Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:54:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 951633 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Za mitohondrijsku Evu se uzima starost do 250000 god. Sto hteli priznati ili ne, opet se slaze sa Sumerima. Kao i mnoge druge stvari. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Posle vulkanske erupcije Tobe na Sumatri pre 78 hiljada godina potomci svih drugih linija su izumreli ,
ostalo je svega oko 10 hiljada ljudi na svetu koji su vec bili u krvnoj DNA "rodbinskoj vezi" po pramajci ,

Naravno sve to nije uopste vazno jer gledajuci daleko u proslost svi smo imali zajednickog pretka,
Dakle ako ti zelis da vidis svoju proslost ili bilo ko zeli da vidi taj proces u kom je nastao i od koga ,
to ce videti kroz testiranje DNA i kroz pracenje migracije tvojih predaka sa majcine i oceve strane kao i gde su se i sa kojim podgrupama mesali .Pocetak svih nas je bio mozda tamo daleko i svi smo imali tu polaznu tacku ali taj put je za svakog jedinstven i razlicit bez obzira koje si nacije jer ko zna sa kim su tvoji preci spavali ,
milom ili silom .

Jeli majke ti druze, citas li ti ovo sto si sam napisao?

Mislim nekako ide tema tu i tamo, vise manje ima neki tok i onda ti upadnes sa nekim statistikama, neki pasusi iz nekih trtmrt zaboravljenim i nikad koriscenim religijama, nepoveznim recenicama, neke tvoje opaske, nacije, ko je skim spavao, neke decije filozofije tipa svako ima pocetak ali bira svoj put...

Mislim, stvarno, sta je sa tobom?

Budi vise specifican pitaj jasno pitanje, kazi sta te muci pa cu ti jasno odgovoriti.
Ovako Fali pasus izmedju , nije u kontekstu i ovo nije upste bilo namenjeno tebi ,
Nije moj problem sto ti ne mozes da pratis tok necijeg razmisljanja,
ne razumem sta ti nije jasno ,
Ja ti ne pricam nikakve sarene laze ,
Prosetaj do sajta Nacionalne Geografije-odeljenje genalogije , plati 90 evra i poslace ti epruvetu sa objasnjenjem kako da das svoj DNA i da ne kontaminiras svoj uzorak i posle 3 nedelje dobices te rzultate svih svojih devet grupa sa objasnjenjem koliko procenta je svaka od njih zastupljena u tebi.

70 evra DNA test  X hromozoma sa majcine strane
20 Evra DNA test  Y hromozoma sa oceve strane

Dobices mapu sveta na kojoj su oznacene te grupe sa vremenskom skalom i strelicama koje ce da ti pokazu
migraciju tvojih predaka sve do danasnjeg dana sa obadve strane po majci i ocu.

Ne znaci absolutno nista kojoj naciji pripadas ,jer ti jednostavno neznas istoriju tvojih predaka.
Ljudska Proslost je ispunjena migracijama iz tri razloga,
potraga za hranom ,prirodne katastrofe i ratovi od onih plemenskih pa sve do svetskih.

Mesanje sa drugim narodima je bila uobicajena praksa od pamtiveka ,
Pitaj se sam ili pogledaj u novijim istorijskim knjigama kako je to ostvareno ,
kroz trgovinu,brakove i silovanje u ratnim pohodima .

Kazi recenicu po recenicu sta ti nije jasno ?
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 15:23:37 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
Budi vise specifican pitaj jasno pitanje, kazi sta te muci pa cu ti jasno odgovoriti.
Nije moj problem sto ti ne mozes da pratis tok necijeg razmisljanja...

Uglavnom se radilo o tvojoj poruci :
[http://forum.burek.com/sveto-pismo-ili-darvin-t276728.msg9759059.html#msg9759059]

Ali generalno gledano, da te ne bih sad uporedjivao sa nekim tamo likom koji iima slicno nekoncizno izlaganje, vrludas mnogo. Nije problem sta ti pricas, nego sto mnogo krivudas pa se nekako izgubis iz konteksta teme odnosno zapocetog rukavca glavne teme o kojoj se prica.

Evo jednog plasticnog primera, nadam se da ce ti biti dovoljan.

Ja sam pitao kako to da smo svi od jednog muzjaka potekli, a ti na to odgovaras da je:

"Posle vulkanske erupcije Tobe na Sumatri pre 78 hiljada godina potomci svih drugih linija su izumreli ,
ostalo je svega oko 10 hiljada ljudi na svetu koji su vec bili u krvnoj DNA "rodbinskoj vezi" po pramajci..."

Na to sam mislio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Pa meni ne deluje da je izbegao. Izvinjavam se sto upadam. Mislim da je tom recenicom rekao da je bilo drugih oceva, ali da je samo ta linija ostala nakon vulkanoerupcije. Bar sam tako shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
Pa meni ne deluje da je izbegao. Izvinjavam se sto upadam. Mislim da je tom recenicom rekao da je bilo drugih oceva, ali da je samo ta linija ostala nakon vulkanoerupcije. Bar sam tako shvatio.

Ali vidi, radi se o jednom ocu. DNK u ovom slucaju nam prica o jednom ocu. Lepo pise ceo ljudski rod vuce poreklo od jednog oca.

Ja sam na to pitao - kako? Jel on ziveo sam, mislim taj jedan otac. Jel samo on fircao zenke iz svog plemena ili je to bilo dozvoljeno i ostalima?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Pa da. Ostala ta linija. Ostale "ugasene". Potamanjeni. To je i jedna od stavki u Bibliji oko koje se saplicu ateisti i kreacionisti. Oko incesta. Smiley Ali tamo je to svedeno na nekoliko recenica bez ikakvog objasnjenja.

E sad' ako hoces reci da je mozda iz drugih linija ostao po neki muski potomak, pa kako nije od nekog od njih ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
To je i jedna od stavki u Bibliji oko koje se saplicu ateisti i kreacionisti. Oko incesta. Smiley Ali tamo je to svedeno na nekoliko recenica bez ikakvog objasnjenja.

Pazi to sto pise u bibliji, to nema nikakve veze ni sa cim. To je kao da sad uzmemo Autostoperski vodic.. pa na strani toj i toj nadjemo nesto o svemiru i uzmemo kao referentni pasus.

Mislim kakav crni incest, molim te Smiley

Sem toga tesko da su kromanjonci i ostali ziveli u raju Smiley))))))))))))

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Ma ja ti samo pravim paralelu. Smiley Uostalom, na tom nivou razvitka, incest ne bi bio nikakvo cudo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Tobu je preživelo nekoliko hiljada ljudi. To je verovatno bilo jedno pleme, a u plemenima su obično svi u srodsvu, odosno imaju zajedničkog pretka. Ako su naši preci imali zadničko poreklo jasno je da to važi i za nas, njihove potomke.
Znači nije jedan od preživelih zaskočio sve ženke i postao praotac svih ljudi  dok su ostali gledali, nego su svi preživeli bili bliži ili dalji srodnici.
Ostale loze, kojih je sigurno bilo su bile manje uspešne te su nestale u vremenu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
Znači nije jedan od preživelih zaskočio sve ženke i postao praotac svih ljudi  dok su ostali gledali, nego su svi preživeli bili bliži ili dalji srodnici.

Ali ljudi, nije bitno sto je vrisnuo taj vulkan, gubite iz vida cinjenicu da su opet ti ostali sto su preziveli takodje imali jednog jedinog pretka. O tom pretku ja pricam, a ne o prezivelima vulkana Tobu (ciju je informaciju nesmotreno ubacio drug Alex )

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:54:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.