Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:09:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 13174 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Skoplje 2014 je projekat koji dosta obecava ako se izvrsi do kraja

Скопље 2014  је пројекат за глуперде. Држава се распада фабрике се гасе а влада прави споменике музеје и тријумфалне капије. Само ето народ је у таквој апатији да немају снаге да се побуне против тога, слично као и у Србији.
pa,fala Bogu.mazanje ociju narodu,za slucaj da neko pocne previse da misli i shvati da se zemlja raspada i da ih jedu divljaci.
ali,male su sanse za to,naravno.uvek je lepse fantazirati i drkati na Aleksandra nego gledati surovu istinu-da zemlja nestaje,i uraditi nesto po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Крагујевац је село, хоћемо да Скопље опет буде престоница Србије !

Ovo kaze neko ko je iz Borce i verovatno nikad nije bio u Kragujevcu Smiley

Ma što nije bio u Kragujevcu, ni po jada. Nego što dotični nikad nije bio u Skoplju. Da ode u Skoplje i ovakvu glupost predloži tamošnjem življu, od njega ne bi ostali ni dugmići.

Nije Skoplje tako lose kao sto ti mislis jer se sad uveliko gradi. Juce sam se vratio, bio sam tri dana i svasta sam video. Skoplje 2014 je projekat koji dosta obecava ako se izvrsi do kraja tj. ako se ne promeni vlast pa ovo prekine.

Ali, posto je tema Kragujevac i drugi gradovi Srbije, onda sam ja za da prestonica bude drugi grad mada sad nema izgleda za to. Ne mora biti Kragujevac iako mislim da Novi Sad, Nis i Kragujevac jedini imaju mogicnosti za to.

Izgleda se nismo razumeli. Ja sam mislio na Gambina kad sam rekao da nikad nije bio u Skoplju.

Kad smo se već dotakli Skoplja, znam za taj projekat "Skoplje 2014" i moram reći da mi se ne sviđa sve to.  Em je projekat megalomanski za jednu siromašnu zemlju kao što je Makedonija, em je totalno neprimeren za Balkan.

Kakve crne Trijumfalne kapije i neoantičke zgrade Opere, Filharmonije itd, i to sve na sred Balkana???? Smejao sam se dva sata kad  sam video šta ovi planiraju da izgrade.

Na kraju, evo jedne slike koja najbolje pokazuje mišljenje normalnih ljudi u Skoplju

PS.  Izvinjavam se na off-u, ali nisam mogao da odolim   Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kakve crne Trijumfalne kapije i neoantičke zgrade Opere, Filharmonije itd, i to sve na sred Balkana???? Smejao sam se dva sata kad  sam video šta ovi planiraju da izgrade.
ju,ju,ju,sram te bilo,ti mrzis Makedoniju i osporavas "dokazane"(dokazane moja patka  Smile ) veze Makedonaca sa antickom Makedonijom i Aleksandrom Velikim.  Smile
 Smile Smile
sram te bilo!  Smile
 Smile
Na kraju, evo jedne slike koja najbolje pokazuje mišljenje normalnih ljudi u Skoplju

vid',ladno ima nekoliko razumnih ljudi u tom Skoplju...  Smile
jos ako vidim i natpis "Ne go serite o Aleksandru",ima da se osisam na celavo...  Smile

izvinjavam se i ja na offu,ni ja nisam mogao da odolim...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 02:21:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
Ako se slozimo da je trenutna ekonomija u Srbiji bazirana na trgovini i uslugama, dakle na neproizvodnim delatnostima, onda je jasno zasto se sve pare slivaju u Beograd.
Isto tako je jasno da je beogradski budzet ekonomski neodrziva tvorevina bez ostatka Srbije zato jer grad Beograd nema ni p od proizvodnje.
Zato resenje i nije prosta decentralizacija, jer tom logikom najvise para ostaje tamo gde se napravi najveca razlika u ceni, to jest tamo gde se najvise potrosi, umesto tamo gde se najvise proizvede.
Nije sustina price u tome da se Beograd razvija vise od ostatka Srbije, vec u tome da, zahvaljujuci velikoj koncentraciji stanovnistva i velikoj potrosnji ko zna od koga pozajmljenih i dobojenih para, trenutno propada sporije od ostatka Srbije.
Koliko je to krhka konstrukcija pokazuju nedavne nestasice mleka. Kada taj balon od sapunice bude pukao onda ce da dodje i do naglog raseljavanja iz Beograda a samim tim i do decentralizacije.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

јбт...јесу ли ови полудели? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Treba nagraditi ove arhitekte, bas su kreativni u fotosopu, nasadi sta stignes Wink
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Ako se slozimo da je trenutna ekonomija u Srbiji bazirana na trgovini i uslugama, dakle na neproizvodnim delatnostima, onda je jasno zasto se sve pare slivaju u Beograd.
Isto tako je jasno da je beogradski budzet ekonomski neodrziva tvorevina bez ostatka Srbije zato jer grad Beograd nema ni p od proizvodnje.
Zato resenje i nije prosta decentralizacija, jer tom logikom najvise para ostaje tamo gde se napravi najveca razlika u ceni, to jest tamo gde se najvise potrosi, umesto tamo gde se najvise proizvede.
Nije sustina price u tome da se Beograd razvija vise od ostatka Srbije, vec u tome da, zahvaljujuci velikoj koncentraciji stanovnistva i velikoj potrosnji ko zna od koga pozajmljenih i dobojenih para, trenutno propada sporije od ostatka Srbije.
Koliko je to krhka konstrukcija pokazuju nedavne nestasice mleka. Kada taj balon od sapunice bude pukao onda ce da dodje i do naglog raseljavanja iz Beograda a samim tim i do decentralizacije.
Propast je i u Beogradu , kao i u Srbiji, ali nešto sporije. Drugačije u odnosu na unutrašnjost je što vlast brine o gradu vodeći računa da očuva bazu za izbore i red. Svesni su da grad mora funkcionisati kako ne bi došlo do ugrožavanja njhove vlasti. Za unutrašnjosti nije ih bgiga uopšte. Povremeno dovuku novinare u neku zabit, izgrade neki put , ili poklone knjige siromašnim đacima i to je sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
Ja sam probao da dam neku analizu iz ugla ekonomije a bez ulazenja u politiku (koliko god je to u Srbiji moguce) a sa tobom se slazem u smislu trenutnog stanja.
Nije mi samo jasno sta ce da se desi kad srpska ekonomija potpuno krahira (a morace da se desi sa ovakvim gazdovanjem).
Ko ce da prehrani toliki narod koji nista ne ume da proizvede?
Neko rece da decentralizacija najvise odgovara samom Beogradu i to je tacno, samo ne u tom smislu na koji se misli. Puna im usta odrzivog razvoja a glavni grad je upravo skolski primer ekonomski neodrzivog privrednog i demografskog rasta.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Zille sve sam to i ja rekao na 10 nacina ali kad neko ne zeli da shvati nece shvatiti pa i da mu igras na trepavici Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Orf to je zato sto sit gladnom ne veruje
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:09:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.