Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1848377 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nekako mi vise vuce na "Vendi" nego Paris Hilton, plus Paris Hilton ima para ko blata u Banatu
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Njegovo Visocanstvo - Azis...

Promenio  je imidz... nije vise blajhan i tolika mecka na stiklama, ali je i dalje ono sto je Tracara napisala "ono sto bi Boki13 voleo da bude kad poraste"...

Obozavam ga... pure trash... bugarski ciga transvestit i homic... samo na Balkanu... Smile

« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 12:51:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple 15
Posle Milana Stankovica, i Boki 13 Hot slut of the day.. Smiley

http://dlisted.com/node/37794
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 495
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Alcatel DB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Wildfire S
Gastarbajteri troše i po 300.000 evra na slavlja!
Gastarbajterska slavlja hit na internetu!

Gastarbajteri ne štede kada organizuju masovne proslave različitim povodima, a snimci sa ovih lumperajki pravi su hit na Jutjubu i Fejsbuku

Kolo... Proslava punoletstva sa 600 zvanica

U Srbiji su pravi hit postale gastarbajterske proslave punoletstva i krštenja! Roditelji ne žale da na slavlje povodom 18. rođendana ili krštenja dece potroše od 100.000 do 300.000 evra, koje su godinama sticali radeći u inostranstvu, a snimci sa tih proslava preplavili su internet.

Kad se ženi potpredsednik...
U šumadijskom kraju još se prepričavaju detalji sa svadbe potpredsednika NS i predsednika opštine Topola Dragana Jovanovića, na kojem je 22. maja ove godine bilo više od 1.200 gostiju. Na ovom svadbenom veselju našli su se se pola estrade, mnoge poznate ličnosti i tone jela i pića.

Fotografije sa proslave punoletstva Hajdi J. iz okoline Jagodine već danima kruže internetom, a objavljene su i na sajtu „Skandal.rs". Ova devojka je za četiri dana postala glavna zvezda na Jutjubu i Fejsbuku, a njene rođendanske fotografije pogledalo je na hiljade posetilaca ovih društvenih mreža. Svim znatiželjnicima koji su podrugljivo komentarisali proslavu slavljenica je na svom statusu na Fejsbuku poručila: „Puknite svi! Ja ću i dalje biti Hajdi J."

Šestorica telohranitelja

Kako Press saznaje, Hajdina porodica, koja godinama radi u Švajcarskoj, rešila je da odreši kesu i za 18. rođendan joj upriliči slavlje koje će se dugo pamtiti.

Ispred porodične kuće oni su podigli raskošan objekat u koji je moglo da se smesti 500-600 zvanica. Stolovi i stolice bili su ukrašeni belim satenom sa roze mašnama, unutrašnjost šatora dekorisana je roze balonima i Hajdinim fotografijama u prirodnoj veličini. Slavljenica je bila obučena u pink toaletu, a u istom tonu bili su svi članovi porodice. Gostima, koji su pristizali u velikom broju, deljene su bele majice na kojima su roze bojom odštampani ime slavljenice i broj 18. Torta, na kojoj su takođe dominirali roze ukrasi, težila je 70 kilograma. Porodica je angažovala i šestoricu telohranitelja da paze da sve protekne u najboljem redu.

Bogato... Hajdi J. sa tortama od 70 kilograma

Slično slavlje, ali u Svilajncu, povodom sinovljevog 18. rođendana, upriličili su pre tri nedelje gastarbajteri iz Pariza. Sagovornik Pressa, koji je prisustvovao proslavi, otkriva detalje sa žurke u restoranu „Grand".

Sve u tonu... Sala za slavlje u okolini Jagodine

- Goste, kojih je prema mojoj proceni bilo oko 600, zabavljao je Slobodan Vasić, zvezda „Granda". Kažu da otac nije štedeo kada je u pitanju bio njegov honorar. Slavljenik je od mame i tate na poklon dobio „audi A3", koji košta 30.000 evra. Automobil je bio parkiran ispred „Granda", a roditelji su sinu uručili ključeve u ponoć. Slavlje je potrajalo do zore. Priča se da je koštalo najmanje 150.000 evra - kaže jedan od gostiju koji je želeo da ostane anoniman.

Ogrešenje o dobar ukus

Dekan Fakulteta za kulturu i medije na Univerzitetu Megatrend, prof. dr Milivoje Pavlović, kaže za Press da se upravo vratio s juga Srbije, gde je video da su ovakve proslave uobičajene.

- Gotovo na svakom koraku video sam besne i neukusne proslave, ludovanje, ogrešenje o dobar ukus i bahatost. Upravo sam se vratio s juga Srbije, gde su takva blesavljenja u još većem raskoraku sa siromašnom svakodnevicom. Moji zemljaci, nekada poznati po marljivosti, skromnosti i štedljivosti, kao da ne žele da izostanu iz te besmislene trke - ističe profesor Pavlović.

Telohranitelji... Ništa se ne prepušta slučaju

On objašnjava da ovakve pojave imaju više uzroka.

- Oni koji na taj način organizuju slavlja tako razumeju vladajući duh vremena u kojem se razna sociopatološka izvitoperavanja slave kao veliki životni uspeh. Organizatori tako vide novu vrednosnu lestvicu, ne shvatajući da je okrenuta naglavačke. Drugo, ove proslave su ljudima neka vrsta kompenzacije za razne neostvarenosti u ličnom i kolektivnom životu. I na kraju, jasno je da svaka vlast svojski podupire ovako glupe događaje jer režimima nisu potrebni kreativni ljudi, već glupa masa koju je lako zavesti - upozorava profesor Pavlović.

Za Đesikino krštenje potrošen trosoban stan

Ništa manju „popularnost" od Hajdinog punoletstva na internetu nije stekla ni proslava u Dušanovcu, vlaškom selu nedaleko od Negotina. Tamo su Dušica i Siniša Krčetić, koji rade u Bad Homburgu u Nemačkoj, krstili ćerku Đesiku i na to, kako su se pohvalili listu za dijasporu „Vesti", potrošili u vrednosti trosobnog stana. Više od 550 zvanica zabavljalo se u Domu kulture, čiji su zidovi bili obavijeni belom i roze svilom, a na 10 gostiju išla je jedna torta.

Zakićena... Đesika Krčetić

Izvor: Press

-------------

Ma jebo školu, idem tražim Đesiku...  Smile  Smile

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Sta je tu cudno, jedan je samo na preuredjivanje kuce za slavlje potrosio 50000E. Bitno je da je svugde stavio mermer, to sto ce odmah posle slavlja da mu tu idu kokoske i ostala zivina nije uopste bitno  Smile

To ja zovem "efekat puvanja" . Komsija napravio slavlje i potrosio 300000E ajde ja cu da napravim slavlje i potrosim 400000E  Smile

Inace znam coveka koji organizuje ta slavlja. Dovoljno je reci da samo torte kostaju i do 5000E Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Nokia 6220
Djesika   Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Djesika   Smile
  A Heidi je kao normalno srpsko ime?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hahah, bila sam na slicnim proslavama, ali vidim da je Heidi postavila neke nove standarde.
Inace, ti ljudi zive za to, ne mozete da razumete taj mentalitet ako niste odatle.
Ja sam vec i oguglala na to. Na kraju krajeva, ako to njih cini srecnima...
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 
E,kakav smo mi narod...nema nam spasa definitivno... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.