Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve što vam treba za neometan rad DivXa  (Pročitano 262620 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
gde je tema na ovom forumu da stoje download linkovi za skidanje full filmova, ili tako nesto. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
gde je tema na ovom forumu da stoje download linkovi za skidanje full filmova, ili tako nesto. .
http://forum.burek.com/kako-pronaci-odredjeni-film-ili-seriju-preko-rapidshare-a-torrent-a-t396863.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 03:01:38 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
skinuo sam neke filmove za QuickTime Player ali ne znam kako da pustim sve odjenom a ne jedan po jedan...Zeleo bi da napravil plej listu i da ih pusti od jednom..U pitanju je nekoliko manjih video zapisa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
mob
Nokia 300
Pozdrav svima.Imam jedan problem i neznam kako da ga resim ?!
Za odredjeni film nadjem prevod na interneu,skinem ga i u subtitle orkshop-u ga podesim i snimim u  srt formatu. Na mom kucnom dvd playeru se titlovi uspesno reprodukuju kao i film naravno ali zato na drugom malo starijem kucnom dvd playeru slika se reprodukuje nez problema ali zato titlove ne prepoznaje.U cemu moze biti problem .Unapred hvala i pozzzzz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Za odredjeni film nadjem prevod na interneu,skinem ga i u subtitle orkshop-u ga podesim i snimim u  srt formatu. Na mom kucnom dvd playeru se titlovi uspesno reprodukuju kao i film naravno ali zato na drugom malo starijem kucnom dvd playeru slika se reprodukuje nez problema ali zato titlove ne prepoznaje.U cemu moze biti problem .Unapred hvala i pozzzzz Smile

A bilo tesko da napises marku i model oba plejera? :-kPretpostavljam da ti je taj"malo"stariji bas toliko stariji da ne podrzava srt,probaj u workshopu da ga sredis kao sub,pa kao txt,a ako nece...kupi si drugi... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
mob
Nokia 300

A bilo tesko da napises marku i model oba plejera? :-kPretpostavljam da ti je taj"malo"stariji bas toliko stariji da ne podrzava srt,probaj u workshopu da ga sredis kao sub,pa kao txt,a ako nece...kupi si drugi... Smile Smile
Hvala puno na savetu,probacu tako.Pozdrav za tebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 8310
Pozdrav svima,
imam jedan mali problemcic. dobio sam par filmova s oznakama mkv na kraju. Pokusao sam da ih gledam s gomplayer i windows media player, ne funkcionise. Trazi odredjene codec-e i kad ih instaliram opet nece. Koji program vrijedi za ovu vrstu fajlova?!?! Mozda bi mi neko mogao pomoci!!! Pozdrav Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
klite codec pack i gom player, radi provereno milion puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 8310
klite codec pack i gom player, radi provereno milion puta
Hvala najljepsa insideman fercera ko doksa, jos jednom sve najbolje i hvala najljepsa (svaka ti d..a)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.