Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:21:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 948917 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 934
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.223.11
Citat: Predrag_NK_77

Slažem se. Informacija je i ono zapisano u genima, DNK živih bića i sl. Da li je, po tebi moguće da je ova informacija nastala sama od sebe?
Nista nije nastalo "samo od sebe", uvek postoji uzrok i posledica. Rec je jedina informacija koja postoji, zapis u genima/ DNK ne bi mogao da postoji bez reci. Bez reci nista ne postoji, zato se i kaze da je "kroz rec sve nastalo".
Upravo zato covek i jeste jedinstvena forma zivota koja nema nikakve veze sa ostalim formama zivota.
Upravo zato Bog jeste covek koji stoji iza svega sto je stvoreno.
Citat: andjeee
O ovome se i dalje polemise??? Savremen covek.. Smile
Dokle god postoji polemika nece biti vaznijeg pitanja od "Zasto smo ovde?", a odgovor na to pitanje ima
samo jedan covek, svi ostali mogu samo da ispiraju usta teorijama i fantazijama dokle god za to imaju mogucnost.
To je jedno od pitanja na koje covek verovatno nikad nece dobiti odgovor i zato je pametnije koncentrisati se na malo dostiznije stvari,i ne biti prepotentan i pretenciozan... Smile
IP sačuvana
social share
Go zombie,go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat
Dokle god postoji polemika nece biti vaznijeg pitanja od "Zasto smo ovde?", a odgovor na to pitanje ima
samo jedan covek,
svi ostali mogu samo da ispiraju usta teorijama i fantazijama dokle god za to imaju mogucnost

a ko je taj?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
To je jedno od pitanja na koje covek verovatno nikad nece dobiti odgovor i zato je pametnije koncentrisati se na malo dostiznije stvari,i ne biti prepotentan i pretenciozan... Smile
Naravno, to sam i ja rekao, samo sto ja ne govorim ljudima sta da rade. Nema dostiznije stvari za coveka od lepog osecaja, sto vise lepih osecaja, time je i zivot lepsi.
Citat: nebitno
a ko je taj?
po njegovim recima on je neko za koga niko (sem njega) nece znati da je On - On (Bog)
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
a ko je taj?
po njegovim recima on je neko za koga niko (sem njega) nece znati da je On - On (Bog)

hm...  a gdje i kome je to rekao?  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520

hm...  a gdje i kome je to rekao?  Smile
Isaija 55:8 " Jer misli moje nisu vaše misli, niti su vaši putevi moji putevi, veli Gospod; "
Otkrovenje 19:12 " A oči su Mu kao plamen ognjeni, i na glavi Njegovoj krune mnoge, i imaše ime napisano, kog niko ne zna do On sam.

A to je rekao svim onim ljudima kojima je omogucio da to shvate, posto ne bi imao razloga da to kaze
onima kojima nije omogucio da to shvate.

Da li je tebi taj koncept jasan ?
Znaci to je potpuno suprotna situacija od one u kojoj je bio njegov Sin, koji je na sva usta vristao kako je on "od Boga" i u "ime Boga".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat: Predrag_NK_77

Slažem se. Informacija je i ono zapisano u genima, DNK živih bića i sl. Da li je, po tebi moguće da je ova informacija nastala sama od sebe?
Nista nije nastalo "samo od sebe", uvek postoji uzrok i posledica. Rec je jedina informacija koja postoji, zapis u genima/ DNK ne bi mogao da postoji bez reci. Bez reci nista ne postoji, zato se i kaze da je "kroz rec sve nastalo".
Upravo zato covek i jeste jedinstvena forma zivota koja nema nikakve veze sa ostalim formama zivota.
Upravo zato Bog jeste covek koji stoji iza svega sto je stvoreno.
O ovome se i dalje polemise??? Savremen covek.. Smile
samo jedan covek, svi ostali mogu samo da ispiraju usta teorijama i fantazijama dokle god za to imaju mogucnost.

Samo ja imam odgovor na pitanje zašto smo ovde...
Sva biološka bića u svemiru proizvode energiju od koje nastaju nove zvezde,nove planete....
Ovde,u trećoj dimenziji,u biološkom životu,gledamo da usavršimo svest,da se uzdignemo i Vaznesemo.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
o, Veliki Slobodidi, klanjam ti se !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
 Smile Smile Smile Zašto?
Čovek sam kao i ti,i ti ćeš se Vazneti,ako očistiš svoje negativne zapise i ako činiš moralna dobra u ovom životu.
Odabrani,koji se budu Vazneli,dobiće po jedno sazvežđe gde će nadgledati biološki život i starati se o njemu,i u tim sistemima će ih ljudi smatrati za Bogove.
Nalazim se u istom položaju kao i svi vi,jer privilegovanih nema.Moram da očistim grehe iz prošlih života i da činim moralna dobra u ovom i da ukažem ljudima kako da se Vaznesu. Smile
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
A-ha...lepo... a reci mi, molim te, koja je tacno razlika izmedju tebei jehovinih svedoka koji ti dodju na vrata ? ozbiljno ? (osim sto ti znas da si ti u pravu, ali slozices se, i oni znaju da jesu...)
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Jehova je bio pre Mojsija Bog za treću dimenziju.
Kako možeš da nas upoređuješ??? Smile Pa ja nikoga ne ubeđujem. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:21:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.