Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sudbina DSS – mogu li preziveti jos jednu vladu ?  (Pročitano 1992 puta)
22. Jan 2007, 21:40:25
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Zanima me misljenje forumasa, pre svega simpatizera DSS-a, kako ce DSS preziveti vladu sa ideoloskim neistomisljenicima iz DS ?
Za Kostunicu i njegove pristalice ovo je i izbor izmedju Srbije sa KiM i E.U. (macka u dzaku).
Znamo da je bar 40 % simpatizera DSS-a, pro-radikalski orijentisano, jer DSS odlicno balansira izmedju SRS i DS, ali ovog puta nece moci da formira manjinsku vladu, jer obe stranke su najavile da nece prihvatiti ulogu SPS-a.

Znaci, po svemu sudeci, a culi smo i naredjenja sa zapada, formirace se vlada DS+DSS+G-17, pa ako tako bude, ja mislim da ce DSS skupo platiti tu cenu, ako vec znamo da je oslabljena za 15 mandata.
Ostale vladajuce stranke su takodje strogo kaznjene, G-17+ je prepolovljen, a SPO je postala vanparlamentarna stranka.
Da ne pominjem da je opozicija dobila nove bukace, zeljne dokazivanja, koji ce da kidisu na njihove prociscene drugove koji misle isto sto i oni , ali ne smeju to da kazu javno.

p.s. o medjusobnim optuzbama i aferama da ne govorimo...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Slazem se da je DSS u velikim govnima, ali isto tako njima uzasno imponuje sto su opet nezaobilazni faktor u stvaranju nove vlade.
Po meni postoje dve opcije. Ponudice DS-u da Kostunije ostane premijer, s tim sto bi zauzvrat DSS podrzao Tadica na predsednickim izborima i jos nekoliko ministarskih resora. Ukoliko DS odbije, onda bi se DSS okrenuo radikalima i ponudio opciju da vladu formira samo DSS, uz podrsku radikala. Ma koliko to Toma sada negirao, mislim da bi to uspelo i kod biraca SRS i kod biraca DSS jer je i dosad podrsku vladi davala jedna stranka bivseg rezima pa se to nesto nije odrazilo na stav biraca. Naravno radikali ne bi de facto ucestvovali u vladi, ali bi svakako dobili mesta u upravnim odborima i direktorske fotelje mnogih javnih preduzeca. Evropi bi se zamazale oci, u fazonu kao eto "nisu radikali vlast". Mislim, to je vec oproban recept.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Не могу да замислим коалицију ни са ДС ни са СРС, али ако баш мора лакше бих поднео коалицију са ДС. Али у принципу ДСС треба да иде на нове изборе овог пута без Веље Илића. Кампања треба да буде достојанствена без народњачко сељачких елемената јер то није миље ДСС. По мом неком убеђењу тврдо језгро ДСС чини неких 300.000-400.000 и на то Коштуница увек може да рачуна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Citat
onda bi se DSS okrenuo radikalima
Posle ovakvog poteza DSS bi prakticno bila politicki mrtva stranka.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
I treba da budu mrtva stranka. Velja ih je ubio u pojam, magistar, zar ne ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
U DSS-u još uvek ima poštenih ljudi i onih koji rezonuju glavom što se kaže...tu pre svega mislim na Vladetu Jankovića...kada bi se pitalo biračko telo DSS-a uglavnom bi bili svi protiv koalicije sa radikalima mada nikad se ne zna...ipak,uveren sam da će Koštunica formirati vladu sa DS-om jer jedino tako može da opstane na političkoj sceni...u suprotnom njegova stranka odlazi u zaborav kao što je to slučaj sad sa SPO, a Srbija bi se vratila u period od pre 2000.godine tj. u tešku bedu i izolaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
alo ljudi, kakav ds, kakva eu???

zar jos nije jasno, da srbija nikad nece uci u eu. ds sluzi samo za otcepljenje kosova.

eu ce se pre raspasti, nego sto ce srbija uci u nju, boze mili
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Нису велике разлике између ДС и ДСС. Посебно ако је веровати чедоидима.
Проблем је што је ДС слаб на притиске споља, слаб када се почне помињати "бољи живот", "евроатлантске интеграције"... У том смислу рецимо не верујем много Тадићу да ће одржати тренутни курс према Космету.
Проблем ДСС-а може бити ако коалициона влада промени курс, а они остану у тој влади.

Други проблем је што је Тадић као председник (свих грађана?!?) пречесто делио Србију. ДСС ако буде слабији партнер у влади имаће ту донекле комотну позицију, као рецимо у првим данима ДОС-а. Ако Коштуница некако успе да буде премијер, може имати проблеме и бити изложен притиску да нагази радикале.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k700i
alo ljudi, kakav ds, kakva eu???

zar jos nije jasno, da srbija nikad nece uci u eu. ds sluzi samo za otcepljenje kosova.

eu ce se pre raspasti, nego sto ce srbija uci u nju, boze mili

seko ,ajd se vrati ovde pa zivi malo u srbiji,pa onda komentarisi da li je srbiji potrebna eu ili nije..... Smile

mislim da ce voja,nazalost igrati glavnu ulogu u formiranju vlade i da ce uslovljavati ds vise nego ikad....
IP sačuvana
social share
  !!! Danas je bolje imati nego nemati !!!
  !!! VOJVODINA VOJVODJANIMA !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Da li je nama potrebna EU-MOZDA
Da li smo mi potrebni EU-NISMO   i to je ispricana prica,pa koliko je godina bilo potrebno Sloveniji i Ceskoj da udju u istu a krenuli su sa neuporedivo boljih startnih pozicija
Izmedju DS i DSS postoji ta slicnos sto su u DS svi lopovi,a u DSS samo neki i to retki.
DS je komunisticka partija clanica Internacionale i pod rukovodstvom je Dobrice Cosica,pa zar takvi da nas vode bilo gde osim u propast!
Kostunica naravno NEMA PETLJU da formira vladu koju zeli skoro polovina ljudi koja razmislja o bilo cemu i to je ona polovina kojoj je dosta Tadiceve izdaje,Vlahoviceve rasprodaje privrede ili Dinkicevih nereseni afera.Ideja o manjinskoj vladi ne prolazi jel DSS ima duplo manje mandata nego SRS jedini izlaz je vlada DSS sa SRS na cijem ce celu biti Kostunica,..........a svaka druga opcija je propast za Srbiju!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.