Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 13:00:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 12959 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Па право да ти кажем овде по мом селу смећа јако мало има, а веровао или не канте за смеће постоје само на пар места у граду. Кад идеш сокаком све је под конац а улицу не сређује град већ људи. Па ти види.

I onda takva jedna fina porodica pošalje svoje dete na školovanje u Beograd. To dete iznajmi stan i umesto da se ponaša kao da je kod sebe kući počne da stavlja kesu za đubre pred vrata, pa curi iz kese smrdljiva tečnost a to se ne briše nego kad dođe ciganka štop pere stepenište. Po stepenicama se pljuju žvake i gase pikavci. Proz prozor lete ogrisci od jabuka a u wc šolju se bacaju ulošci i pileće koske dok komšijama ne naprave poplavu.

I ne možeš da veruješ kako onog časa kad uđu na svoju dvorišnu kapiju opet znaju svaki red.

A znaš što je tako? Jer ako ocu pljune žvaku na beton pred vratima ima da popije dandaru, a meni ako pljune nikom ništa

Већ сам писао зашто је то тако. А такви су и провинцијалци и домаћи, ниакакве разлике нема. Није проблем у менталитету већ у неваспитању. Е сад дал је неко живео у бахатој породици или је бахат јер у породици нису много бринули о том аспекту васпитања код своје деце (а тога има брдо, родитељи данас су јако лоши, без увреде пошто је ово генерализација) потпуно је небитно. Епилог је исти а то како се тај идиот понаша кад оде кући не мења ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Vidiš po drugim mestima su prodata takva preduzeća.
znam.
Citat
Zašto je to država dozvolila , a u Beogradu nije?
razloga je vise,ali glavni je verovatno onaj dobri stari-zato sto je boli dupe.drugim recima-tu se slazem sa vama da je to cista nebriga drzave.
Kome je prodata lasta? Da li si siguran?
ja kolko znam privatizovana je.ali ne znam kome je prodata.

Па право да ти кажем овде по мом селу смећа јако мало има, а веровао или не канте за смеће постоје само на пар места у граду. Кад идеш сокаком све је под конац а улицу не сређује град већ људи. Па ти види.

I onda takva jedna fina porodica pošalje svoje dete na školovanje u Beograd. To dete iznajmi stan i umesto da se ponaša kao da je kod sebe kući počne da stavlja kesu za đubre pred vrata, pa curi iz kese smrdljiva tečnost a to se ne briše nego kad dođe ciganka štop pere stepenište. Po stepenicama se pljuju žvake i gase pikavci. Proz prozor lete ogrisci od jabuka a u wc šolju se bacaju ulošci i pileće koske dok komšijama ne naprave poplavu.

I ne možeš da veruješ kako onog časa kad uđu na svoju dvorišnu kapiju opet znaju svaki red.

A znaš što je tako? Jer ako ocu pljune žvaku na beton pred vratima ima da popije dandaru, a meni ako pljune nikom ništa
amin.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 13:44:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
ne ponaša se tako srećo moja, gledala sam ih toliko. Naravno ovo je generalizacija ali je veoma česta pojava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Beograd im je bitan jer ima najviše glasača, a i mogu lakše da se pobune. Ko šiša one tamo u Vladičinom Hanu, ili Zrenjaninu, mogu da se samozakolju, neće naškoditi vlastima.
Simjon , ne bih rekao da su Beograđani najčistiji na svetu. Svuda ima urednih i neurednih ljudi. Šta misliš da mi po provinciji učimo decu da đubre izbace pored ulaznih vrata. Ni na selu đubrište nije pored vrata, pa ni u prvom dvorištu, već na kraju placa .
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 13:48:49 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Ма није проблем у погрешном учењу, већ у неучењу. Мене су матоци учили да штогод узмем после вратим на своје место онако како је било. Испао сам после по дифолту такав и отприлике знам где ми шта стоји, уредан сам. Данас тога јако мало има, видим свуда око себе да се клинци другачије понашају. Родитељи их смарају и то је то, све мање тога уче и онда ајде да кажемо да су само провинцијалци неуредни и прљају Београд. Аха, ал јуче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Beograd im je bitan jer ima najviše glasača, a i mogu lakše da se pobune. Ko šiša one tamo u Vladičinom Hanu, ili Zrenjaninu, mogu da se samozakolju, neće naškoditi vlastima.
to takodje stoji.zasto se sada toliko trubi o "projektima" po Beogradu i toliko radi na uredjivanju njega?pa,da bi se dobilo sto vise glasaca.zato sam ja i rekao @Orfu da zato Djilas tolko svira oko Bulevara.zato,a i da bi opravdao pljackanje gradjana.
tako da to da se svi fokusiraju na Beograd kao najvecu koncentraciju glasaca,to stoji.ali,rekoh-kukanje nece nista promeniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Citat
Није пут таман сређен већ изгледа врхунски и милина ми је да возим њиме кад нема гужве... Ти вијадукти су јако скуп вид решења... Само вијадукти тј. мини мостови на тој релацији су коштали око 20 милиона евра што уз генерално пресвучене и проширене саобраћајнице дође око 30 милиона.
Није ни битно мени то не смета, само немој да просипаш приче да немате Србија не улаже у саобраћајнице...

Nisu sredjivali nama nego ljudima koji putuju ka crnoj gori na more... U suprotnom smeru dolazi mozda 10% turizma na zlatiboru i to su po obicaju oni najbogatiji koji bi dosli i da nema puta jer je sav beogradski dzet set na zlatiboru. I ponavljam jos jednom ti putevi nisu sredjeni da bi se poboljsao turizam na zlatiboru nego da ljudi ne bi ginuli kad idu u crnu goru na more.

Citat
Ово је већ за пародију... Значи сељак из Рибнице дође код тебе и каже ти да крадеш од њега јер више људи живи у Ужицу него у Рибници? Пошто Ужице има фабрике, фирме, саобраћајна предузећа а код њега ради само узгој крава??? Ту логику можеш да примениш било где између малог и великог насеља или између насеља на повољној локацији и неке забити...

Seljak iz Ribnice takodje placa tvoju beogradsku administraciju. On takodje placa u budzet iz koga se placa beogradska administracija iz koje proizilazi dobar procenat beogradske potrosnje na kojoj se taj grad i zasniva. Voleo bih da Beograd ima realnu osnovu za takvu potrosnju makar u nekoj proizvodnji ali nazalost nema a sistem zeli sve vise i vise, na kraju cemo da dodjemo u situaciju da u Beogradu zivi 4 miliona ljudi a u ostatku Srbije 3 miliona Wink Tiha voda breg roni.

Citat
Не знам да ли си приметио али о богаћењу уопште нисам причао... Можда је то стандардан начин замене теза...
Ради се о томе да та протекција постоји... И ради се о томе да људи не прихватају правила нове околине већ намећу своја правила...

ooo da ima veze i to lepo ima veze Smile Cim neko ko nije Beogradjanin uzme pare odmah je dosao do toga preko rodbinsko plemenskih veza....  Nama su ta pravila postavili nismo mi hteli ta pravila. Mi smo se prilagodili vasim pravilima a sada vam ni ona ne odgovaraju. Oces kakis neces kakis oces piskis neces piskis Smile

Kao sto sam rekao pre par postova, prilicno je jednostavno, da pare ostaju u mom kraju ljudi iz mog kraja bi ostajali u mom kraju jer bi i ovde mogli da zarade a posto sve pare odu u Beograd onda moramo i mi za parama u Beograd jer necemo da crknemo od gladi dok vi imate platu 50 soma dok igrate karte Smile

I jos jedna stvar nista taj beograd nije skuplji od ovog mog Uzica naravno ovde pricam o osnovnim namernicama koje trebaju za zivot. Skuplje je da iznajmis stan sve ostalo je priblizno isto....

Citat
Иначе сви заједно улажемо исти проценат у државни буџет.

da ali sve te pare koje mi ulozimo odu u beograd sve te pare koje vi ulozite ostanu u beogradu.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Simjon , ne bih rekao da su Beograđani najčistiji na svetu. Svuda ima urednih i neurednih ljudi. Šta misliš da mi po provinciji učimo decu da đubre izbace pored ulaznih vrata. Ni na selu đubrište nije pored vrata, pa ni u prvom dvorištu, već na kraju placa .

Само да знаш да је ГСП јавно предузеће и као такво се неће продавати већ ће се вероватно тражити страни партнери што сад већ раде...
Пример: немате представу колико Београд због своје величине пуца пара за саобраћај тј да би нормално фунцкионисао...
За Ласту не могу да нађем, само знам да је акциноарско друштво. А и реално није релевантан случај за тему.

Нико није причао о хигијени, већ о начину живота... Не можеш бре да печеш паприке у стану и отвроиш врата ка ходнику како би се луфтирао... Не може... Иди на село па пеци немој да гушиш комшије јер се теби једе ајвар... Ако капираш...

Citat
Nisu sredjivali nama nego ljudima koji putuju ka crnoj gori na more... U suprotnom smeru dolazi mozda 10% turizma na zlatiboru i to su po obicaju oni najbogatiji koji bi dosli i da nema puta jer je sav beogradski dzet set na zlatiboru. I ponavljam jos jednom ti putevi nisu sredjeni da bi se poboljsao turizam na zlatiboru nego da ljudi ne bi ginuli kad idu u crnu goru na more.

Чекај, прво си рекао да нема саобраћајне инфраструктуре, па си ме натерао да тражим да има, а сад нису градили због вас него због нас Београђана у ствари... Замена теза и бежање шта год напишем...
Свугде се све у ствари ради због Београђана...  Smile

Citat
Seljak iz Ribnice takodje placa tvoju beogradsku administraciju. On takodje placa u budzet iz koga se placa beogradska administracija iz koje proizilazi dobar procenat beogradske potrosnje na kojoj se taj grad i zasniva. Voleo bih da Beograd ima realnu osnovu za takvu potrosnju makar u nekoj proizvodnji ali nazalost nema a sistem zeli sve vise i vise, na kraju cemo da dodjemo u situaciju da u Beogradu zivi 4 miliona ljudi a u ostatku Srbije 3 miliona Wink Tiha voda breg roni.

Мораш ти друже да се одлучиш шта желиш? Оћеш по једно министарство у сваком граду? Оћеш Ужице главни град? Оћеш Златиборски округ држава?
Схвати да ће мало место увек кукати на велико због услова живота...
Може и друга престоница, ја само кажем да селидба има да кошта преко милијарду евра...  Smile
Нећу ја лошије живети ако из града оде 30 хиљада чиновника...
Ја ти гарантујем да ће и тада Београд имати велике фирме и центре... Једноставно на таквој је локацији...

Citat
ooo da ima veze i to lepo ima veze Smile  Cim neko ko nije Beogradjanin uzme pare odmah je dosao do toga preko rodbinsko plemenskih veza....  Nama su ta pravila postavili nismo mi hteli ta pravila. Mi smo se prilagodili vasim pravilima a sada vam ni ona ne odgovaraju. Oces kakis neces kakis oces piskis neces piskis Smile

Ок, супер сте, паметни, заштићени и успешни...
Ако ти не верујеш у ту протекцију нема потребе да причамо о томе...
И петнаести пут, не причам о парама већ о некултури коју дошљаци доносе...

Citat
I jos jedna stvar nista taj beograd nije skuplji od ovog mog Uzica naravno ovde pricam o osnovnim namernicama koje trebaju za zivot. Skuplje je da iznajmis stan sve ostalo je priblizno isto....

Није тачно... Све је скупље... То говоре људи који дођу на кратко у БГ... Не могу да се саставе кад треба да плате превоз 80 динара или пиће у кафићу 250, или паркинг 100 динара/сат, или биоскоп 350 динара...

Citat
da ali sve te pare koje mi ulozimo odu u beograd sve te pare koje vi ulozite ostanu u beogradu.

Ти си игнорант и не вреди другачије... Паре иду у државни буџет... А ти загреј прстиће па копај по нету где иду паре из буџета... На асфалтирање вукојебина, локалних, регионалних и магистралних путева, коридора, на дотације сиромашнима, улагање у туризам... И хиљаду других ставки...

Тужна је чињеница да су комунисти толико уназадили Србију да би пола људи поцркало на југу кад би данас добили децентрализацију...  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
@Feanor11985

Prvo koji si se ti kurac postavio kao da je Bg tvoj pa ga branis ???????
Drugo ajde da gledamo logicno ovako...Sto je sve osim Beograda u Srbiji selo ?
Od kog novca zivi Bg a ostatak Srbije ne moze ? Odakle ??

Drugo poceli ste novu pricu koju ponavljam vise puta a to je ova :

Beograd je za sve ljude u Srbiji a ne samo za one koji su se igrom slucaja rodili tamo..Kao sto je i ostatak Srbije pripada Srbima iz Beograda..
Iskren da budem meni puca kurac savrseno za Beograd.Ali kad odem tamo mogu i da se iskenjam na Ulicu i da me privede murka kao sto i ti isto mozes da se iskenjas u mom gradu i da te boli kurac.
Beograd ne pripada Beogradjanima.
Ko god se tamo doseli ima pravo da radi sta hoce i da se ponasa kako hoce.Ako je seljacina to je njegova bruka a ne bruka Beogradjana.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Крагујевац је село, хоћемо да Скопље опет буде престоница Србије !

Ovo kaze neko ko je iz Borce i verovatno nikad nije bio u Kragujevcu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 13:00:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.