Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 15:09:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 12960 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ал имаш на селу рецимо сељака који су већа господа од велике већине Београда.
znam.
Citat
Ал кажем лепо да је време сада другачије и рецимо приметио сам да родитеље данас децу не уче онако како су њих родитељу учили. Имаш матораца који су скроз ок људи ал су заказали негде у васпитавању деце и деца су им сад бахате будале.
znam i to.danas se i deca tako ponasaju.jer su ih tako naucili.
u stvari,to je vrlo zanimljiva pojava-vecina njih kao voli Beograd,ponosni su Beogradjani,a ipak uzivaju da se potpisuju po zgradama,bacaju djubre kako oce,divljaju na utakmicama,rade sta oce...
imam dosta poznanika koji su,kao,ponosni Vracarci jelte,a ponasaju se gore nego cigani.saraju zgrade,bacaju smece,unistavaju sta stignu...
to mi nikada nece uci u glavu,taj nacin razmisljanja.
Citat
Нема то много везе провинција-град, више има везе са моралном и културом који су у Србији на јако ниском нивоу свуда.
to je tacno,ali to ne menja cinjenicu da su mnogo dosljaci Beograd gledali kao veliku pijacu i vrecu novca,a onda time pogresno vaspitali i svoje potomke koji sad zive ovde,i koji,kao sto rekoh,kobajagi,se ponose time,a u stvari ga unistavaju vise nego njihovi pretci.to ne da nema logike,nego...
@Ghost je potpuno u pravu-gde prestaje logika,pocinje Srbija.
хкј...да ли си стварно видео да неко гаји животиње у гаражи? то је лудило Smile
ja licno nisam,hvala Bogu.i hvala Bogu sto ne zivim u onim usranim ruglima sa virecom armaturom i bojom kontejnera.
ali bilo je nekoliko puta u novinama,a i znam ljude koji su vidjali to.
uostalom,zar su bitne samo svinje u garazi?pogledaj obicnu ulicu u blokovima-parkira ko kako stigne,jedino mesto gde trava zivi je izmedju dva betonske bloka i kod kontejnera,jer je svuda drugde pogazena,smeca kolko oces,staro gvozdje po hodnicima,zidovi zgrada tolko puta isarani da ce uskoro da budu 2 puta deblji,treste najgori moguci narodnjaci do kasno u noc,mali propaliteti se deru okolo,s vremena na vreme neko uzme pa se igra malo kalasem ili granatama...
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 12:57:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Feanor11985, niko ne spori da treba da budu najveća ulaganja u glavni grad, ali postoje i neki drugi gradovi . Zar stvarno misliš da Beograd živi svoju priču sam za sebe, bez udela ostatka Srbije. Ko hrani Beograd? Zašto se ne proda GSP, Lasta , PKB? U drugim gradovima su takve firme prodate, proarčene i nestale. To se zove nebriga o unutrašnjosti , a briga za Beograd. Neka su mesta bukvalno zamrla. Lokalna samouprava ne može tu ništa, kada im iz Beograda daju para na kašikicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ne moze da se proda GSP jer je to drzavno preduzece koje obavlja gradski prevoz putnika.
a Lasta kolko znam jeste prodata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ma, jedino rešenje za Srbiju je suštinska decentralizacija. Neka svako uređuje svoju avliju, svojim parama.

Tek onda bi Beograd imao bar 3 puta veći budžet od sadašnjeg.  Recimo, u Beogradu ima desetine hiljada nelegalnih objekata koji čekaju legalizaciju. Kad bi pare od legalizacije išle u gradski budžet, a ne u republički, imao bi Beograd dovoljno para za 5 novih mostova. A ne da se brukamo i zajmimo pare za most od jebenih Kineza.

Centralizacija Srbije je zlo koje samo povećava antagonizam između Beograđana i ljudi iz unutrašnjosti. Ljudi iz unutrašnjosti misle da se Beograd gradi njihovim parama, a ne znaju da grad Beograd nema nikakvu kontrolu nad  republičkim budžetom.

Decentralizacija, što pre.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Imas put koji je sagradio Tito na kome godisnje gine jedno 200 ljudi, neko sredi taj put taman toliko da ljudi ne bi ginuli u toj meri i onda se to nazove modernom saobracajnicom. Dok nekima grade autoputeve i obilaznice Wink
Taman posla da je to sve vredelo 30miliona evra. To je pomoglo razvoju turizma na zlatiboru isto koliko sam ja pomogao izgradnji svemirske stanice Mir

Није пут таман сређен већ изгледа врхунски и милина ми је да возим њиме кад нема гужве... Ти вијадукти су јако скуп вид решења... Само вијадукти тј. мини мостови на тој релацији су коштали око 20 милиона евра што уз генерално пресвучене и проширене саобраћајнице дође око 30 милиона.
Није ни битно мени то не смета, само немој да просипаш приче да немате Србија не улаже у саобраћајнице...

Citat
Ne stvori se u tvom novcaniku posto ti verovatno ne radis u drzavnoj administraciji. Ali stvori se u tvom novcaniku kada taj sto radi dodje kod tebe na posao i kupi nesto sto si ti napravio Smile To se zove obrt novca kontas ba? Smile

Ово је већ за пародију... Значи сељак из Рибнице дође код тебе и каже ти да крадеш од њега јер више људи живи у Ужицу него у Рибници? Пошто Ужице има фабрике, фирме, саобраћајна предузећа а код њега ради само узгој крава??? Ту логику можеш да примениш било где између малог и великог насеља или између насеља на повољној локацији и неке забити...

Citat
ali kad se obogatis onda si se 100% obogatio preko rodno plemenske veze? a?

Не знам да ли си приметио али о богаћењу уопште нисам причао... Можда је то стандардан начин замене теза...
Ради се о томе да та протекција постоји... И ради се о томе да људи не прихватају правила нове околине већ намећу своја правила...

Кукате, кукате, на свакој теми о Београду, Београђани вам краду паре...  Smile

ХКЈ је одлично приметио да се ради о односу према свом и према туђем које још уз то мрзиш али га обилно користиш... Прави пример Црногорац који мрзи Србију и пљује по њој а студира и лечи се у Београду... Да ли мислите да ће такав човек да поштује град и функционише онако како доликује???

Притом долази општи недостатак културе на нивоу народа и модерног васпитања тј. неваспитања...

Citat
Feanor11985, niko ne spori da treba da budu najveća ulaganja u glavni grad, ali postoje i neki drugi gradovi . Zar stvarno misliš da Beograd živi svoju priču sam za sebe, bez udela ostatka Srbije. Ko hrani Beograd? Zašto se ne proda GSP, Lasta , PKB? U drugim gradovima su takve firme prodate, proarčene i nestale. To se zove nebriga o unutrašnjosti , a briga za Beograd. Neka su mesta bukvalno zamrla. Lokalna samouprava ne može tu ništa, kada im iz Beograda daju para na kašikicu.

Па ја ти кажем да се у Београд и државног буџета најмање улаже... Улаже се из градског и то не спорим... Иначе сви заједно улажемо исти проценат у државни буџет. Београд има паре јер је велик...
Али ви не видите које Београд има проблеме због своје величине... Не знате да 50% града нема канализацију, да се гради неплански, да ћеш лакше из Новог Сада до Бг-а ти него ја од куће до факса, да су цене астрономске...

Ово што гледате мостове нове или путеве, то се све прави јер је догорело до ноката а не из бахатости... И понављам гради се из градског буџета...

Какве црне обилазнице, направише 25% за 40 година... Док нама кроз центар пролази цео транзитни саобраћај из Европе ка Малој Азији... Скопље је завршило обилазницу а јебени Београд нема... То што ви слушате на медијима су јебени политичари који 15 пута отварају исту саобраћајницу скупљајући поене за себе...

Citat
Ma, jedino rešenje za Srbiju je suštinska decentralizacija. Neka svako uređuje svoju avliju, svojim parama.

Tek onda bi Beograd imao bar 3 puta veći budžet od sadašnjeg.  Recimo, u Beogradu ima desetine hiljada nelegalnih objekata koji čekaju legalizaciju. Kad bi pare od legalizacije išle u gradski budžet, a ne u republički, imao bi Beograd dovoljno para za 5 novih mostova. A ne da se brukamo i zajmimo pare za most od jebenih Kineza.

Centralizacija Srbije je zlo koje samo povećava antagonizam između Beograđana i ljudi iz unutrašnjosti. Ljudi iz unutrašnjosti misle da se Beograd gradi njihovim parama, a ne znaju da grad Beograd nema nikakvu kontrolu nad  republičkim budžetom.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...ako je @hkj sa Novog Beograda,nije iskljuceno da je video stanovnike Beograda koji su u svojim dvoristima,imali svinje,koze,krave,konje.to je potez od Tosinog bunara,preko stare Bezanije,prema Ledinama.domacinstva u tom pravcu sa leve strane su skora sva porusena i napravljene su zgrade,dok sa desne strane ima jos takvih domacinstava.mada mislim da su imali neki rok da se rese domacih zivotinja?a da je neko drzao u garazi koze,kokoske...... ?ne znam,mislim da nije.

@sistem,ti nemoj ni da saljes pare,a nemoj ni da dolazis u Beograd.tako je najbolje,kako za tebe,tako i za Beograd.Beograd bi bio pretesan za kapacitet gluposti sa kojom ti raspolazes. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

"Kocka je bacena."

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Gde je bila prestonica za vreme Cara Dusana?
E tu treba da bude glavni grad!!!
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
...ako je @hkj sa Novog Beograda,nije iskljuceno da je video stanovnike Beograda koji su u svojim dvoristima,imali svinje,koze,krave,konje.to je potez od Tosinog bunara,preko stare Bezanije,prema Ledinama.domacinstva u tom pravcu sa leve strane su skora sva porusena i napravljene su zgrade,dok sa desne strane ima jos takvih domacinstava.mada mislim da su imali neki rok da se rese domacih zivotinja?a da je neko drzao u garazi koze,kokoske...... ?ne znam,mislim da nije.
nisam na Novom Beogradu,zivim u centru.ali to ne znaci da sam sovinista,jer ja cenim ljude prema tome kako se ponsaju,a ne gde i kako zive.i to ne mislim samo na nivou Beograda,ni Srbije,nego cele planete!
znam mnogo super ljudi koji zive u...ne bas tako dobrim krajevima grada,a ponasaju se i razmisljaju kako treba.a isto tako imam i ortaka koji zivi u Kneza Milosa,a ponasa se ko olos.ili bar pokusava.
a za to sam saznao iz novina i od ortaka koji zive u okolnim blokovima i koji potvrdjuju i sami da vide,ili su bar vidjali sve i svasta.

Tek onda bi Beograd imao bar 3 puta veći budžet od sadašnjeg.  Recimo, u Beogradu ima desetine hiljada nelegalnih objekata koji čekaju legalizaciju. Kad bi pare od legalizacije išle u gradski budžet, a ne u republički, imao bi Beograd dovoljno para za 5 novih mostova. A ne da se brukamo i zajmimo pare za most od jebenih Kineza.

Centralizacija Srbije je zlo koje samo povećava antagonizam između Beograđana i ljudi iz unutrašnjosti. Ljudi iz unutrašnjosti misle da se Beograd gradi njihovim parama, a ne znaju da grad Beograd nema nikakvu kontrolu nad  republičkim budžetom.

slazem se.
@sistem,ti nemoj ni da saljes pare,a nemoj ni da dolazis u Beograd.tako je najbolje,kako za tebe,tako i za Beograd.Beograd bi bio pretesan za kapacitet gluposti sa kojom ti raspolazes. Smile
ma,kakav @steva,taj od danas salje pare udovici americkog kopilana koji se ubio jer mu nije bilo tesko da topi Srbe,ali mu je bilo tesko da radi neki normalan posao...
sa' ce @steva da osnuje novi fond samo za porodicu tog "americkog heroja".
a posle ide u Hag da trazi da se opet uvedu sankcije Srbiji jer se usudjujemo da optuzujemo Amere i NATO da su ubijali civile kada nisu znali sta drugo da rade.
Citat
Прави пример Црногорац који мрзи Србију и пљује по њој а студира и лечи се у Београду... Да ли мислите да ће такав човек да поштује град и функционише онако како доликује???
normalno.pa,nije za dzabe smisljena ona fora-sta prvo daju malom Crnogorcu kad se rodi? Mapu Beograda sa uvecanim Dedinjem.
ja kazem,uglavnom svi oni vide Beograd isto-kao veliku pijacu,odnosno-vrecu s novcem koju treba pokupiti.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 13:30:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Па право да ти кажем овде по мом селу смећа јако мало има, а веровао или не канте за смеће постоје само на пар места у граду. Кад идеш сокаком све је под конац а улицу не сређује град већ људи. Па ти види.

I onda takva jedna fina porodica pošalje svoje dete na školovanje u Beograd. To dete iznajmi stan i umesto da se ponaša kao da je kod sebe kući počne da stavlja kesu za đubre pred vrata, pa curi iz kese smrdljiva tečnost a to se ne briše nego kad dođe ciganka štop pere stepenište. Po stepenicama se pljuju žvake i gase pikavci. Proz prozor lete ogrisci od jabuka a u wc šolju se bacaju ulošci i pileće koske dok komšijama ne naprave poplavu.

I ne možeš da veruješ kako onog časa kad uđu na svoju dvorišnu kapiju opet znaju svaki red.

A znaš što je tako? Jer ako ocu pljune žvaku na beton pred vratima ima da popije dandaru, a meni ako pljune nikom ništa
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 13:30:15 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
ne moze da se proda GSP jer je to drzavno preduzece koje obavlja gradski prevoz putnika.
a Lasta kolko znam jeste prodata.
Vidiš po drugim mestima su prodata takva preduzeća. Zašto je to država dozvolila , a u Beogradu nije?
Kome je prodata lasta? Da li si siguran?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 15:09:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.