:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.