Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839561 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
jel to ona s dlakavim nogama?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
A kako je sve pocelo?

Preporuka za slusanje.

sve istina  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Skoro sve nase pevaljke mogu se svesti pod naslov teme: Stupid spoiled whore ali Anci sa ovom pricom i besmislenim pokusajem da se predstavi u drugacijem svetlu ubedljivo zasluzuje medalju za glupost. Treba biti stvarno moron pa pomisliti da ovako glup pokusaj prevare javnosti moze da prodje.

Anci, ako su tvoji fanovi moroni (pa ti bilo sta veruju), ne potcenjuj na isti nacin i ostale ljude.

Alo

Popularna pevačica privremeno udomila malog Japanca

Ana Nikolić ima bebu!!!

Utorak - 10.05.2011

Dugogodišnji san pevačice Ane Nikolić o tome da se ostvari kao majka konačno se ispunio! Naime, pevačica je postala staratelj jednoipogodišnjeg mališana iz Japana Išimaru Masahiro Taikija, čiji su roditelji zbog posledica cunamija bili prinuđeni da svoje dete daju nekom na određeno vreme.

- Pre 15 dana roditelji su ga doveli u Beograd, razgovarali smo satima i ostali su kod nas dva dana dok se nismo dobro upoznali, a potom su malo mirniji otputovali nazad u Japan. On je sjajan mališan i u meni budi posebne emocije. Naš dogovor je da budem staratelj i hranitelj njihovog deteta dokle god to bude bilo potrebno, a pošto se stanje u Japanu još ne popravlja, nemoguće je u ovom trenutku reći do kada će to biti. Ipak, trudim se da se prema dečaku ponašam kao pravi roditelj jer ne želim da bude ni na trenutak uplakan. Doduše, možda malo preterujem - kroz osmeh je za magazin „Story“ ispričala Nikolićeva, koja sa svojom novom bebom priča na engleskom jeziku.
- Mama Miljana mi je najveća pomoć, ali budući da preko nedelje imam nastupe, odmah sam unajmila dadilju. Mi se trudimo da bude nasmejan, a ja mu poput svake posvećene mame poklanjam igračke i udovoljavam svim njegovim željama. Već posle nekoliko dana, shvatila sam da se vezujem za dete kome smo moja mama, brat i ja dali nadimak Miki - rekla je pevačica i objasnila da se ona nije još ostvarila kao majka jer se dosad nije pojavio onaj pravi.
- Dosad se nije pojavio onaj pravi, kojem bih poželela da rodim dete, ali jedva čekam da se to dogodi- prokomentarisala je Ana, ali i rekla da ima utisak da će mališana preterano razmaziti.

- Veoma sam svesna odgovornosti, ali najpre prema detetu. Niko ne može da vam objasni dovoljno dobro dok vam se takve stvari ne dese. Mislim da se ne snalazim loše, ali mnogi mi kažu da ću preterano razmaziti Mikija - priča popularna pevačica i nada se da će njen mališan uskoro progovoriti i srpski.

A. Veljković

Kurir

ANA NIKOLIĆ BRINE O DETETU, A NE MOŽE O PSU?!

Utorak, 10. Maj, 2011.

Pevačica se u nedeljniku Stori diči starateljstvom nad malim Japancem, a u nedeljniku Svet kuka kako ne može da se stara o kućnom ljubimcu

Tek što je utihnula priča o Lepoj Breni i malom Džoniju, estrada je dobila još jednu potencijalnu hraniteljku - Anu Nikolić. Pevačica se, naime, za Stori slikala s jednoipogodišnjim Japancem, o kome će se navodno starati u narednom periodu jer su njegovi roditelji sve izgubili usled katastrofe koja je zadesila njihovu zemlju.

- Naš dogovor je da budem staratelj i hranitelj njihovog deteta dok god to bude potrebno, a pošto se stanje u Japanu još ne popravlja, nemoguće je u ovom trenutku reći do kada - rekla je pevačica u intervjuu za Stori, propraćenom prigodnim fotografijama s mališanom.

Ipak, zanimljivo je da je ona za drugi nedeljnik dala potpuno kontradiktornu izjavu - da nije sposobna da se stara o psu - mađarskom bišonu kraljevskog porekla, koga je morala da pokloni:
- Veoma sam se vezala za njega, ali definitivno nemam dovoljno vremena da mu se kvalitetno posvetim. Biće mi žao, ali znam da će mom ljubimcu biti mnogo lepše kraj nekog drugog, tako da mi nema druge nego da ga što pre poklonim - objasnila je pevačica u tabloidu Svet.

Ostaje otvoreno pitanje kako će se Ana starati o detetu ako ne može da se stara o kućnom ljubimcu? I da li je zaista želela da pomogne nesrećnoj porodici ili samo hoće da liči na stariju i mnogo uspešniju koleginicu Lepu Brenu? Ili pak na Anđelinu Žoli?

Uh, daleko je taj Holivud! A ni Breda Pita nema u Nikšiću.

ANA NIKOLIĆ IZNAJMILA DETE ZA SLIKANJE!

Sreda, 11. Maj, 2011.| Autor: Ekipa Starsa

Dečak za kog pevačica tvrdi da ga je usvojila iz Japana rođen je u Beogradu, gde i živi

Marketing preko mališana.

Pevačica koja se u nedeljniku Stori pohvalila da joj je jedna porodica iz Japana poverila na čuvanje svog jednoipogodišnjeg sina, obmanula je narod! Naime, popularna Paraćinka samo se slikala s detetom koje je poreklom iz Zemlje izlazećeg sunca, a koje je rođeno i živi u Beogradu, saznaje Kurir:

- Ana je dečaka Iđimaru Masahija Taikija pronašla na Novom Beogradu, gde živi sa svojom porodicom. Predložila im je da urade editorijal za jedan časopis, na šta su roditelji dečaka pristali. Međutim, nije im rekla kako će uz fotografije izaći i informacija da se ona stara o njemu - otkriva dobro obavešten izvor našeg lista.

Kako Kurir dalje saznaje, porodica malog dečaka bila je šokirana kad je pročitala da će njihov jedinac ubuduće živeti kod Nikolićeve, te da dolazi iz područja koje je zahvaćeno zemljotresom. Posebno ih je pogodilo to što se Ana poigrala s vrlo osetljivim stvarima, kao što je tragedija u Japanu.

Biće da je Anina želja za potomstvom jača i od istine!

Ana zakonski ne moŽe da brine o malom Japancu!

Ana Nikolić nije zakonski hranitelj i staratelj jednoipogodišnjeg Japanca! Kako Kurir saznaje, neko lice ne može postati staratelj maloletnom detetu samo zato što su mu ga njegovi roditelji poverili na čuvanje. Potrebno je da se prođe određena pravna procedura, koju naša pevačica nije obavila.

- Pošto je dete japanskog porekla, vlada Japana mora preko svoje ambasade da se obrati našoj socijalnoj službi, koja bi tada utvrdila da li dete ima dobre uslove za život u određenoj porodici, a treba ispoštovati i naše i njihove zakone. Do sada sa nama niko nije kontaktirao - rečeno nam je u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, a u Upravi za strance saznali smo da bi Nikolićeva morala da ima ovlašćenje oba roditelja iz inostranstva, kako bi dečak mogao da boravi kod nje:
- Državljani Japana kod nas mogu da borave do 90 dana, a potom moraju da predaju zahtev za boravišnu vizu - rekli su nam nadležni u Upravi za strance.

Nije tačno!

Marija Lazić, PR menadžer Ane Nikolić, tvrdi da je priča koju je pevačica plasirala u medije verodostojna:
- Nije tačno da se Ana samo slikala s dečakom, već je njen brat Marko, koji je igrao fudbal u Japanu, doveo dečaka preko jednog druga?!

Videla Ana da njena drugarica Jelena Kreketusa opstaje na estradi samo putem lansiranja lazi i nekakvih kvazi-skandala pa resila da je malo imitira.

A posto je mentol misli da moze da laze ko pseto, kao ne postoje zakonske procedure, a pogotovu joj je jaca ova PR curka koja mrtva ladna izjavi da joj je brat doveo dete preko druga. Ono, nista pasos, nista papiri i formalnosti - odes u Japan, uzmes dete i dovedes ga ovde da se staras o njemu.  Smile

I ta smrdusa raspala sponzorusa na izdisaju koju vreme i mladje koleginice lepo gaze, kao i njena drugarica JK ne smatra da je blam, bruka i sramota kada je uhvate u ovakvoj lazi, nego ce sutra da se pojavljuje u medijima kao da nije uhvacena u flagrantnoj lazi.  Smile

A i ja sam budala sto mogu i da pomislim da neka kojoj je pravo zanimanje da bude pusikurka, a predstavlja se kao pevaljka moze da oseti stid i blam. Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2011, 12:27:22 od Shape-Shifter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Apple 15
Inace, za ovakve stvari postoji dugotrajna i mucna procedura  koja traje mesecima i godinama jer uvek postoji sumnja da je u pitanju human trafficking i da deca mogu da zavrse u kandzama pedofila.  Smile

Takodje, ako jednom Eltonu Dzonu nije uspelo da usvoji HIV+ klinca iz Ukrajine, iako je osoba koja ima pare i moc... kako bi tako nesto uspelo jednoj Ani Nikolic...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ovo govno od njenog postupka ne bih ni komentarisala, ali kad joj gledam facu nekako mi je žao... Na šta liči sa tim ustima, sunce ti jebem, pa što joj neko ne kaže?! Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
onaj ko kaze da ne izgleda odlicno... pa ne znam Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Apple 15
Ona je nekada izgledala odlicno i imala strava noge... ali... godine i pice...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
pa i danas ima strava noge
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Popularna pevačica privremeno udomila malog Japanca

Da je pravde, takvima kao ona ne bi dozvoljavali uopste da radjaju decu a kamoli da usvajaju.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
romale romali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.