Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 679 680 682 683 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1859232 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Човек призно бар... свака час. Боље да их нема него да их има а да му сметају. Брао.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Aca Lukas: Dejan je oženjen čovek! Tijana: Acu ne bih ni zvala za kuma

Nakon pisanjada se bivša misica Tijana Stajšić udaje za biznismena Dejana Popovića i da će im kum biti ni manje ni više nego Aca Lukas, stvari su se itekako promenile

Pre samo dva dana  Tijana  je za Press izjavila da je istina da se zabavlja sa Dejanom Popovićem i da je svadba na pomolu:

- Tačno je samo da se zabavljam sa Dejanom Popovićem. U vezi smo šest meseci. Nama je lepo i zaljubljeni smo jedno u drugo jer da je drugačije ne bi ni bili u vezi, ali do sada o svadbi nismo razgovarali - zaključila je zgodna Somborka.

Pozvali smo Acu Lukasa da bismo ga pitali da li je prihvatio kumstvo, međutim tu priča počinje da dobija obrt.

Naime, Aca Lukas na naše pitanje o kumstvu odgovorio nam je:

- Kakav kum, pa Dejan je oženjen čovek i to je istina, rekao nam je pevač, a na naše pitanje pa kako je Tijana rekla onda da su u vezi Aca je bio kratak:

- Pa može ona da priča šta hoće, ja znam šta je, on je oženjen i to je to, šta mene pitate o Tijani, ne zanima me bre to! - odgovorio je Aca za Pulsonline.

Nakon ovog zanimljivog razgovora pozvali smo i Tijanu da proverimo da li pričamo o istom "mladoženji". Kada smo joj rekli povod našeg poziva, Tijana je rekla:

- Ne udajem se, čak nisam ni u vezi sa dotičnim Dejanom, čista izmišljotina, rekla je misica i dodala:

- Uostalom čak i kada bih se udavala, sigurno ne bih Acu Lukasa zvala za kuma, s obzirom da bih nosila belu venčanicu, a oko njega je sve belo, bilo bi previše - zagonetno se osmehnula Tijana.

Veze se očigledno kod nas sklapaju i rasklapaju u odnosu na čitanost, odnosno zastupljenost po medijima, sigurni smo da se ovakva vest nije svidela Dejanovoj ženi. Ostaje pitanje ako nisu u vezi šta je misica tražila u krilu oženjenog čoveka i kakve su reakcije bile na to?

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
ova se opet udaje  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.53.10
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Rijana i Kejti Peri se gađale tortama na žurci

Iako je samo pre nekoliko dana na dodeli "Gremi" nagrada i dalje morao da bude deset metara udaljen od Rijane, pevačicin bivši dečko koji je zlostavljao, Kris Braun, nekoliko sati kasnije bio je jedan od njenih gostiju na rođendanskoj žurci.

Vest o Rijaninom preuranjenom rođendanu koji je proslavila čak deset dana ranije, osvanula je na Tviteru, kada je pevačicina drugarica otkrila da se lepotica sa Barbadosa ludo zabavljala sa Krisom Braunom i Kejti Peri.

- Sve što mogu da kažem jeste da je na žurci bio i Kris Braun, a Rijana se ponašala kao najsrećnija devojka na svetu, pa je za svoj rođendan verovatno i dobila ono što je poželela.

Bliski izvor je za "Daily Mirror" otkrio da je atmosfera na Rijaninoj žurci bila dovedena do usijanja kada su Kejti Peri i Rijana pred kraj zabave počele da se gađaju tortama.

- Rijana i Kejti Peri su sve uvukli u ludilo. Pred kraj večeri počele su da se gađaju tortama dok su zajedno igrale na podijumu, a sve to su sa nevericom posmatrali Bruno Mars i Kris Braun. U jednom trenutku Kejti se toliko rasplesala da joj je pukla potpetica pa je sa zabave otišla bosa, kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
« Poslednja izmena: 16. Feb 2012, 19:40:22 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Eto... kada vise ne mogu da nahvataju anoreksicne zene, presli su na muskarce...

Ali, obim kukova 89... kuku...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Nokia 6630, valjda
Zamisli situaciju u kojoj balkanikus heterosapiensis sazna da je onanisao na trandzu... Taj sebe vishe nikad nece moci da pogleda u ogledalo...  Smile

Inche, nije mi jasno koji je big dil sa njim, shta trandza je uspela u svetu velike mode? Mislim i onako vecina onih manekenki izgledaju ko trandze... Evo ovaj primerak ima pishu, josh neko vreme bar dok ne dodje na red da o troshku drzave promeni pol...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Meni je i dalje Ru Pol najdrazi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Džordž Kluni: Ne volim decu

Glumac je u jednom intervjuu prokomentarisao zašto nema dece iako ima već 50 godina, te zašto misli da nikada ne bi ni trebao da ih ima

Glumac Džordž Kluni je u jednom intervjuu prokomentarisao zašto nema dece iako ima već 50 godina, te zašto misli da nikada ne bi ni trebao da ih ima.

- Tokom svoje karijere radio sam sa mnogo dece, a jedno malo derište nije htelo da odradi ni probno snimanje sa mnom - požalio se Džordž i ispričao i jednu neugodnu anegdotu nakon koje je spoznao da zaista nije materijal za oca.

- Obožavam film “Ubiti pticu rugalicu”, a kako je snimljen 1962. godine napravljen je u crno-beloj tehnici. Pustio sam ga jednom prilikom nekolicini dece, a oni su odmah počeli da se žale da im se ne sviđa jer nije u boji. Ja sam odmah reagovao i to rečenicom: Začepite!

Nakon svega Kluni se našalio i rekao za “The Insider” da bi ipak mogao da usvoji neko “dete”, ali punoletno:

- Usvojio bih koleginicu Šejlin Vudli. Ona ima 20 godina, jako je pametna i ima uspešnu karijeru pa bi mi super došla kao podrška. Da, ja bih usvojio samo vrlo uspešne ljude.

Mlada Šejlin glumi sa Klunijem u filmu “The Descendants”.

izvor: Večernje novosti

него...зашто је ово у топику ступид спојлед хор? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 679 680 682 683 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.