Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 12:56:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 524 525 527 528 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 951836 puta)
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Nokia ????
Citat
Ja recimo ne verujem da si ti sposoban da budes razuman.

Citat
Prvo ti dokaži da te mozak nije napustio, jer ovo što govoriš ukazuje na takvo stanje.

Jos jedan klasik. Ali zato verujes da ti je otac (ili jos koje koleno iza) ljudsko bice, dok meni pada na pamet neki drugi primat, tako da se mozda i slazem sa evolucijom.

Modovi, izvinjavam se na offu i na uvredama, ali kad se pojavi ovakav ocit dokaz darvina koji jos pocinje da vredja i da se bahati, umesto da gadja liscem ko predaci mu, moram da odgovorim...

p.s. ako ovo podleze kazni, onda bi trebalo da je i popije pakodazna, jer on nesto sto ja najvise postujem naziva "retard s neba"...
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 13:49:57 od S Baldrick »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Nista, ajd opet daj razlike   Smile

Razlika Deda Mraz i imbecil sa bradom koji kaznjava lose  i nagradjuje dobre, lik koji je odgovoran za sve lepo na nasoj planetii, ali nema nikakve veze sa ratovima, gladi, zemljotresima, bolesti....carski  Smile Smile

Da retard sa neba sta drugo imaginaran nebitan  lik, a treba da verujemo u njega  zato sto ga  ti osecas ( da si rekao prdez pa ajd  ali ovako je imbecilno  Smile )

Zasto je taj tvoj BOG  Smile bolji od Muslimanskog, jevrejskog, budistickog...zasto od 1000 bogova u koje ljudi danas veruju je BAS taj tvoj pravi ?  Smile

Najvise postujes nekog lika sa neba, maJstore tebi treba strucna pomoc, i to sto pre  Smile

ps.I nepada mi na pamet, da konverzaciju sa tobom vodim na drugaciji nacin nego ovako, sa pacijentima koji u 21.veku propagiraju neku pricu o ciki sa bradom, glupostima o bibliji mislim sve najgore...gori ste od svake sekte Smile

A ako nastavis bice samo gore, pocecu malo da ti citiram sranja iz biblije, malo cemo se dotaci inkvizicje, malo o poreklu biblije koju su pisali imbecili koji nisu ni znali da je zemlja okrugla...tako da  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 14:42:08 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Zasto je taj tvoj BOG  Smile bolji od Muslimanskog, jevrejskog, budistickog...zasto od 1000 bogova u koje ljudi danas veruju je BAS taj tvoj pravi ?  Smile

Budisti nemaju boga. Buda nije bozanstvo nego ucitelj, ciji put treba obnoviti. Odaju mu pocast sa onim statuama.

Boga kao kreatora u Budizmu nema.. ima nekih manjih bozanstava , duhova i sl. po razlicitim kultovima.

Tako da je to zapravo ateisticka religija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

Budisti nemaju boga. Buda nije bozanstvo nego ucitelj, ciji put treba obnoviti. Odaju mu pocast sa onim statuama.

Boga kao kreatora u Budizmu nema.. ima nekih manjih bozanstava , duhova i sl. po razlicitim kultovima.

Tako da je to zapravo ateisticka religija.
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
ok je momci, svi umiremo, pre ili kasnije. ako je po vasem, bio ja ubica, bio sveac nema veze, odosmo u nistavilo i kao da nas nikad nije bilo, bez secanja, osecanja icega. ali ako je po mom, ja nemam nista da izgubim, samo da dobijem... prosta logika.

ispravno razmisljas

Batice jesi ti ovo snimao?  Smile

nisam al znam coeka Smile pa da mu napravim malo pregleda
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 16:12:41 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr
Nista, ajd opet daj razlike   Smile

Razlika Deda Mraz i imbecil sa bradom koji kaznjava lose  i nagradjuje dobre, lik koji je odgovoran za sve lepo na nasoj planetii, ali nema nikakve veze sa ratovima, gladi, zemljotresima, bolesti....carski  Smile Smile

Da retard sa neba sta drugo imaginaran nebitan  lik, a treba da verujemo u njega  zato sto ga  ti osecas ( da si rekao prdez pa ajd  ali ovako je imbecilno  Smile )

Najvise postujes nekog lika sa neba, maJstore tebi treba strucna pomoc, i to sto pre  Smile

ps.I nepada mi na pamet, da konverzaciju sa tobom vodim na drugaciji nacin nego ovako, sa pacijentima koji u 21.veku propagiraju neku pricu o ciki sa bradom, glupostima o bibliji mislim sve najgore...gori ste od svake sekte Smile

A ako nastavis bice samo gore, pocecu malo da ti citiram sranja iz biblije, malo cemo se dotaci inkvizicje, malo o poreklu biblije koju su pisali imbecili koji nisu ni znali da je zemlja okrugla...tako da  Smile Smile Smile

Ti nemaš pojma. Ali totalno nemaš pojma. Bog je za tebe retard s nebesa? Kakav ti to ateista kad, oslovivši ga tako, priznaješ da postoji. Da ne pominjemo što si bezobrazan i vrijeđaš. To što se dešavaju zemljotresi , ratovi i druge nepogode, tebi je dokaz da Bog ne postoji? Ponavljam, samo si bezobrazna neznalica.
Nigdje u Bibliji ne stoji da je zemlja okrugla! To što su neki (crkveni velikodostojnici) pogrešno zaključili da to piše, to je druga stvar.
A vi ostali koji pljujete Miroljuba Petrovića - dajte neki naučni doakz da ono što on priča nije tačno. Pustite sad kakva je on osoba, to je drugo. On u svojim predavanjima govori o NAUČNIM dokazima, tako da dajte dokaze ili prekinite da besomučno pljujete na činjenice koje ne možete da pobijete.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 17:06:06 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 6533.18.5
mob
Nokia 
Cuj ovog  Smile brani bolesnog Miroljuba  Smile sta sve necu procitati na bureku  Smiley 1 samo se raspitaj o doktoratu gospodina, pametnom dosta. Ja priznajem boga, ju nedaj boze  Smile Smile  vidi matori, ajd samo par stvari da prodjemo biblija / adam 930 godina ziveo ( u cvetu mladosti umro  Smile ) DA / NE ?  Potop cela ljudska populacija nastala od tri Nojeva sina DA / NE ? dzizusa rodila riba koja je nevina, a zakevila je sa duhom DA / NE ?  Miroljubov fane verujes li ti u ove gluposti, molim te uzmi u obzir da se nalazis u 21.veku, ajd odgovori pa da idemo dalje, ima svasta u bibliji. Da upravu si bezobrazan sam, ali sa likovima koji veruju u Deda Mraza na nebu, ovaj boga na nebu, i ovaj ton je isuvise blag.
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0a2
mob
Samsung S7
A vi ostali koji pljujete Miroljuba Petrovića - dajte neki naučni doakz da ono što on priča nije tačno. Pustite sad kakva je on osoba, to je drugo. On u svojim predavanjima govori o NAUČNIM dokazima

Taj isti "mozak" je rekao da su ljudi bili ogromni pre 4000 godina, pokusavajuci da objasni onima koji su zeleli da ga slusaju kako je mera lakat bila drugacija u to vreme. BUAHAHAHAHAHAHAHAH
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr
Oboje ste vrijedni ismijevanja. A i kao što rekoh, neznalice ste. Nemoguće je da je nekada životni vijek bio dug? Ili mi danas imamo bolji genetski materijal nego što je u prepotopsko vrijeme bio? Čitajući pojedina mišljenja, sklon sam da povjerujem da su neki ljudi ipak nastali od majmuna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Nokia ????
Citat

To je vec do razlike u dogmatikama na sta nisi ni pokusao da obratis paznju! Stvarno se takvima kao sto si ti mozak eksponencijalno umanji kad krenu da pljuju duhovnost... Samo je bitno da pomenes prvo sto ti deluje nelogicno, a ni ne razmislivsi prethodno o tome...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 524 525 527 528 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 12:56:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.