Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 10:41:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 12956 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Крагујевац је село, хоћемо да Скопље опет буде престоница Србије !

Ovo kaze neko ko je iz Borce i verovatno nikad nije bio u Kragujevcu Smiley

Ma što nije bio u Kragujevcu, ni po jada. Nego što dotični nikad nije bio u Skoplju. Da ode u Skoplje i ovakvu glupost predloži tamošnjem življu, od njega ne bi ostali ni dugmići.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Citat
I onda takva jedna fina porodica pošalje svoje dete na školovanje u Beograd. To dete iznajmi stan i umesto da se ponaša kao da je kod sebe kući počne da stavlja kesu za đubre pred vrata, pa curi iz kese smrdljiva tečnost a to se ne briše nego kad dođe ciganka štop pere stepenište. Po stepenicama se pljuju žvake i gase pikavci. Proz prozor lete ogrisci od jabuka a u wc šolju se bacaju ulošci i pileće koske dok komšijama ne naprave poplavu.

I ne možeš da veruješ kako onog časa kad uđu na svoju dvorišnu kapiju opet znaju svaki red.

A znaš što je tako? Jer ako ocu pljune žvaku na beton pred vratima ima da popije dandaru, a meni ako pljune nikom ništa

Ne pali se molim te.. A deca iz beograda kada odu na stranu kako se ponasaju ???
Ja kad odem i nedaleko od svog mesta na par dana..osetim slobodu .
Kakav je grad kad se spuste Huligani iz Beograda na neku utakmicu .
Lako je tebi da seres kad gledas iz svoje perspektive..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja se slazem (mada bih ja vise voleo da prestonica bude Nis  Smile Smile ) ali tesko ce se to desiti jer opet(kao i uvek) ide po onoj staroj "Srbija radi Beograd se gradi" i to se nece promeniti dugo vremena Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Citat
Нећу ја лошије живети ако из града оде 30 хиљада чиновника...
Mozda ti neces ali ce grad kao grad mnogo da oslabi u svakom smislu... 15 miliona evra samo na te cinovnike mesecno bi se slivalo u neki drugi grad i u potrosnju tog drugog grada... 15 miliona evra mesecno bi otvorilo bioskope, pozorista, trzne centre... Otvorilo bi jos radnih mesta u tim trznim centrima, u radnjama koje zive na osnovu potrosnje... Da ne pricam ovde o tome da bi to otvorilo hiljade novih mogucnosti i prilika za ljude koji bi sav tav priliv novca mogli da iskoriste i da prave svoje biznise...

Uzice nema kapacitet da bude glavni grad, Kragujevac ima.... Na ostalo necu da odgovaram sve je vec ispricano mozes ti da verujes u sta hoces.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Крагујевац је село, хоћемо да Скопље опет буде престоница Србије !

Ovo kaze neko ko je iz Borce i verovatno nikad nije bio u Kragujevcu Smiley

Ma što nije bio u Kragujevcu, ni po jada. Nego što dotični nikad nije bio u Skoplju. Da ode u Skoplje i ovakvu glupost predloži tamošnjem življu, od njega ne bi ostali ni dugmići.

Nije Skoplje tako lose kao sto ti mislis jer se sad uveliko gradi. Juce sam se vratio, bio sam tri dana i svasta sam video. Skoplje 2014 je projekat koji dosta obecava ako se izvrsi do kraja tj. ako se ne promeni vlast pa ovo prekine.

Ali, posto je tema Kragujevac i drugi gradovi Srbije, onda sam ja za da prestonica bude drugi grad mada sad nema izgleda za to. Ne mora biti Kragujevac iako mislim da Novi Sad, Nis i Kragujevac jedini imaju mogicnosti za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Mozda ti neces ali ce grad kao grad mnogo da oslabi u svakom smislu... 15 miliona evra samo na te cinovnike mesecno bi se slivalo u neki drugi grad i u potrosnju tog drugog grada... 15 miliona evra mesecno bi otvorilo bioskope, pozorista, trzne centre... Otvorilo bi jos radnih mesta u tim trznim centrima, u radnjama koje zive na osnovu potrosnje... Da ne pricam ovde o tome da bi to otvorilo hiljade novih mogucnosti i prilika za ljude koji bi sav tav priliv novca mogli da iskoriste i da prave svoje biznise...

Uzice nema kapacitet da bude glavni grad, Kragujevac ima.... Na ostalo necu da odgovaram sve je vec ispricano mozes ti da verujes u sta hoces.

И онда ћеш да причаш да ти Крагујевац краде паре?
Или ћемо да мењамо престоницу сваких 10 година да подмиримо све градове у Србији?  Smile

Кад би се данас увела децентрализација по Србији 90 посто округа не би могло да финансира реновирање 50 км магистрале, а где су мостови, електране, телекомуникације, туристички центри...

Децентрализација мора да иде постепено, да богатији крајеви помажу сиромашне кроз централни буџет... Уз то народ мора да се мења из корена...

За почетак бојкотуј багру која пљачка и продаје све што вреди у Србији и удри по локалу да узимаш власт...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Znaci ipak priznajes da Beograd zivi na racun ostatka Srbije? Smile

Mislim da treba da se sprovede decentralizacija koja ce da omoguci da ni jedan grad ne zivi na racun ostatka drzave.... Treba mnogo ravnomernije i pravicnije da se dele ta sredstva i ne treba dozvoliti da postanemo drzava u kojoj ce postojati samo jedan grad.

Drzavni budzet u koji svi uplacujemo pare treba da postoji i on treba da pomaze siromasnijim krajevima da dostignu bogatije. Takodje treba da se koristi za kapitalne investicije. Ulaganje u Beogradsku ili Kragujevacku administraciju je samo koncentrisanje para na jednom mestu koja vodi u propast.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Skoplje 2014 je projekat koji dosta obecava ako se izvrsi do kraja

Скопље 2014  је пројекат за глуперде. Држава се распада фабрике се гасе а влада прави споменике музеје и тријумфалне капије. Само ето народ је у таквој апатији да немају снаге да се побуне против тога, слично као и у Србији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Znaci ipak priznajes da Beograd zivi na racun ostatka Srbije?

Не, него само идући твојом логиком дошли смо до тога да крађа не постоји већ само једноставна чињеница да је један град на повољном месту и да је вековима престоница и као такав са највећом перспективом...

Твојом логиком ништа не бисмо добили, осим што би се центар променио...

И даље ми није јасно како Београд живи на рачун тебе? Због 30 000 чиновника (за време СМ 10 000 а сада расте ли расте)? Или нешто друго? Ако је то, већ смо решили да ћемо да мењамо престоницу на сваких 10 година...  Smile

Иначе Скопје 2014 је спрдња са историјом и културом тог игубљеног народа доле...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
pa to je ono sto konkretno meni najvise smeta... e sad tu ima jos stvari koje sam vec spominjao ali i te stvari se mogu resiti decentralizacijom Wink

U ovom sistemu kao sto sam rekao vec sto puta, pare odu u beograd i ne vrate se nikad. Naveo sam tacne primere i cifre ali izgleda da i dalje ne vredi Smile U ovom sistemu krv koju ja dam Beograd raspodeljuje ljudima kojima je potrebna, pa se onda desi da ovde nema krvi usled toga sto je krv data nekom u drugom gradu Smile
U ovom sistemu sve poluge odlucivanja su u beogradu..... U ovom sistemu ako dignes glas protiv Beograda odmah popijes 10 cuski cisto da ti ne padne na pamet da opet kazes nesto.

Ovako vise nece moci jos dugo, Beograd nije dovoljno velik da primi sve one koji zele moc. Mora se napraviti decentralizacija jer i ovaj balon nekad mora puci. Kada svi budu otisli u Beograd nece imati ko da dotira tu potrosnju pa ce i taj balon na konacnici puci.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 10:41:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.