Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 16:23:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 951895 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Samsung S7
Citat
Suplji, jarane, ti si se izgleda registrovao na forum samo da bi sirio religiju i prosvjetljivao ateiste

I onaj bluesoniq se registrovo da pljuje po religiji i širi debilizam, ovaj pardon, ateizam... pa ništa.

Pored toga sto si arogantan, jos si i beznadezno priprost. U prilog tvojoj informisanosti ide i tvrdnja da se ateizam siri, sto je nemoguce, jer ateizam nije ideologija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
ateizam nije ideologija.

Tačno. To je debilizam.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 00:10:54 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
ateizam nije ideologija.

Tačno. To je debilizam.

Mene bi bilo sramota ovako nesto da kazem. Ako vec tu rec koristis, ne sumnjam da bi ti bilo lako da opovrgnes ateizam u 3 recenice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
ok je momci, svi umiremo, pre ili kasnije. ako je po vasem, bio ja ubica, bio sveac nema veze, odosmo u nistavilo i kao da nas nikad nije bilo, bez secanja, osecanja icega. ali ako je po mom, ja nemam nista da izgubim, samo da dobijem... prosta logika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Znači treba da se veruje za svaki slučaj, zbog moguće koristi?
Bog takve "vernike" (one koji ne veruju iz ljubavi, već samo zbog potencijalne koristi) treba baciti na samo dno pakla. Njihova srca su pokvarena a vera neiskrena, zato oni ne zaslužuju carstvo nebesko.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
ok je momci, svi umiremo, pre ili kasnije. ako je po vasem, bio ja ubica, bio sveac nema veze, odosmo u nistavilo i kao da nas nikad nije bilo, bez secanja, osecanja icega. ali ako je po mom, ja nemam nista da izgubim, samo da dobijem... prosta logika.

ispravno razmisljas

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
U fazonu Elvisa koji je nosio oko vrata i krst i polumjesec i davidovu zvijezdu, da eventualno zbog "tehnikalija" ne bi bio pušten u Eden.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
ok je momci shvatajte kako hocete... nije ni cudo sto ode stbija u macinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
ateizam nije ideologija.

Tačno. To je debilizam.

Mene bi bilo sramota ovako nesto da kazem. Ako vec tu rec koristis, ne sumnjam da bi ti bilo lako da opovrgnes ateizam u 3 recenice.

Mogu u dve -----> 1. Ateista je neko ko tvrdi da nema Boga, a da bi to mogao da tvrdi mora da zna mnogo više od drugih ljudi, odnosno da ima empirijske dokaze za njegovo nepostojanje.

2. Obzirom da takvih dokaza nema, to implicira da ateista priča napamet tj. lupeta, što dalje implicira da je veoma glup.

Mene bi stvarno bilo sramota da se predstavim drugima kao ateista. Ali šta im to vredi pričati...

Još kad vidim Gou kako priča da su vernici zadrti i odbijaju svako drugo mišljenje.....  Smile

Inače, ovo što sam rekao je rekao i Karl Sagan, deklarisani agnostik.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 

Mogu u dve -----> 1. Ateista je neko ko tvrdi da nema Boga, a da bi to mogao da tvrdi mora da zna mnogo više od drugih ljudi, odnosno da ima empirijske dokaze za njegovo nepostojanje.

2. Obzirom da takvih dokaza nema, to implicira da ateista priča napamet tj. lupeta, što dalje implicira da je veoma glup.

Mene bi stvarno bilo sramota da se predstavim drugima kao ateista. Ali šta im to vredi pričati...

Smile Smile Verni na delu, gomila kluposti i lupetanja...kao i uvek.

Ajd lepo koji to ateista tvrdi da nema boga, i na kog boga konkretno milis, ovog naseg sa bradom, muslimanskog, budistickog, hindu...kojeg tacno ( ima ih preko 1000 u koje ljudi danas veruju ).

Zasto je BAS taj tvoj u koga ti verujes ( priznaj da i u Deda Mraza jos verujes  Smile ) PRAVI ?

Ateisti nemoraju apsolutno nista da dokazuju, religije tvrde da bog postoji na njima je i da dokazu njegovo postojanje. Ateista samo na osnovu DOKAZA, cinjenica moze da donese zakljucak.

Niti jedna religija nije dokazala postojanje nekog retarda na nebu, sto kaznjava lose a nagradjuje dobre  Smiley 1 Smiley 1, nauka pa dokaza koliko volis, samo trebas imati IQ > od broja cipela da bi to i razumeo.

Imas sa jedne strane, teoriju evolucije, fiziku, biologiju, abiogenezu, hemiju ( u koje mi ATEISTI verujemo), sa druge strane imas potope, svet koji postoji 6000 godina, nevine zene koje su zakevile sa duhovima, zivotinje koje pricaju, tri Nojeva sina koja su napravila ovu dansanju populaciju od par milijardi ljudi  Smile Smile i jos gomilu stvari koje se svakodnevno desavaju i vrlo lako se mogu proveriti Smile.

Sad svako moze da veruje u sta zeli, mi ATEISTI imamo jedu "religiju" NAUKA, vernici ( ima preko 1000 razlicitih religija ) imaju svoju. Neko veruje u fiziku, neko u Deda Mraza. Smile

Pazi sad, ako i bog postoji  i jednog dana odem kod njega na istinu   Smile ja cu ga licno pljunuti posred face, za svako dete koje je umrlo od gladi, za svaku zenu spaljenu na lomaci zbog njega, za svaki rat koji se vodi zbog vere, jer ako je zasluzan sa stvaranje sveta zasluzan je i za ove nesrece.

Ako i postoji on je onda najmonstruoznija osoba koju je nasa planeta poznavala....smrad najobicniji
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 10:45:47 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 16:23:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.