Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:10:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o mačkama  (Pročitano 83340 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
bolje je takav smrt kad pregazi te auto, sa celom telom, nego to da sediš kod kuće i gledaš veš mašinu...pa ne mislim da svi mačore bi glasali za život Garfilda Smile
ili moguće da jeste Smile

al nemojte kastrirati mačore Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 13:32:07 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Smile

Cat Owner’s Home VETERINARY Handbook
Third Edition | 2007 | ISBN: 047009530X | 655 pages | PDF | English | 11.4 Mb

A special Index of Signs and Symptoms is on the inside of the front cover for fast referral. Consult this index if your cat exhibits any unexplained behavior. It will help you identify the problem. The detailed Contents outlines the organs and body systems that are the sites of disease. If you can locate the problem anatomically, look here first.
The general Index begins on page 596 and gives you a comprehensive guide to the book’s medical information. Where a page number is in bold, it indicates more detailed coverage of the subject.

http://rapidshare.com/files/111483758/Cat_Owner_s_Home__Veterinary_Handbook.zip
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bolje je takav smrt kad pregazi te auto, sa celom telom, nego to da sediš kod kuće i gledaš veš mašinu...pa ne mislim da svi mačore bi glasali za život Garfilda Smile
ili moguće da jeste Smile

al nemojte kastrirati mačore Smile
nemojte da, i onda tako doprinesite nekontrolisanom razmožavanju životinja i uvećavanju broja lutalica koje ljudi ubijaju letvama, otrovima, pištoljima, muče, koje deca nabijaju na kolac (dešavalo se u jednom naselju u Beogradu), koje su bolesne i gladne, koje se ne leče, prenose bolesti i prazite, žive kratke i tužne živote...
ja biram sterilizaciju. moje mace žive lepo i bezbrižno, savršeno su zdrave i srećne a bar smo malo doprineli smanjenju broja lutalica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
Glavna sestra pričaš gluposti. te lutalice baš bi jako rado živeli sa tom mogućnostom da ne kastrirate ih, može da love pacove u velikim gradovima.Ako noćes ideš kod kuće , moćićeš da vidiš glodare. A mačke nigde.
stvarno , sećam na vreme inkviziciju kad nisu strerilisali to je istino, nego su odmah istrebili mačke jer imaju zli pogled. posle tog sranja inkviziciju je pojavla kuga u evropu. Zbog čega znate koliko su umrli...i inkvizitori.
Znate taj bolest sa buvama... Smile
raspitaj se Glavna sestra, mislim dobra je mesta bi bilo prvo kod jednog etologa ići, ko bavi sa mačkama.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
onodys sta bi ti radio da imas 1 veliku macku koja se vec omacila 2 puta za 6 meseci i jos jednu zenku koja ce uskoro biti u mogucnosti da to isto radi ? aj mi kazi ja sad treba da ih ostavim ovakve da se pare ko zecevi a sta posle da radim sa macicima? jednu cu sigurno sterilisati a za drugu roditelji ce odluciti sta ce snjom...e sad slazem se sa tobom da se macori ne kastriraju jer imam jednog komsiju u zgradi koji ima macora preko 10god starog ,kastriranog,i ogorman je i otkad je kastriran boji se da izadje napolje i boji se nepoznatih ljudi...to da uradim mom malom belom macoru ?ne zelim...
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 15:14:42 od Chupavi Djole »
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Ma, macore treba kastrirati posle puberteta... Moja drugarica ima macora koji je kastriran, ali se ne boji drugih macaka... imao je problem sa tezinom dok nisu utvrdili da je veliki poltron koji od svakog ukucanina trazi hranu, tako da je dozvoljenu porciju jeo 4 puta dnevno... Smiley
Kada su to shvatili i odredili ko ce biti zaduzen za ishranu, macor se stesao na normalnu tezinu Smiley
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 15:26:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
 Smile hvala svima koji su izneli svoje predloge i misljenja a ja cu za mesec dana videti sta cu  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Djole, kastracijom ćeš rešiti taj problem...
Ja sam imala mačku koja se macila svakog proleća i imala je najviše po 3 mačića. Uvek bih nalazila vlasnike za njih, ali ti imaš puno tih pufnica i biće ti teže da ih udomiš  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moj mačak se plaši ali ne zato što je astriran već zato što ga je neko tukao pre nego što smo ga mu usvojili. plašio se i pre kastracije ali uglavnom nepoznatih ljudi, ne mačaka.
onodys , lupetaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
etolozi ne slagaju sa vama, mentalisti sigurno isto ne sa nativistima....oni koji misle da učenja je samo kroz konekcije kao što jw Andru Clark, glasao bi na kastraciju.
Karmiloff Smith...ahaaaa..Anea nisi loša, mislim pametna si Smile Smile pa da posle puberteta bi bilo diskutabilno kastracija kod mačore, al posle adolescentije već ponovo ni po Karmiloff Smitha ne bi bilo dobar fazon kastracija kod mačorima, jer  domenski učenja neće biti kod njih moguće jer moduli su već onda zatvoreni ispred takvu učenju..
Mislim sve u svemu, mačori su životinje potrebno je pitati etologu,
-Dobar dan ja sam Onodys etolog, i ako  mačori bi znali pričati onda ne bi su izabrali kastraciju, jer tako bi doživeli to kao bi izbušili jednu luftbalonu, i znate šta osteje iz toga liči na kuvanog sranju, no to je taj filing...
« Poslednja izmena: 17. Jul 2008, 14:34:01 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:10:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.