Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sud ne može da uđe u trag ministru Gašiću  (Pročitano 1867 puta)
07. Maj 2015, 09:08:55
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Ako građanin želi da tuži nekog ministra, mora svojski da se pomuči da nađe adresu na kojoj je zvanično prijavljen.

U svakom slučaju, sudski poziv nikako ne treba slati na adresu Vlade Srbije ili Ministarstva, jer će vam tamo reći da pojma nemaju gde je ministar.

Upravo to se desilo narodnom poslaniku Draganu Šutanovcu, koji je tužio ministra odbrane Bratislava Gašića. Iz suda mu je rečeno da nisu uspeli da nađu

Gašića i uruče tužbu, pa da Šutanovac sam mora da sazna adresu na kojoj je ministar prijavljen, ili čak njegov JMBG.

Pa, evo, novinari „Blica“ su za pet minuta saznali ono što beogradski sud nije mogao još od marta - Bratislav Gašić ima prijavljeno prebivalište u Obilićevoj ulici u centru Kruševca, gde ima kuću od 360 kvadrata. Tačnu adresu, zbog privatnosti ministra, javno nećemo objaviti.

Posebno bizarno, pored suda, da ne mogu da nađu Gašića rekli su i u Vladi i Ministarstvu odbrane.

- Očekivao sam da će Gašić izbegavati da primi poziv, ali nisam očekivao da će i državni organi, tačnije sekretari Ministarstva odbrane i Vlade Srbije, učestvovati u tome. Zanima me gde je Tužilaštvo našlo Gašića kada je saslušavan u vezi sa padom vojnog helikoptera - kaže Šutanovac.

Bratislav Gašić, međutim, kaže za “Blic” da Šutanovac zapravo ne želi da ga nađe.

- To što oni igraju svoje igre, pa šalju tužbu na adrese gde ne mogu da prime taj poziv, a ne pošalju tamo gde piše da je moja adresa stanovanja, nije moj problem - poručuje Gašić.

Sličnu situaciju, samo sa aktuelnim ministrom Velimirom Ilićem, svojevremeno je imao novinar Vladimir Ješić. Njega je, podsetimo, Ilić prilikom intervjua pred TV kamerama šutnuo i vređao, pa ga je Ješić tužio.

Presuda u Ješićevu korist ministru nije mogla da bude uručena na njegovom radnom mestu u Vladi Srbije i vraćala se jer je „primalac nepoznat“.

- Na kraju sam uspeo, ali sam morao da lično nađem Ilićeve podatke, od adrese do JMBG, koje sam prosledio sudu kako bih mu uručili presudu - ispričao je Ješić za “Blic”.

Izvor: Blic

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
cirkus jbt  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
Za to vreme u Holandiji, ministar odbrane dolazi biciklom od kuce na posao, usput staje da kupi cvece za kancelariju i u povratku cvece svojoj zeni kod kuce..

Ova zgadija ne sme da dozvoli da se sazna ni gde su bili prethodnih dana i godina.. a kamoli gde su danas i sta rade. Sljam.. ovih dana kad smeni Dikovica "svojim zemljakom" onda ce sigurno biti u kafani.. mozete tamo da ga sacekate i da mu urucite.. sta god zelite da mu urucite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15
Odes na sajt apr, nadjes podatke o santosu, njegov JMBG i resen problem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mislim da su podatci takve vrste...od svih "diplomata" zasticeni...
nisam sto posto siguran... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Za to vreme u Holandiji, ministar odbrane dolazi biciklom od kuce na posao, usput staje da kupi cvece za kancelariju i u povratku cvece svojoj zeni kod kuce..
To je "normalna i uredjena drzava", tamo ljudi zive "normalno", mogu "da se ostvare", da "sanjaju svoje snove", i uzivaju "EU vrednosti". Hajde da i mi budemo takvi...evo, od sutra!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Nokia 6630, valjda
Kako ce AV da reaguje na to da nisu mogli njegovog ministra da nadju na poslu?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Covek je zauzet gradnjom crkava... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Nokia 6630, valjda
A jbg treba negde da se potrose neoporezovane crkvene pare...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.135
On je izboksovao da se pravi replika Njegoseve kapele a pored nje se poravi jos jedna kojoj je on licno ktitor. Negde sam nacuo da ce tu jos jedan da nikne  Smile
Inace i Bata je imao zestoke planove tipa "Krusevac na aerodromu"  Smile
A u KS je skoro pa svaki dan   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Sud ministru trag

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.