Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:01:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 12961 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Вид Феанор се вратио и ома направио срање Smile Дес човечино!

Е у праву сте и једни други. То је стандард прича, не само у Србији, а пошто се такве централизације дешавају само у земљама које пропадају нормално је да су и морал и култура на јако ниском нивоу као што је случај у Србији. Е у тој ситуацији не ваља ни једна ни друга страна, ни староседеоци ни дођоши.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ja nisam pricao o dolazenju ovde.ja sam pricao o ponasanju.
o tom stavu "ja sam ovde privremeno,mene boli kurac kako se ponasam".
i,nazalost,taj stav se prosirio i na ostatak populacije.danas se cak i deca rodjena ovde ponasaju tako.
pogledaj uostalom na sta lice fasade ovde,a na sta u drugim gradovima.
ovde nema jedne jedine jebene fasade koja nije makar malo isarana.jebote,saraju sta stignu.
a u drugim,manjim gradovima,jedva da se nadje neka.zasto?pa,zato sto se ljudi brinu o tome i stalo im je do toga.a ovde dodje ko kako oce,sa tim "ja sam privremeno,boli me kurac" stavom,i radi sta oce.

a cisto da kazem da su moji dosli ovde jos pre rata,a prethnodno su ziveli u Skoplju,odnosno Nisu.  Smile
i za sve su se sami pobrinuli,nema nikakvih stanova na dar i slicnih budalastina koje cine vecinu Novog Beograda i zbog cega vecina njegovih blokova i izgleda tako kako izgleda.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 12:16:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
...
Mislim mi ovde dolazimo do situacije da nama smeta sto pare odu u Beograd, mi odemo za parama i onda vama smeta sto smo mi dosli Smile Pa sta ocete od nas? hahahaha Smile...
...

Oce samo pare da dajes, a ne i da dolazis  Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
О посредним парама могу ја до сутра али ме то не занима... Мени је драго да се из републичког буџета улаже свугде по Србији а како ви трошите паре на локалу стварно ме не занима...

Ти не пуниш буџет града Београда не брини. Тј. радиш то али само у мери у којој ја пуним буџет Ужица...  Smile

Па чекај јел су вијадукти у вредности од 30 милиона евра модерни или нису? Немој да мењаш тезе...

Последњи пут ти понављам... Нећу да разговарам на нивоу "ја знам да ви крадете"... Мораш нешто да поткрепиш доказима а не причама "моје село пропада јер у Ужицу живи више људи па се тамо више улаже"...

У Београду нема већег инфраструктурног улагања од државних пара у последњих 20 година... Највеће улагање је део пара за авалски торањ и ево коначно реконструкција Газеле која је међународни коридор.

Па шта мислиш колико је пара 18% потрошених у Београду??? Београд би само са тим парама имао 3 пута већи годишњи буџет...

Ма расправа је бесмислена... Кажем ја, вас од малена уче да "Београд" краде...

Citat
Ne volim sto se 90% para iz svih krajeva Srbije misteriozno stvori u Beogradu, to ne volim.

Не створи се у мом новчанику већ у централној каси која после гради путеве широм Србије, дотира све и свашта, улаже у инфраструктуру... Кад би уложио пола енергије коју улажеш у пљување по Београду лако би нашао податке о количинама тог новца... На крају, ти гласаш те што управљају централном касом...

Citat
Obicno su najveci Beogradjani oni kojima je djedo iz kostojevica

Београђанин можеш да будеш и ти ако прихватиш правила понашања у једном вишемилионском граду и не намећеш своје обичаје... Нема то везе са "стажом" и комплексима... Једноставно култура и ред који је потребан за град...

Citat
Mislim mi ovde dolazimo do situacije da nama smeta sto pare odu u Beograd, mi odemo za parama i onda vama smeta sto smo mi dosli Smile Pa sta ocete od nas? hahahaha Smile

Ја за почетак желим да престанете да кукате и да оснивате локалне организације и групе грађана које ће се борити прво за месне заједнице, па општине, градове и на крају сви заједно за бољу државу...
Ми скотове са власти никада нећемо заменити на изборима јер је систем исти само различите фаце...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
najbolje je samo uporediti kulturu i ponasanje u manjim gradovima i u Beogradu...
"ovde da se postuje red,a Beograd ko 'ebe..." ili onaj drugi stav "ja sam ovde samo priv~remeno,sta me boli kurac..."
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 12:24:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Па право да ти кажем овде по мом селу смећа јако мало има, а веровао или не канте за смеће постоје само на пар места у граду. Кад идеш сокаком све је под конац а улицу не сређује град већ људи. Па ти види.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Citat
а чекај јел су вијадукти у вредности од 30 милиона евра модерни или нису? Немој да мењаш тезе..

Imas put koji je sagradio Tito na kome godisnje gine jedno 200 ljudi, neko sredi taj put taman toliko da ljudi ne bi ginuli u toj meri i onda se to nazove modernom saobracajnicom. Dok nekima grade autoputeve i obilaznice Wink
Taman posla da je to sve vredelo 30miliona evra. To je pomoglo razvoju turizma na zlatiboru isto koliko sam ja pomogao izgradnji svemirske stanice Mir  Smile

Citat
Не створи се у мом новчанику већ у централној каси која после гради путеве широм Србије, дотира све и свашта, улаже у инфраструктуру.

Ne stvori se u tvom novcaniku posto ti verovatno ne radis u drzavnoj administraciji. Ali stvori se u tvom novcaniku kada taj sto radi dodje kod tebe na posao i kupi nesto sto si ti napravio Smile To se zove obrt novca kontas ba? Smile

Citat
Београђанин можеш да будеш и ти ако прихватиш правила понашања у једном вишемилионском граду и не намећеш своје обичаје... Нема то везе са "стажом" и комплексима... Једноставно култура и ред који је потребан за град...

ali kad se obogatis onda si se 100% obogatio preko rodno plemenske veze? a? Smile

Citat
Ја за почетак желим да престанете да кукате и да оснивате локалне организације и групе грађана које ће се борити прво за месне заједнице, па општине, градове и на крају сви заједно за бољу државу...

Mi ne kukamo, dodjemo u Beograd i onda u talu sa bracom cacanima deremo pare  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Па право да ти кажем овде по мом селу смећа јако мало има, а веровао или не канте за смеће постоје само на пар места у граду. Кад идеш сокаком све је под конац а улицу не сређује град већ људи. Па ти види.
pa,o tome ja pricam!to,druze!ljudi u svojim malim mestima brinu o okolini,ponasanju,kulturi...
ali,nazalost,vecina(rekoh-vecina,ne svi) kad dodju ovde to vide kao "eto,ja sam ovde privremeno samo,sta me boli patka".
ili,pak,oni koji dodju da zive ovde vide Beograd samo kao veliku vrecu novca,i to je sve.i onda uzmu i gaje tako svinje i zivinu po garazama,povrce po parkovima,bacaju djubre kroz prozor,tegle zimnice u buradima kroz gradski prevoz,drze staro gvozdje u hodnicima,i slicno...

samo da su se svi pridrzavali osnovnog bon-tona,danas ne bi bilo ove vecite prepirke izmedju Beogradjana i ljudi iz ostalih krajeva.(Znaci,pricam o tim debatama i sovinizmu,izmedju stanovnistva Srbije.finansije i drzavna politika su vec nesto drugo)
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 12:44:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Па то су ти сељачине које везе са неком елементарном културом немају. Ал имаш на селу рецимо сељака који су већа господа од велике већине Београда. Ал кажем лепо да је време сада другачије и рецимо приметио сам да родитеље данас децу не уче онако како су њих родитељу учили. Имаш матораца који су скроз ок људи ал су заказали негде у васпитавању деце и деца су им сад бахате будале. И кад се неко такав задеси у БГу онда су то најнормалнији људи чија се деца бахате и бацају ђубре на улици где стигну. Нема то много везе провинција-град, више има везе са моралном и културом који су у Србији на јако ниском нивоу свуда.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
хкј...да ли си стварно видео да неко гаји животиње у гаражи? то је лудило Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:01:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.