Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:19:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sukob nauke i religije  (Pročitano 231289 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Mozda bi bilo dobro da procitate nesto od ovi izdanja.
http://www.cps.org.yu/katalog.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Da li neko zeli ucestvovati, tj. pomoci?
"Eshatoloski elementi u poeziji Silvije Strahimira Kranjcevica"
Maliciozno- al` zaista sam upoznata s Biblijom i religijom. Potrebnija mi je pomoc nekog filozofa, ljubitelja knjizevnosti...
Ovo je moje prvo oglasavanje na ovom forumu, do sada sam samo citala vase recenice... Pa, rekoh- da pokusam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Molim se Bogu da mi moja Sveta Petka pokaze pravi put i otvori moje oci usmerene ka Bozijem Svetom Pismu i Bozijoj volji! Pred Bogom i Svetom Petkom se molim da prihvatite sa svim svojim srcem,Gospoda Boga Oca naseg Spasitelja Isusa Hrista kao sto je to i Ona ucinila za nas, vodeci nas putem Isusa Hrista, tako da i vi mozete biti Gospodnji svedoci.Molim se Bogu za mojeg sina, i molim se Bogu za sve vas. Bozija rec je Svetinja.(Rimljanima poslanica sv. apostola Pavla, glava) 1:16 Jer se ne stidim jevandjelja Hristovog; jer je sila Bozija na spasenje svakome koji veruje,BOG CUVA SRBE On vas nikad nace izneveriti!! Otvorite srce   neprekidnom obecanju koje je jedina nada boljem i vecnom zivotu...a iskljucivo se samo nalazi u Svetom pismu sto nam je samo od Boga doslo Јован~ 3:16 Јер Богу тако омиле свет да је и Сина свог Јединородног дао, да ниједан који Га верује не погине, него да има живот вечни. Маркo~ 1:15 И Исус говорећи: Изађе време и приближи се царство Божје; покајте се и верујте јеванђеље. HVALA STO STE OTVORILI OVU TEMU PONOVO CU SVE PROCITATI PA CU SE OPSIRNIJE OBRATITI VAMA. Pstovani SerbianFighter  Boziji Blagoslov vama! (Rimljanima poslanica sv. apostola Pavla,glava 6:23) Jer je plata za greh smrt, a dar Bozji je zivot vecni u Hristu Isusu Gospodu nasem.
(Psalmi Davidovi, glava 27:14) Uzdaj se u Gospoda, budi slobodan; neka bude srce tvoje krepko, uzdaj se u Gospoda.  Amin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ne znam kakve ovo ima veze sa temom - ali whatever  Smile

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pa, sto niko meni ne  Smile ???
Ja uzela teolosku temu za seminarski!!!
Nije fer!
Kako rece Dostojevski,(cini mi se u "Mladicu")- parafraziram- Ispunjavaj 10 zapovesti, bez obzira na sumnje i bices veliki covek.
Pa, eto ja sam skoro veliki covek, a citata znam bas mnogooo iz Biblije, al` tema... Kako bese?
(Marina76- Da li zaista verujete u ono sto ste napisali? Pomalo zvuci... Sterija bi rekao- iz mode...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pa mozda bi ti i tapsao kada bi nama neukima objasnija i na srpski prevela

"Eshatoloski"

A cak i tada tesko da bi ti pomogao posto pobratima Silvija sam citao pre jedno 20 godina u srednjoj skoli i nije mi bas ostavio dobar utisak. Da li zbog mojih godina - dali zbog njega Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Eshatoloski- apokalipticni. Filozofsko- religijski termin.
Sada, bolje?  Smile
Ma, cak sam otvorila i temu- niko da mi odgovori...  Smile
Snaci cu se ja... Tripujem da ljudi ne zele pisati, jer mi je potrebno za hrvatsku knjiz.
Dobar je Silvije, godine su bile krive... (Aludirala sam na Jocu,. On tapse samo onima koji citiraju Bibliju)
P.S. Otvorih i temu, o praroditeljskom grehu, pa...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Eshatoloski- apokalipticni. Filozofsko- religijski termin.
Sada, bolje? Smile
Ma, cak sam otvorila i temu- niko da mi odgovori... Smile
Snaci cu se ja... Tripujem da ljudi ne zele pisati, jer mi je potrebno za hrvatsku knjiz.
Dobar je Silvije, godine su bile krive... (Aludirala sam na Jocu,. On tapse samo onima koji citiraju Bibliju)
P.S. Otvorih i temu, o praroditeljskom grehu, pa... Smile
Ево сад сам тек видео ово ево  Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Не знам зашто би наука и религија били у сукобу. Оне се једноставно баве различитим стварима.
Научник који верује у Бога се бави питањима [glow=red,2,300]како[/glow] је Бог нешто урадио. Научник атеиста размишља [glow=red,2,300]како[/glow] је нешто "случајно" настало (не верујем у случајности и не разумем атеизам - зато наводници).

Зато креационизам и "интелигентни дизајн" не могу спадати у науку. Није научни одговор "Бог је то урадио". Ако наука нема одговор на фамозно питање како? онда нема одговор. И не можемо знати да ли ће га имати.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:19:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.