Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:34:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 12987 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
hkj pa glavni problem velikog broja stvari u centralnoj Srbiji jeste Beogradizacija... svaki samostalni projekat jednostavno mora da bude podrzan iz beograda da ne bi bio sabotiran, bar pola ako ne i dosta vise para ide u republicki budzet koji finansira administraciju koja zivi u Beogradu.... npr administraciju u Uzicu placa grad Uzice sa onim sto mu ostane itd... Ovaj kraj ovde bi po nekim realnim pokazateljima izvoza/uvoza trebao da cveta a situacija je upravo suprotna Wink
pretpostavljam da to kazes kao odgovor na onaj moj stav o stalnom pljuvanju po Bg...?
pa,da,ok,potpuno se slazem ja sa tim,ali meni smeta kada ljudi imaju netrepeljivost i prema Beogradu kao gradu i njegovim gradjanima.i obratno.a da ih razumem da mrze ove trutove sto ovde lepo sede u foteljama i kradu,a sve ide preko grbace unutrasnjosti,to ih potpuno razumem,i ja ih isto mrzim.ali ocu da kazem da je onda bolje da se narod opameti po tom pitanju i proba da promeni stvari,umesto sto stalno kuka.ja bih bio medju najsrecnijim da se desi ta lepota i ociste svi krpelji(dakle 90% politicara iz gotovo svake stranke) i njihovi sponzori,ali i sluge,i da se na vrh postavi neko ko ce zaista napraviti nesto od zemlje.ali,jbg,za to je potrebna sloga ljudi,i to mnogo ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Pa to je tako logicno brate... Kada zbog nekoga zivis losije nego sto realno zasluzujes posle nekog vremena pocnes da ga mrzis i pljujes...

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Niko ne mrzi Beograd niti Beograđane, a pogotovu Beograđanke  Smile , problem je u neravnomernom razvoju Srbije. To je političko pitanje. Potrebno je stvoriti uslove za razvoj i drugih delova Srbije, a ne samo Beograda. Jedan banalan primer. U Beogradu se ulažu napori za bolji javni prevoz i to se vidi. Javni prevoz u gradovima unutrašnjosti je zamro, jer su transportna preduzeća prodata privatnicima koji su ih upropastili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa to je tako logicno brate... Kada zbog nekoga zivis losije nego sto realno zasluzujes posle nekog vremena pocnes da ga mrzis i pljujes...
pa,rekoh da razumem to i da ih i sam mrzim.
Javni prevoz u gradovima unutrašnjosti je zamro, jer su transportna preduzeća prodata privatnicima koji su ih upropastili.
stvarno?ja sam mislio da je vecini bolje sad...?  Smile  na koje gradove mislis?
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 14:03:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Ti kao beogradjanin zivis bolje od mene uzicanina i ako to nicim ne zasluzujes osim svojim mestom rodjenja Smile Kada ljudi postanu svesni te cinjenice onda pocinju da mrze beogradjane.... doduse nama i nije tako lose cak sta vise ali sta reci za jugoistok Srbije Wink

Citat
Javni prevoz u gradovima unutrašnjosti je zamro, jer su transportna preduzeća prodata privatnicima koji su ih upropastili.

Najvece transportno preduzece u zapadnoj Srbiji, Raketa Uzice je prodato liku koji je doduse sada u zatvoru i koji je preko tog preduzeca oteo bukvalno oteo par miliona evra i sada to preduzece prakticno ne postoji....
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ti kao beogradjanin zivis bolje od mene uzicanina i ako to nicim ne zasluzujes osim svojim mestom rodjenja Smile Kada ljudi postanu svesni te cinjenice onda pocinju da mrze beogradjane.... doduse nama i nije tako lose cak sta vise ali sta reci za jugoistok Srbije Wink
pa,znam,ali,to nije moja,tj-nasa krivica,nego pomenutih jajara koje boli dupe za unutrasnjost.i ja sam se uvek trudio i razumeo ljude iz unutrasnjosti,jer znam sta im se radi,tj-kako zive,i zbog koga.
Najvece transportno preduzece u zapadnoj Srbiji, Raketa Uzice je prodato liku koji je doduse sada u zatvoru i koji je preko tog preduzeca oteo bukvalno oteo par miliona evra i sada to preduzece prakticno ne postoji....
u,jbt...nisam znao to.cuo sam da je prodato,i sve to,ali ne i da su ga iscedili i opljackali.
djubrad!  Smile Smile   Smile
a kad je to bilo otprilike?mislim-pljacka i bezanija?
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 14:10:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Pa prodali ga on uzeo kredite kod raznih banaka a kao ulog je dao autobuse kojih je hvala bogu bilo puno Smile  Uglavnom bilo je tu puno mutljavine i onda kad je sve oteto onda je kao gradska vlast pocela da mesa prste kao da rese nesto Smile

To je posle laste verovatno bilo najjace transportno preduzece u Srbiji a sada ne postoji  Smile Stanica je zvrjala prazna bas dosta vremena, ostale firme su ljude kupili ispred stanice na sred magistrale Smile Doduse sada se stabilizovalo... Usli su ozbiljni ljudi u pricu sa svojim firmama i vracaju stvari tamo gde treba da budu. Ali u svakom slucaju drzava je dozvolila da se pokrade, drzava je verovatno preporucila kupca, drzava nista nije uradila da se bilo sta popravi....
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa prodali ga on uzeo kredite kod raznih banaka a kao ulog je dao autobuse kojih je hvala bogu bilo puno Smile 
znam.
Uglavnom bilo je tu puno mutljavine i onda kad je sve oteto onda je kao gradska vlast pocela da mesa prste kao da rese nesto Smile
i pretpostavljam da nisu nista konkretno uradili...?
To je posle laste verovatno bilo najjace transportno preduzece u Srbiji a sada ne postoji  Smile
znam,uz nju i Nis Ekspres bila je jedna od najjacih firmi za prevoz putnika.a znam da su vrsili i teretni transport.
Doduse sada se stabilizovalo... Usli su ozbiljni ljudi u pricu sa svojim firmama i vracaju stvari tamo gde treba da budu. Ali u svakom slucaju drzava je dozvolila da se pokrade, drzava je verovatno preporucila kupca, drzava nista nije uradila da se bilo sta popravi....
dobro,to su dobre vesti.valjda se ce vratiti na noge.
i,da,to sam i ja hteo da dodam-tu je podjednako kriva i vlast koja je dozvolila da se to desi.ko sto su dozvolili i ono sa Ikarbusom,na primer,pa se na kraju jedna od najboljih domacih fabrika jedva izvukla ziva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Najveće transportno preduzeće u Vojvodini "Vojvodina" je prodata nekom tipu koji je upropastio. Sada više ne postoji, a većina linija koje je pokrivalo sada su ugašene. Do nekih sela u Sremu možeš samo peške, ili taksijem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najveće transportno preduzeće u Vojvodini "Vojvodina" je prodata nekom tipu koji je upropastio. Sada više ne postoji, a većina linija koje je pokrivalo sada su ugašene. Do nekih sela u Sremu možeš samo peške, ili taksijem.
jbt,ni to nisam znao...  Smile a bas sam skoro bio cituckao i gledao po netu o prevoznicima...al sam verovatno uglavnom citao tehnicke podatke i tako to,ili nisam stigo da pogledam za sve prevoznike.
sta da ti kazem,strasno...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 14:36:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:34:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.