Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve više povlastica za Rome, sve manje za Srbe u sopstvenoj državi  (Pročitano 7318 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Prica da su Cigani glupi je jedna od najvecih gluposti koja postoji na ovom svetu.

Ko kaze da su glupi? Oni su samo bezobrazni. Bar vecina njih.

Prisla mi jedna u Knezu kao da mi prorice sudbinu. Kus bre, sledeci put cu da vicem i zovem muriju  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa vala i jesu glupi. Ne baš glupi ali sjebani u mozak. I ne svi, ali većina.

Primer - vidiš ciggleta na ulici koji prosi za pare a žgoljav je. Kupiš mu da jede, on uzme, pogleda i baci u kantu. Jer, u njegovoj glavici ide sledeći tok misli ''amangava, pa ovo be nije novac, koji će mi onda?''    A  zaboravlja da je razlog što prosi tu upravo to da, skupi pare, između ostalog, i za neku hranu. Dakle, treba mu hrana. Što je onda baca kad je dobije? Šta, poremetiće metabolizam ako večera previše rano?   Smile  I to je tako i sa ciggletima i sa odraslim ciganima. Govna čak neće ni da ti kažu lepo ''neću, daj mi li pare ili ništa'' , nego će rado da uzmu što im ponudiš samo da bi ga posle bacili. Je'e se njemu.

Ili drugi primer, dok je bio zli Đilas na vlasti, grad preseli ciganšture iz Romvila u Makiš. Iz kartonskog naselja filovanog govnima i smećem, preseli ih u čiste brodske kontejnere opremljene nameštajem i inventarom. Šta su prvo uradili? Spalili sav nameštaj i dovukli što više smeća da se osećaju kao kod kuće.

Dakle, možda nisu glupi ali jesu sjebani u mozak samo tako. I sad mi dođe neko i počne mi sa pričom kako treba takve osobe da integrišeš u društvo i poistovetiš sa svima ostalima...     Ma važi.

Ili... može tako. Al onda da budu kao i svi ostali. Da za njih važe zakoni i norme iste kao i za sve nas ostale. E prc.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2014, 18:27:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nevoja sa njima je zato sto imaju sopstvene "institucije" , bukvalno edukativnog karatkera gde uce kako da prose, kako da se prave invalidi, kako sto bolje da se umazu i zamazu i isprljaju bebe koje vuku sa sobom. Onda kako da vracaju itd. Pricala mi je zena kojoj je to ispricala jedna naivna ciganska devojcica koja jos uvek nije naucena da o tome cuti.

Naravno, ne spadaju svi u ovu grupu ali velika vecina spada. Zbog onog malog procenta normalnih Roma, trpi cela manjina. Ali opet bih da podvucem, to ne treba da znaci da oni treba da dobijaju bilo kakve beneficije ako sebe vec smatraju ravnopravnim clanovima srpske zajednice.
Sve ostalo je logike bez.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.86
Citat
To pise u svim udzbenicima iz socijalnih nauka.

U ugrozene grupe pored manjina spadaju i zene (ako je primitivna drzava), dijeca, stari, bolesni.. i narkomani.. itd.

E baš zbog takvih mongoloida koji pišu ovakve knjige se i gnušam svih tih filozofskih, socioloških i kurcosviračkih fakulteta i profesija.

E bas zbog toga sto se gnusas narkomana pada u vodu sve ostalo sto sam napisao o djeci, starima, zenama.. pa i citave nauke.

To ti je malo subjektivno, zar ne.

(nisu svugdje narkomani i homoseksualci smatrani ugr. grup... klasicne ugr grupe  su zene, stari, bolesni, manjine)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Tako počinje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Primer - vidiš ciggleta na ulici koji prosi za pare a žgoljav je. Kupiš mu da jede, on uzme, pogleda i baci u kantu. Jer, u njegovoj glavici ide sledeći tok misli ''amangava, pa ovo be nije novac, koji će mi onda?''

Da li stvarno verujes da oni prose za svoj dzep i stomak? Samo pare ga i interesuju jer on verovatno ima nekog gazdu ili tako nekog smrada koji ce uzeti te pare. A mozda je pod prismotrom pa ne sme ni da zagrize ako mu das nesto...
Ili... može tako. Al onda da budu kao i svi ostali. Da za njih važe zakoni i norme iste kao i za sve nas ostale. E prc.  Smile

Sa ovim se slazem.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2014, 21:40:57 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ok, ajde za te klince ali ja nisam mislio samo na njih nego i na odrasle cigane. Mislim da je baš Anea skoro pričala kako je dala da jede nekoj (odrasloj) ciganki što tegli dete sa sobom a ova kravetina uzela i posle samo bacila u kantu.

Uostalom, tu je i onaj primer sa kontejnerima u Makišu. Daš im sve nameštaj da imaju na čemu da sede i spavaju, oni ga rasprodaju ili spale. I onda posle kukaju nemaju na čemu da spavaju.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2014, 22:19:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Evo još jedan primer  Smile

Romi rasprodali humanitarnu pomoć

Romi u kuršumlijskom naselju Barlovo, koji su u poplavama izgubili kuće, rasprodali su humanitarnu pomoć, koju im je donirala Ekumenska humanitarnaorganizacija. Deo novca, koji su dobili od te organizacije za kupovinu osnovnih životnih namirnica, potrošili su za nabavku šminke i nakita, a veći deo dobijenih sredstava pomoći utrošili su na farbu za kosu. Pored toga što su sada gotovo sve dame iz ovog naselja ofarbane, za mnoge od njih je bio neizbežan i pirsing, te je i na to potrošen deo novca od humanitarne pomoći.

dnevno.rs

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
eto gotovo..katastrofa ... poplava propasti i unistanja Smile
unisti covjek  sopstvenu naciju ...  Smile Smile  Smile  Smile

ako nekome treba pomoc... to su cigosi  Smile

ja sam im skoro pomogo... Smile dvjesta maraka sam im nagurao u trube  Smile Smile Smile  Smile

a sto se tice prodaje humanitarne pomoci.... pa dodikov olos... je pokrao i prodao tone i tone hum- pomoci..
pa je raja opet prezivjela... Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2014, 05:17:27 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.