Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Света Литургија за особе са оштећеним слухом  (Pročitano 4042 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung S7
Ja cu definitivno da pitam i dalje, za koji andrak onda sluzi liturgija, kad ti jadni ljudi ostecenog sluha jedino zele da chuju bolje!

Ti si napisao da ne radi to tako. Pa sta da ocekujemo da ces da napises posle 10 godina ispiranja mozga na bogosloviji. Pa naravno da liturgija ne radi. Nego lepo crkva i vi svi njeni sluzbenici da date pare za medicinu pa da onda stvarno pomognete nekome, a ne da pojate i mlatarate rukama mislice da nesto postizete time.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Samsung S8 Plus
Ja cu definitivno da pitam i dalje, za koji andrak onda sluzi liturgija, kad ti jadni ljudi ostecenog sluha jedino zele da chuju bolje!

Ti si napisao da ne radi to tako. Pa sta da ocekujemo da ces da napises posle 10 godina ispiranja mozga na bogosloviji. Pa naravno da liturgija ne radi. Nego lepo crkva i vi svi njeni sluzbenici da date pare za medicinu pa da onda stvarno pomognete nekome, a ne da pojate i mlatarate rukama mislice da nesto postizete time.

Ocigledno ne razumes te stoga ne zelim da ulazim u dalju raspravu  Smile Imas vec negde tema o ateistima pa tamo pisi sta hoces.Ne vidim razlog tvog komentarisanja ove teme. Nadam se da si primetio da ova tema nije namenjena za raspravu ko veruje a ko ne.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2012, 15:17:14 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung S7
Nego zasto is otvorio temu?

Da ti ljudi cestitaju sto si preneo ovakvu vest?

Ili da napisu 14.566 lajkova?

Pa nije ti ovo facebook da skupljash samo prijatelje koji ti lajkuju svaki post.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Jadni oni, ni gluvi se nisu spasili "Bozije" reci.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Samsung S8 Plus
Nego zasto is otvorio temu?

Da ti ljudi cestitaju sto si preneo ovakvu vest?

Ili da napisu 14.566 lajkova?

Pa nije ti ovo facebook da skupljash samo prijatelje koji ti lajkuju svaki post.

Zabole me za lajkove i cestitanja. Ako je u tvojoj glavi to merilo necega onda ne znam sta da ti kazem. I za koji moj uopste posecujes ovakve teme ako nisi raspolozen za normalnu polemiku vec samo za stil"nisi u pravu"bez ikakvih razumnih argumenata.

Mozda su ti ljudi vernici koji su zeleli da znaju sta se desava na Liturgiji ali do sada nisu mogli. Mozda su sada bar malo srecniji sto neko misli na njih.

Samo napred, iskenjaj se na svakoj temi koja govori nesto pozitivno o crkvi  Smile

Jadni oni, ni gluvi se nisu spasili "Bozije" reci.

Ma da,sigurno su ih naterali da budu u crkvi.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2012, 19:37:14 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung S7
Ma nemoj te trikove da primenjujesh na meni covece. Lepo sam te pitao sta si ocekivao da ce da se desi posle tvog otvaranja teme? Da ces samo dobiti one odgovore koje ti zelish da procitash. Ovo je forum i sta sad da ti radim, svakome je dozvoljeno da komentarise temu ukoliko je to u skladu sa pravilnikom foruma.

Ok, ti ljudi koji do sada nisu mogli da razumeju o cemu se prica na liturgiji sad su u prilici da to saznaju. Ne vidim sta je tu pozitivno? To sto si ti bogoslovski ucenik pa ti to zvuci pozitivno i zanimljivo, to ne znaci da to svima zvuci tako pozitivno.

Meni bi zvucalo daleko pozitivnije i iskrenije da se proda zlato i drago kamenje u posedu pojedinaca - tvojih shefova pa da se za te pare recimo kupe slushni aparati ili da se mozda neki od tih ljudi podvrgne operaciji za koju nemaju pare.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Samsung S8 Plus
E to je vec nesto i mozda i lici na forumsku raspravu a ne kao tvoj prvi post na ovoj temi. Ne smeta meni suprotno misljenje, sta vise, dobro je dok ima razlicitih stavova.  Komentar
Citat
Posle ovoga ce sigurno bolje chuti
je samo jedna cinicna recenica, daleko od rasprave...

Znas kako kazu da treba prvo pogledati svoje dvoriste. E pa to sto savetujes"mojim sefovima"treba i sam da uradis da bi mogao da kritikujes druge, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung S7
Ne. Jer se ja ne borim za ljudske "dushe", niti sam lekar. Nasuprot tome, tvoji shefovi prodaju maglu, i to dobro naplacuju. Umesto da prodaju maglu (znamo kako se naplacuju razne usluge) i ko zna kako josh dolaze do novca, crkvi bi najbolje bilo i da nesto korektno uradi za svoje khm, khm, ljude da ne kazem bozije robove.

E sad to iziskuje da se odreknu para, sto se kosi direktno sa njihovim interesima. Ono sto sam ja cinicno napisao u prvo postu jeste neka vrsta ukazivanja na to da je liturgija samo gubljenje vremena koje bi mogli daleko bolje da iskoriste. Plus nece ziveti u iluziji da je bog samo za njih imao plan kad su rodjeni gluvi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ne, ja ne mislim da ih je neko naterao da budu u crkvi. Nije ni mene niko terao pa sam isla za neke velike praznike zajedno sa porodicom a delom i jer sam htela da vidim kako izgleda bozicna liturgija i prepuna crkva. A onda sam se skenjala kako ovaj pop zapeva kao skoro crknuta macka, drugog sam prepoznala po tome sto nam je 3 puta menjao cenu za ocevu sahranu, treceg sam skontala po tome da vozi najnovijeg audija, da ima sinove blizance koji se rastapaju od kesa u kafanama a muzika ih prosto obozava...\...
...
....Da ne govorim kako je Paja na sve reagovao kad je video kakva auta voze svestenici....

Kazem da je crkva izgubila mnogo vernika, i sada pokusava i ove gluvoneme jadne da navuce na tanak led sto se donacija tice....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Samsung S8 Plus
Ne. Jer se ja ne borim za ljudske "dushe", niti sam lekar. Nasuprot tome, tvoji shefovi prodaju maglu, i to dobro naplacuju. Umesto da prodaju maglu (znamo kako se naplacuju razne usluge) i ko zna kako josh dolaze do novca, crkvi bi najbolje bilo i da nesto korektno uradi za svoje khm, khm, ljude da ne kazem bozije robove.

E sad to iziskuje da se odreknu para, sto se kosi direktno sa njihovim interesima. Ono sto sam ja cinicno napisao u prvo postu jeste neka vrsta ukazivanja na to da je liturgija samo gubljenje vremena koje bi mogli daleko bolje da iskoriste. Plus nece ziveti u iluziji da je bog samo za njih imao plan kad su rodjeni gluvi.

Zar to nije cinizam, vi podelite svoje a ja svoje nedam?  Smile  Nije valjda da samo vernici treba da pomazu ljudima oko sebe? Zar to nije duznost svih nas, ma koje da smo nacije ili vere?

Liturgija nije gubljenje vremena vec je centar svih zbivanja u crkvi. Na Liturgiji su svi ljudi isti, ne postoji direktor ni prosjak, postoji samo covek. I naravno da crkva ima materijalna dobra, ne vidim razlog zasto ih ne bi imala. Ali naravno da deo tog materijalnog dobra odlazi i na pomoc ljudima kojima je potrebna.

Dokaz za to je i Versko dobrotvorno starateljstvo u Francuskoj ulici u Bg. Tamo postoji narodna kuhinja, besplatna nastava,ucenje engleskog, francuskog, grckog, srpskog... zdravstvena nega, organizuju se posete siromasnima i izbeglicama, besplatna pravna pomoc. Ako nekome treba novac za lecenje takoze moze da se obrati tamo, naravno iz potrebnu dokumentaciju. Kroz taj centar je proslo hiljade i hiljade ljudi. A postoji ih jos u Srbiji. Samo sto to ljudi ne primecuju vec vide samo ono sto zele  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.