Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839279 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Apple 15
Meni je super vest u Alo ili Kuriru... da je na nastupu bilo 20.000 ljudi...  Smile
Citav grad ima 40.000 ljudi, a opstina 70.000...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 14:05:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma da mo's misliti svi pohrlili da gledaju "divu". Kreketusa u Areni nije okupila 20.000 ljudi sa sve podeljenim kartama, a u Zajecar ce da joj dodje 20.000.  Smile

Ono sto mi ide na ganglije je sto nase pevaljke tako besmisleno lazu, kao da nam svojim lazima porucuju da smo svi mi idioti, moroni i debili. Time zapravo samo pokazuju sta stvarno mislie o svojim fanovima i koliko ih malo cene.

Kurir:

Ana kako te nije sramota?

EKSKLUZIVNO: „ANINA BEBA“ NIJE JAPANAC NEGO KINEZ!

Četvrtak, 12. Maj, 2011.| Autor: Ivona Palada

Dečak živi s roditeljima u Beogradu, rođen je u Srbiji, a dok su mu mama i tata na poslu, čuvaju ga gazdarice kuće u kojoj stanuje

U laži su kratke noge!

Malog „Japanca“ Išimarua Masahiroa Taikija, o kome se navodno stara Ana Nikolić i koga ona, kako sama kaže, zove Miki, roditelji koji žive u Srbiji, prijatelji i komšije zovu Luka! I da, on nije Japanac već - Kinez! Sused i poznanik trenutno najpopularnije bebe u Srbiji za Kurir otkriva istinu o „usvojeniku“ pop pevačice:

- Ana Nikolić zloupotrebljava malog Luku. Njegovi roditelji žive u Beogradu, gde je i on rođen, a inače su Kinezi. Čuj, došao iz Japana, a ja ga gledam svakog dana sa svog prozora - čudi se naš sagovornik, čije je ime poznato redakciji. On kaže da Lukini roditelji iznajmljuju deo kuće od izvesne Milice Popović i njenih ćerki Jelene i Olje, koje im za novčanu naknadu od 250 evra čuvaju mališana.

- Lukini roditelji, za koje ne verujem da su odobrili ovakvu zloupotrebu, mnogo vremena provode na poslu, tako da ga najčešće čuva Milica, a Jelena je izašla Ani u susret za ovu priču, jer imaju neke zajedničke prijatelje - zaključuje priču naš izvor.

A što se Ane Nikolić tiče, možda bi joj bolje bilo da se, po uzoru na brojne koleginice, reklamira preko dečka, a ne preko deteta. Naročito ne tuđeg!

Ambasada Japana: Niko nam se nije obratio

U želji da saznamo da li je neka japanska porodica poverila na čuvanje svoje dete Ani Nikolić, pozvali smo japansku ambasadu i od nadležnih dobili sledeći odgovor:
- Takav zahtev niko nije predao, tako da ne možemo da pričamo šta bi bilo kad bi bilo.

(Z. M.)

Ana povela na slikanje dadilje dečaka!

Devojke koje rentiraju stan Lukinim roditeljima i koje ga čuvaju bile su čak i na fotografisanju Ane Nikolić i „Japanca“.

- Čim su objavljene fotografije u Storiju, zgrozio sam se, ali nisam hteo da reagujem. Međutim, kad je i u „Ekskluzivu“ emitovan snimak u kom sam prepoznao Jelenu i Milicu, odlučio sam da vas pozovem. Jelena je sigurno želela da izađe u susret Ani, jer imaju zajedničke prijatelje - objašnjava naš sagovornik, dodajući da se snimak iz pomenute emisije može videti na sajtu TV Prva.

(I. P.)

Aleksandra Janković: Ana zloupotrebila najsvetije

Aleksandra Janković, klinički psiholog, o postupku Ane Nikolić kaže:

- Usvajanje deteta je samo po sebi pohvalno. Treba voditi računa šta to podrazumeva, posebno ako je ono iz druge kulture. S druge strane, „usvajanje deteta“ za potrebe marketinga i slikanja za editorijal je stvar degutantna da degutantnija ne može biti. Nešto najsvetije i najplemenitije zloupotrebljavati za potrebe slikanja?! Mislim da to najviše govori o njoj samoj - izjavila je za Kurir Jankovićeva.

(D. I.)

Estrada: Ana, stidi se!

Kontraefekat.
Iako se Ana Nikolić pohvalila brigom o kosookom mališanu, kolege joj ne veruju. Bar ne sasvim. Naime, u anketi koju je Kurir sproveo među estradnim zvezdama preovladava mišljenje da je pop pevačica zloupotrebila dete u marketinške svrhe.

Maja Nikolić: Nikad ne bih uradila tako nešto
- Nikada ne bih uradila tako nešto i mislim da je to zloupotreba deteta. Ako je istina da je mališana iskoristila samo u marketinške svrhe, mislim da je to sramotno delo. Ipak, verujem da mu je Ana zaista pružila dom, što je veoma humano.

Ivan Fece Firči: Koga briga za silikonsku kravu?!
- Ko je uopšte Ana Nikolić? Ja prvi put čujem! Šta ona peva? Zašto uopšte pišete o tim kretenima, koga zanima da li je neka silikonska krava usvojila nekog il’ nije? Je l’ neko iznenađen njenim postupkom?

Neda Ukraden: To je gnusno, nehumano, bljak!
- Ne mogu da verujem, njen postupak je nešto najstrašnije što može da se desi! Igranje s dečjom sudbinom u marketinške svrhe je strašno. Usvajaju se razni Filipinci, Japanci, Ganci, Kinezi, a zapravo nijednom mališanu nije pružen dom. To je gnusno! Bljak! Nehumano je. Osuđujem najoštrije taj postupak, osim ako možda nije u pitanju neka šala, a i da je šala - bio bi crni humor.

Zorica Marković: I ja sam staratelj deda Miki Fleki
- (Gromoglasan smeh). Niste znali, ali i ja sam staratelj Miki Fleki. On je deda od 70 godina iz mog sela. Htela sam da se slikam s njim, ali svako jutro kad ustane, on obuče belu majicu i isfleka se dok doručkuje, pa nije glamurozan za slikanje.

Goga Sekulić: Ja to ne bih radila
- Ako je uzela dete da bi vodila brigu o njemu, svaka joj čast. Ako je „pozajmila“ dete za slikanje, onda je to veoma ružno. Ja to ne bih radila, jer trenutno nemam vremena da se staram o detetu, iako mnogo volim decu. Ali se nadam da ću za godinu - dve imati svoje dete. Kad, ne daj Bože, ne bih mogla da rodim, onda bih usvojila dete.

(I. P. - Z. M.)

« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 14:26:14 od Shape-Shifter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Da li vama pada glava, da li vam se spava?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
you can take Dashiki out of the hood but you cant take the hood niggaz out of Dashiki ... илити тако нешто по српски ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Da li vama pada glava, da li vam se spava?

kako je nepristojna Smile + zena sa mudima znaci priznaje da je trandza
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
zena sa mudima, jebiga... priznaje
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
zena sa mudima, jebiga... priznaje

"Tako to rade zene sa mudima."

Pa dobro, oduvek smo znali da je JK (Jadna Krmeljusa) trandza isto kao njen drug nilski konj Boki13, sada je to i sama potvrdila.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
U opkladu - Petak, vece sa Ivanom Ivanovicem... ide sprdnja na racun muda.  Smile Smile Smile

Video vise nije dostupan... zalila se na autorska prava... da ne vide svi da joj vise muda.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2011, 01:04:36 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
gle stvarno Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
U opkladu - Petak, vece sa Ivanom Ivanovicem... ide sprdnja na racun muda.  Smile Smile Smile

Video vise nije dostupan... zalila se na autorska prava... da ne vide svi da joj vise mudaSmile

Stvarno ne mogu da verujem da ga je krava uklonila, da sam znao da ga skinem pa da upload-ujem na milion mesta. Prvo se hvali mudima, pa ih onda skriva, stvarno je Just Kidding.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.